2 takt quadje 80 cc start koud slecht

davite

MF'er
28 apr 2013
99
0
Na quadje aan te kopen volgende bemerking:

Quadje startte zeer slecht na paar nachten staan. Lag plas benzine onder, dus dacht dat de vlotter bleef hangen. Na de carbu te reinigen voor zekerheid vlotternaaldje en koper busje (set) gestoken zodat deze zeker niet kan overlopen. Na het installeren en de carbu gekuist te hebben, slaat de motor na paar secondjes elektrisch te starten aan.
Nu na nacht stil te staan, het oude euvel weer. Koud na uren stilstand, moet je blijven elektrisch starten, heb choke opgetrokken en wat gas gegeven en dan gaat hij tegen zijn zin in gang, en maakt hij precies effe een verzopen geluid. Als hij dan draait, kan je hem stilleggen en is hij bijna direct weg. Na even te rijden start hij van eerste keer :s

Iemand raad?

Was eerst aan choke aan het denken, maar heb alle kanalen doorgespoeld met remmenreiniger , was allemaal open. Mss slechte compressie, maar is suzuki lt 80 en heeft geen trekkoord, enkel elektrisch. :s

MVG
 
klinkt toch sterk als een carburateur probleem. Nog eens open maken, schoonmaken, en check ook je benzinetank dat daar geen troep in zit. Hoe oud is de benzine? Als je de tank niet vertrouwt, gewoon een brandstof filtertje in je benzineslang zetten. Kosten geen drol, en geeft wat zekerheid.
 
ja sproeiers zitten open, nieuw vlottersetje, want dacht mss dat deze overliep omdat hij zijn toevoer niet afsluit. Daarom dit setje gestoken. Maar rijdt goed, enkel na tijd start hij niet.
Dus ga het choke circuit nog eens uitkuisen en nazien. Maar het is niet men eerste carbu datk kuis of nakijk. Het is wel raar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan