Vouwwagen Comanche voor de motor

califas

Rookie
29 okt 2007
21
0
Goeden Avond lieve mensen,

Vanmiddag was ik bij de wit in Schijndel (voor caravans vouwwagens tenten benodigdheden etc) wat schetst mijn verbazing een vouwwagen voor achter de motor, gewone karretjes zijn er dat wist ik maar dit nog niet. deze vragen zijn er nu en misschien zijn er wel mensen die ervaringen hiermee hebben en wat hun advies is om wel of niet te doen:"
1. wat voor motor zul je echt moeten hebben om deze te kunnen trekken?
2. wat voor aanpassingen zijn er om een karretje achter je te kunnen trekken en is dit dan ook permanent op de motor aanwezig of kan je deze er ook nog afhalen
3.wat zijn de voordelen van een vouwwagen mee op pad
4. en wat de nadelen
5. kan je er ook spullen in/ op kwijt zodat je motor "vrij" blijft van bepakking
6. heeft iemand ervaring met het rijden van een karretje of vouwwagen achter een V-rod en hoe heb je deze hier aan bevestigd
7. kan je de trekhaak origineel bestellen en laten bevestigen door de dealer waar de motor gekocht is? (als dit uberhaupt al mogelijk is :X )
8. zijn er ook hondenkarretjes voor de wagen en zo ja waar zijn deze te koop in de buurtt van Rotterdam? (en ja google is een goed fenomeen hiervoor maar krijg het niet voor mekaar om het te googlen _O- B| :X )
9. welke merken zijn er overigens nog meer voor vouwwagens voor de motor?

pff, ahum veel vragen en er zullen er nog wel meer komen :o O-) ;) maarre ben nu wel benieuwd mensen, owh en wat ookfijn zou zijn hoe denken mensen er over een karretje achter de motor, is tegelijkertijd ook heel erg leuk om te horen voor en tegenstanderrs hiervan dusse laat maar horen de meningen en natuurlijk als het niet teveel moeite is antwoorden op deze vragen :)

ps. sorry voor de slechte opbouw van zinnen alleen dyslexie kan af en toe verkeerde dingen neerzetten, excuus bij voorbaat
 
Thank you ;)

Comanche Mc Camp vouwwagen klaar voor de motor
comanchevouwwagens.nl - de beste bron van informatie over comanchevouwwagens.
404 De pagina is niet gevonden

Vouwwagen achter de motor
Aanhangwagens achter de motor zijn toegestaan mits zij aan de volgende bepalingen voldoen:
- Zij mogen slechts éénassig zijn
- Niet breder dan 100cm
- Niet hoger dan 100cm
- De totale massa van het voertuig mag niet meer bedragen dan de helft van de ledige massa van de trekkende motorfiets.
- De afstand van de achteras van de trekkende motorfiets tot de achterzijde van de aanhangwagen met inbegrip van de lading mag niet meer bedragen dan 2,50m.

Zie Artikel 5.15.0 afd.15 in het voertuigreglement. www.tdekkers.nl
 
Was de site een keer tegen gekomen altijd leuk om te zien wat er allemaal kan.
Heb vroeger een freebird gehad achter een guzzi cal 3 kon voor ons veel mee.
Tot en met klapstoeltjes op de imperial.

Pieter
 
Hoi Califas,

Met je vraag voor een hondentrailer neem ik aan dat je een trailer specifiek achter de motor bedoelt. Wij rijden met een Schuring Dog Master achter een Honda Pacific Coast. Fijne trailer, op de site van Henk Schuring: www.tourmaster.nl staat alle info.

Deze aanhangers zijn niet goedkoop, maar wel de moeite waard. Wij hebben de aanhanger op Marktplaats gekocht voor een sympathiek bedrag.

Met een paar aanpassingen, een imperiaal (gemaakt van CV pijp), en een doorzichtig deurtje hebben de honden alle uitzicht en kan je ook nog 4 slaapzakken, pannenset etc in de aanhanger kwijt, als je hond(en) niet te groot zijn. Onze teckels vinden het super om mee te gaan...

Trekhaak kan je redelijk eenvoudig zelf maken, hebben wij ook gedaan, voor de meeste motoren is wel een voorbeeld te vinden op het net.

Bijgaande foto is vorige week gemaakt tijden een week vakantie met het hele gezin....

Succes !

1004064ii0.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan