Ducati-Topic deel 70 * Vroeger was alles veel beter? *

Status
Niet open voor verdere reacties.
:) :) :) :) :) :) :) :) :P
denise12.jpg

Moggol :W, mijn oude liefde O-)
 
Laatst bewerkt:
Zeker wel, zitten van die deegbolletjes op waar je niks aan heb :+
Mis die jetsers bij haar :P
Thans denk ik dat Fogster dit een prachtplaatje zal vinden _O- _O-
Als deze pak 'm beet 40 is, zal de kans groot zijn dat het idd nog steeds een genot is met je pompveger haar prampaadje te bezemen ipv dat je haar bandenplakkers al op de kniëen tegenkomt :W
 
Laatst bewerkt:
Als deze pak 'm beet 40 is, zal de kans groot zijn dat het idd nog steeds een genot is met je pompveger haar prampaadje te bezemen ipv dat je haar bandenplakkers al op de kniëen tegenkomt :W


_O- _O- _O- _O- Waar haal je het vandaan, prachtig taalgebruik!! _O- _O- *O*
 
nog 1 keer dan voor alle werkzoekenden / carrieretijgers


MotorVacature: Marketing Manager KNMV
donderdag, 25 november 2010 16:11

In deze veelzijdige functie als Marketing Manager combineer je jouw passie voor sport en motorrijden met actuele marketing- en communicatie topics op het gebied van ledenwerving, sponsoring en online marketing.

Functieomschrijving vacature Marketing Manager
Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor een breed scala van marketing en communicatie activiteiten en disciplines. Belangrijke kwesties die de komende tijd op de agenda staan:
* De KNMV heeft een gezonde groeiambitie van 50.000 leden op dit moment naar 65.000 leden in 2012 en 100.000 leden in 2015. Daarvoor ontwikkel je initiatieven voor ledenbehoud en ledengroei. Churn preventie en de inzet van Social Media in ledenwerving zijn hierbij belangrijke topics.
* Het lidmaatschap van de KNMV berust op vier pijlers: Verzekeringen, Opleidingen, Pechservice en Belangenbehartiging. Deze propositie is toe aan vernieuwing; zal goed tegen het licht worden gehouden en mogelijk worden bijgesteld.
* Het contact met diverse partners aanhalen en zoeken van mogelijke nieuwe allianties.
* Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling en geef je invulling aan het thema “Een leven lang sporten”knmv-logo_thumb

Taken/verantwoordelijkheden:
* Ontwikkelen en uitvoeren van een marketingstrategie op basis van organisatie doelstellingen
* Je hebt ervaring met alle marketingdisciplines, -middelen en media, interactieve marketingcommunicatie, internet, e-mail marketing en social media.
* Je weet deze werelden goed aan elkaar te verbinden en bent verantwoordelijk voor onderscheidende en effectieve crossmediale campagnes die bijdragen aan de marketingdoelstellingen.
* Er wordt veel projectmatig gewerkt. Je regisseert deze projecten en/of treedt zelf op als projectleider. Je hebt kennis van management en commercie en bezit een visie op jouw vakspecialisme.
* Je genereert ideeën en kunt op strategisch en tactisch niveau acteren. Je weet theorie om te zetten in actiegericht en pragmatisch handelen.

Functiecriteria Vacature Marketing Manager
* Je hebt een afgeronde hbo opleiding.
* Je beschikt over een analytisch werk- en denkniveau.
* Je hebt minimaal acht jaar werkervaring bij voorkeur met marketing in een B to C organisatie.
* Je bent een strategische en pragmatische denker en doener en in staat om op directieniveau te adviseren.
* Je bent een charismatische manager die een team beter kan laten functioneren.
* Je hebt ervaring met e-commerce en de inzet van social media.
* Je hebt een absolute passie voor sport en affiniteit met motorrijden.
* Je bent een innovatie en creatieve persoonlijkheid.

Bedrijfsprofiel KNMV
De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging is een landelijke bond die zich met alle facetten van het motorrijden en de motorsport bezig houdt. Vanuit het kantoor in Arnhem richten zij zich op de 300 aangesloten verenigingen en de 50.000 leden. Samen met 400 vrijwilligers begeleiden zij alle KNMV activiteiten. De KNMV opereert als sportbond, is gekoppeld aan NOC NSF en fungeert als belangenvereniging.
Arbeidsvoorwaarden vacature Marketing Manager
Het betreft een fulltime functie (38,75 uur). Een 4-daagse werkweek (32 uur) behoort tot de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris krijg je een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en ruimte voor opleidingsmogelijkheden.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
 
Weinig vakantiedagen......... :?

Geen ADV dagen......... :?

Geen winstuitkering....... :?

Geen eindejaarsuitkering..... :?

Geen participatie in aandelen emissies..... :?

Geen motor van de zaak.......... _O-
 
Laatst bewerkt:
Zowwwwwww, kom net op de fiets met de kids terug van megadrukke winkels :r Ze hebben gestrooid hier zeg, Bonneville Saltflats is de'r weer nixs bij B| , zelfs al een ding met sneeuwschuivers de'r voor gesignaleerd :?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan