Theorieboek & Examentraining Verjo

Status
Niet open voor verdere reacties.

BarryBaas

Die hard MF'er
16 mei 2011
374
0
Arnhem
Omdat ik vorige week m'n rijbewijs heb behaald zijn deze boeken overbodig geworden. Het gaat om de volgende twee boeken;

Wegwijzer in het verkeer motorfiets
Dit boek bevat de volledige verkeerstheorie met de praktijk die is afgestemd op het CBR theorie-examen. Het boek bevat veel foto's, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. Ook worden specifieke onderdelen, die uniek zijn voor het rijden met een motorfiets, uitvoerig behandeld. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofd-regels, samenvattingen en de praktijk. Als extra is toegevoegd het rijden met aanhangwagen en/of zijspan en het rijden in groepsverband.

Examentraining motorfiets 350
Het examentrainingsboek voor de motorfiets met 6 examentrainingen van ieder 50 vragen + 1 bordentraining. Elke examentraining is een perfecte mix van ja/nee, abc- en invulvragen. Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en motivaties los toegevoegd. En na iedere examentraining vind u een studieadvies die precies zegt welk hoofdstuk van het VERJO theorieboek u opnieuw moet bestuderen.

Zie http://www.verjo.nl/boeken/motorfiets.html

Vraagprijs: € 25
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan