Trajectcontrole

je word meerdere keren gecontroleert

enige manier om het te ontwijken is de trein

haha of een andere route

je wordt bij de eerste passering twee of meerdere malen geknipt(foto)

en dan nog een keer
en weer
daarna finale conrtole


met of zonder de hoofdprijs
 
Laatste nieuws uit de Telegraaf:

autotelegraaf.nl/vanonzeredactie/?id=28434


Automobilist matigt snelheid op A4


door onze redactie

DEN HAAG - De permanente snelheidscontrole op de A4 tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep werpt haar vruchten af. Sinds een week wordt met camera's op verscheidene punten op het traject snelheid gemeten. Het aantal overtreders is al teruggelopen van ruim 10 naar 5 procent. Dat deelde het Landelijk Openbaar Ministerie woensdag mee.

De metingen vinden nu nog onregelmatig plaats gedurende 24 uur per dag. In een later stadium werkt de controle de gehele dag. Een computer berekent de gemiddelde snelheid die tussen twee camera's is gereden. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 120 kilometer per uur. Op het traject passeren dagelijks 75.000 auto's.

Dit zogenoemde trajectcontrolesysteem werkt al sedert mei 2002 op de A13 bij Rotterdam Overschie. Daar rijdt minder dan 1 procent van de automobilisten te hard. Het systeem werkt ook op de A12 tussen De Meern en Woerden. Het is verder voorzien op de N919 (bij Veenhuizen), de A2 (tussen Maarssen en Breukelen) en op de Zeelandbrug. Ook in Flevoland komt een vergelijkbaar systeem. Weggebruikers worden met borden gewaarschuwd voor de controle.



U is gewaarschuwd !
 
Gisteravond eens staan kijken bij de "finish" aan de A12.
Als er een voertuig passeert zie je een paars flitsje bij de camera.
Als er een voertuig door het midden rijd of van rijbaan aan het veranderen is zie je de flitsjes van beide rijbanen oplichten. Dat werkt wel aardig dus.
Iemand al over de schreef gegaan ?
Kan je mooi het "optisch bewijmateriaal" bij de officier opvragen...
 
Uhm, kweet niet hoe het met die nieuwe tjaject controles is, maar die bij Rotterdam is echt makkelijk te omzeilen. Gewoon op het moment dat je onder de camera's doorrijdt over de stippellijn rijden, dan ontwijkt je zonder problemen het hele traject. Aan het eind maakt het dan toch niet meer uit, want er is (zoals reeds eerder gemeld) geen begin foto.

Heeft tot nu toe altijd gewerkt en ik kwam / kom daar toch 5 dagen per week voorbij.

Succes voor degene die het gaat proberen teminste.
 
Terug
Bovenaan Onderaan