Resultaten voor zoekopdracht: *

  • Users: Vief
  • Content: Onderwerpen
  • Sorteer op date
  1. Vief

    Gezocht: vrij rijden Zolder - september

    Iemand die nog een dag geboekt heeft in September op circuit Zolder, maar niet kan gaan? Ik neem de dag graag van je over.
  2. Vief

    Kuip R1 2004-2006?

    Iemand nog een goede polyester kuip liggen voor een R1 model 2004-2006?
  3. Vief

    Gesloten dubbelasser

    Na jaaaaarren trouwe dienst gedaan om mijn circuitmotor naar zowat alle circuits in Europa te voeren, is het tijd om afscheid (er komt een busje in de plaats :-) ) van hem te nemen: mijn oerdegelijke 750kg dubbelasser. Dus netjes te rijden met rijbewijs B. Niet de allermooiste, wel oerdegelijk...
  4. Vief

    Polyester herstelset?

    Hoi specialisten, Het wordt toch eens tijd om mijn polyester kuipen een opfrisbeurt te geven. Tip, advies waar ik best een polyester herstelset koop? Tnx.
  5. Vief

    Gezocht: caravan met motorluik..

    Ik ben nog steeds op zoek naar een carvan met motorluik. Of op Belgisch kenteken, of een met een maximale massa van <750kg. Bedankt alvast.
  6. Vief

    Gookar gesloten aanhanger 3.00x1.50x1.50 met zijdeur

    Wegens de aankoop van een bestelwagen gaat mijn oerdegelijke onverwoestbare aanhanger de deur uit. Hij is volledig uit staal gemaakt en in erg nette staat. Van het merk Gookar Binnenmaten: 3m lang, 1,5m breed en 1,5m hoog. Hij heeft vooraan een extra zijdeur. In het verleden (voor mij) is hij...
  7. Vief

    Racecaravan?

    Hoi, nu het seizoen toch ten einde begint te lopen, is er iemand die afscheid gaat nemen van zijn caravan? Of weten jullie er nog een te koop staan? Liefst <750kg; kentekenvrij. Bedankt alvast!
  8. Vief

    Nieuwe benzinetank YZF-R1 2004/2005/2006 - lavared

    Nooit gebruikte benzinetank van een R1 er heft altijd wat benzine ingezeten om corrosie tegen te gaan.. zie foto's. Prijs: €95-.
  9. Vief

    Oud beestje, werkt nog goed: Garmin Zümo 210

    Hij werkt nog perfect, enkel de behuizing aan de voorkant is gebarsten (een keer laten vallen). Inclusief houder. Kan verstuurd worden. (ik doe hem weg wegens de aankoop van een nieuwe TomTom). Wil je een basic GPS op je motor voor een echt prijsje; dit is'm. Vraagprijs: €40.
  10. Vief

    Ééndelige lederen overall - merk Damen - type 'Zolder'

    Zie foto's. In nette staat, 4j gebruikt, jaarlijks gereinigd (oftwel: geen vieze geurtjes :-) ). Enkel een schuurplek op de knie. Maat 52/54, ik ben 1.82m en weeg 87kg sportief gebouw (lees: schouders breeder dan't buikje). Vraagprijs: €120. Passen kan region Eindhoven of Neerpelt (B).
  11. Vief

    TK reserveonderdelen R1 2004/5 + garageopruiming

    Gezien mijn circuitmotor verkocht is, heb ik nog de volgende onderdelen over - 2 setjes remblokken die 4 sessies gebruikt zijn -- €20. - Reserve axiale rempomp (komt van een oude R1 af, werkt perfect. -- €20. - Oliefilter voor R1 of CBR1000. -- €8. - Gebruikte rem- & koppelingshendel. --...
  12. Vief

    R1 2004

    Erg goede staat, nergens schade!! Hij heeft in April dit jaar reeds te koop gestaan, met toen als argumenten: Tja, waarom gaat hij weg … 1e jaar – 6 dagen gereden, 2e jaar – 4 dagen gereden ,vorig jaar 2 dagen …. Dit jaar rij ik morgen op Zolder en thats it… vanwege mijn werk kom ik...
  13. Vief

    R1 2004

    Erg goede staat, nergens schade!! Geen krasje op te bespeuren! Ik heb hem 4j in mijn bezit en heb hem gekocht van de 1e eigenaar. Door de vorige eigenaar en door mezelf met erg veel liefde onderhouden; dat ga je er ook aan zien als je komt kijken. Motorblok standaard, loopt als een...
  14. Vief

    Pitbox delen MSSZ nu vrijdag 28/4

    Zie onderwerp; gezien het weer dat voorspeld wordt niet echt super is, zijn er nog gegadigden om een pitbox te delen?
  15. Vief

    TV tip: "Asfalt" op Canvas (BE) over het IRRC

    .. een reportage over het Herpigny BMW team in het IRRC.
  16. Vief

    Race Caravan – caravan met motorluik voor 2 motoren!!

    Dit is de caravan die we gebruikt hebben om met de motoren op vakantie te gaan en circuitdagen te rijden. Jawel, je leest het goed: er kunnen 2 motoren in. Ze is in een erg nette staat & compleet: Er zijn 4 slaapplaatsen Achterin zit een zitje met tafel welke omgebouwd wordt naar een...
  17. Vief

    Voorband Dunlop SportSmart 120/70 - DOT 1212

    Deze voorband lag 2j geleden op mijn circuitmotor. Na een bezoekje in de grindbak heb ik hem vervangen door een slick. De band heeft 12 sessie van 20min op het circuit gereden en is nog perfect voor vele weg-kilometers. Afhalen regio Eindhoven voor 35Eur; voor 40Eur stuur ik je hem toe.
  18. Vief

    Setje D212 GP 120/190

    Ze lagen op mijn motor toen ik hem gekocht heb. Ik heb er 1 dagje op Zolder mee gereden, daarna vervangen door slicks. In de IOMTT rijden ze er de superstock race mee (Dunlop, Hutchinson..)en die rijden niet flauw lijkt me zo. Voorband: 120/70 - ZR17 - Compound Pro 3 - Dot 1913 Achterband...
  19. Vief

    Pitbox delen nu vrijdag (22/7) Zolder MSZ?

    Hoi, De vorige keer is me dit erg goed bevallen. Dus: zijn er nog die komende vrijdag via MSZ/MSH op Zolder gaan rijden en eventueel een pitbox willen delen (totale kost: 50€). Stuur me even een PM met je 06 en we spreken wel verder af.
  20. Vief

    Nu vrijdag 17/6 pitbox delen - circuit Zolder

    Gezien het weer dat ze voorspellen voor vrijdag ga ik een pitbox nemen. Zin om ook droog te staan? PM me even en we spreken verder af.
  21. Vief

    Gezocht Racecaravan

    Goeiemorgen, Mijn broer is ondertussen voorzien (caravan van Kinky); maar ondertussen ben ik ook overtuigd dat dit wel een beter manier is om naar een circuit te rijden dan met een aanhanger en een iglo tentje. Dus weet/heeft iemand nog een nette caravan staan, prijs ergens rond de 500Eur...
  22. Vief

    Regenband gezocht (voorband 120/..)

    Ik ben nog op zoek naar een goede regenvoorband, voorkeur een pirelli. Mag iets ouder zijn, als hij nog maar in goede staat is en niet uitgehard.
  23. Vief

    Gezocht:caravan met motorluik

    Zoals de titel aangeeft zoek ik een carvan om een motor in te vervoeren. Mag basic zijn, ben niet veeleisend: - motor moet erin kunnen - 2 personen moeten er in kunnen slapen Weet/heeft iemand er nog een te koop staan? TNX!
  24. Vief

    Bilster Berg

    Inter-Track - Circuitrijden Een aanrader om hier een keer te gaan rijden? Ik vind er verder op het internet niet zoveel informatie over (stroomvoorziening, overnachten, ...?)
  25. Vief

    Gezocht setje velgen GSX-R 1000 K5/K6

    Zoals de titel het zegt, ben ik op zoek naar een setje velgen voor regenbanden op te monteren. Liefst zo compleet mogelijk (dus inclusief bussen, remschijven). TNX alvast!
Terug
Bovenaan Onderaan