Motorsteun ophanging afgebroken. Is dit te repareren

annes

Rookie
16 okt 2013
5
0
Hallo allemaal,

Ik heb een cbf1000 van 2006 en die is mij omgevallen. Deze is nu zodanig ongelukkig terecht gekomen dat een steuntje van de ophanging van het blok is afgebroken. Weet iemand of dit te repareren is en waar? Of moet ik een nieuw gedeelte van het blok kopen? Wie kan mij hier aan helpen? Het is het steuntje rechts voor.
Bij voorbaat dank.

Gr. Anne
full
 
Kan de foto helaas niet groter krijgen en heb ook even geen betere.
Vraag is of je het materiaal van het blok kunt lassen o.i.d. Weet iemand dit?
 
Het blok is gegoten (giet aluminium), dit is te lassen. Moet je alleen wel door iemand laten doen die het goede toevoegmateriaal heeft en dit vaker doet (JerryT bijvoorbeeld). Het lassen van dit materiaal wil namelijk niet altijd van harte gaan.
 
Er zijn lassers die het toch heel netjes kunnen, ik heb een VFR blok gezien, waarbij de een ophang oog en een uitgebroken boutbevestiging heel netjes waren gelast. Dat was bij de VFR van Wubbes, die zit ook op mf. Die kan vast wel vertellen, bij wie hij het heeft laten lassen.
 
Het materiaal van een motorblok is door een (goeie)lasser goed te lassen.
Ik heb mijn onderblok een keer gescheurd gehad en dat hebben ze Biggelaar motor revisie in Made ( niet door de war halen met de ducati specialist) heel netjes en goed gelast.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb zelf een ac/dc tig, en heb mijn blok netjes dichtgelast na een kettingbreuk, dus ja is te lassen en elke machinefabriek heeft wel iemand rondlopen die dat kan..even je connectie's inschakelen
Tis niet makkelijk, maar zeker te doen al helemaal als er alleen maar een scheurtje in zit
 
Terug
Bovenaan Onderaan