Moto Detail bagagesysteem

Status
Niet open voor verdere reacties.

BarryXX

Die hard MF'er
2 mei 2005
877
10
Op 26 april 2012 gekocht bij Motozoom: Moto Detail bagagesysteem. Ik heb deze set 1 weekendje (900km) gebruikt. In verband met de onverwachte aankoop van een originele Honda CBR kofferset mag deze set weg.

De set is dus als nieuw en volledig compleet! De aankoopprijs was toen € 80. De adviesprijs is € 110 en nu bij Motozoom in de aanbieding voor € 90.

De set mag weg voor € 60. Originele bon ivm garantie krijg je erbij.

Omschrijving:
Dit vernuftige bagagesysteem is een typisch moto-detail produkt: doordacht en stijlvol. De zadeltassen, voorzien van royale buitenvakken, zijn door middel van een rondom ritssluiting van 12 naar 20 liter inhoud te vergroten. De zadeltassen worden bevestigd door twee verticaal geplaatste nylonriemen en een horizontaal geplaatste montageplaat, waaraan de zadeltassen met snelsluitingen bevestigd worden. De 40 liter bagagerol, kan eveneens met snelsluitingen aan de montageplaat geklikt worden. De set bestaat uit 2 zadeltassen en een bagagerol die op de motor bevestigd worden met de meegeleverde montageplaat. De set is voorzien van losse regenhoezen voor zowel de zadeltassen als de bagagerol. De bagagerol is binnenin voorzien van een net-compartiment en beschikt, net als de zadeltassen, over een afneembare draagriem, een draaggreep en sjorbanden. Scotchlite® reflectiestrepen verhogen de passieve veiligheid en Scotchguard® impregnering maakt de tassen vuil- en waterafstotend. Zowel de zadeltassen als de bagagerol zijn gemaakt van een hoogwaardige polyestermix, gevoerd met waterdichte PVC. Inclusief regenhoezen.
* Zadeltassen zijn van 12 naar 20 liter inhoud per tas te vergroten
* Afmetingen zadeltassen (lengte boven/onder x hoogte voor/achter): L 40/32 cm x H 30/22 cm
* Afmetingen bagagerol: Lengte 50 cm, diameter 32 cm
* Inhoud bagagerol: 40 liter
* Complete set: zadeltassen en bagagerol

Bron: Motozoom

falfor-uni-gp-system-moto-detail.JPG
 
Je hebt PB terug, maar de set is al gereserveerd. Als deze zaterdag niet fysiek verkocht is dan kom ik bij je terug. :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan