BMW nineT

Ik vind 'm niet lelijk, heeft wat dezelfde stijl als een Horex VR6.
Maar om't nu een caféracer te noemen.. Daarvoor issie te gepolijst.
 
mooie fiets .
Wel een beetje links en links gekeken zo te zien maar dan nog een mooie fiets.
Vanafprijs is 17000 euro dus tsja ?

Horex..ook mooi maar aardig aan de prijs zeker als je hem hier heen haalt

gr driver
 
Lijkt wel een beetje op een Griso
281_Moto_Guzzi_Griso_1200_2011_foto5.jpg


Mooi ding
 
Leuke motor maar waar die fuss zou zo over gaat, geen idee. Oke je kunt de kont aanpassen, dat is nieuw. Uitlaten kon je bij elke motor wel doen en nu kun je her en der wat kapjes en dingetjes aanpassen naar kleur?

Korte kont erop en dan heb je geen kentekenplaat-houder meer, die zou je zelf moeten maken? Mensen die een motor kopen van 16k maken zelf geen houder.

Waar ik dan wel benieuwd naar ben is wat Blitz en El Solitario er van gaan maken, deze schijnen er beide een in de werkplaats te hebben staan om hun kunsten op te tonen.

BMW probeert (denk ik) nu met een nieuwe motor een markt in te slaan bij mensen die wel op een 'custom' bike willen rijden (caferacer-look, tracker, scrambler enz.) maar het geld niet bij Wrenchmonkees, Blitz en andere bekende bouwers in bijv. Europa.
 
caféracers voor mensen die ze hip vinden ipv voor mensen die ze zelf bouwen.
Commercieel allicht een goede zet, dat wel.
 
Cardan is speciaal op drie punten voorbereid voor de kentekenplaat zodat je de hele achterkant kaal kan laten en wie weet komt BMW zelf met tal van losse accessoires zoals een andere houder...
 
Het is een dure lelijke bmw, er zullen er dus wel weer heel van verkocht worden zoals de GS...

Bewijst maar weer dat ik geen smaak en er geen verstand van heb!
 
Laatst bewerkt:
Bewijst maar weer dat ik geen smaak en er geen verstand van heb!

En wat zouden wij daar aan hebben?

Ik zit te kwijlen en heb dit filmpje
al vijf keer afgepeeld over de audio installatie :9~

Ik ben erg benieuwd naar wanneer er wat bekend gaat worden over de modificatiemogelijkheden alhoewel ik nog drie jaar te gaan heb voordat ik mijn huidige fiets hoop in te ruilen op zo'n nineT :}
 
Laatst bewerkt:
Deze kwam ik net tegen: BMW Marketing is op oorlogssterkte, een professionele mini-film:

En nu moet ik echt even een stuk gaan rijden, wat een motorrijders-porno :}
 
Laatst bewerkt:
Wel jammer dat hij nog het "oude" boxerblok heeft...

Nja, proefrit dit voorjaar is al geregeld, dus ben benieuwd....

Oh ja, Eindelijk een Boxer met fatsoenlijke voorvork... :X
 
Wel jammer dat hij nog het "oude" boxerblok heeft...

Nja, proefrit dit voorjaar is al geregeld, dus ben benieuwd....

Oh ja, Eindelijk een Boxer met fatsoenlijke voorvork... :X

Ik vindt de keuze voor het 'oude' blok (dus de versie die sinds 2011 te koop is) eigenlijk juist erg verstandig. Zoals in een van de filmpjes al gezegd wordt: dit is de motor voor de rijder die geen 140 pk nodig heeft om te genieten. Dat ze voor de GS gekozen hebben voor meer PK's heeft volgens mij meer te maken met de toegenomen concurrentie in die markt-niche dan met eigenaren van de voorgaande versie die vinden dat ze meer PK's nodig hebben.

De toevoeging van WC maakt het blok (en de elektronica) extra complex en dus extra gevoelig voor storingen. En op zo'n naked is die extra koeler veel lastiger te verstoppen dan op een GS of RT.

Wat die voorvork betreft: ik ben erg benieuwd naar de proefrit. Wat proefritten betreft ben ik benieuwd of ze demo's bij de dealers neer gaan zetten gezien de te verwachten hoeveelheid verschillende configuraties. Dat wordt waarschijnlijk een trip naar Rijswijk voor een proefrit op maat.
 
Die gedachtengang van het blok kan ik wel volgen.
Het is meer dat ik het zelf jammer vind, had graag het sterkere blok gehad. Ook in de r12r, die fiets kan het wel aan.

Zeker met deze vork is dit eigenlijk de fiets zoals ik de r12r zou willen hebben gehad. Aangezien ik een beetje haat liefde verhouding met de esa heb gehad en op momenten terugverlangde naar een normale instelbare vork. De r12r is lekker comfortabel maar mist feedback.

Al met dealer gesproken, hij heeft ook nog geen idee wat er komt. Maar laat het me weten zodra hij meer weet. Maar ben erg benieuwd.
 
Wat weet jouw dealer nog niet? Op een paar accessoires en de prijzen daarvan na is alles al bekend: Hij heeft ABS en een boordcomputer en als extra optie kan je opteren voor een BMW af fabriek alarm. Meer opties zoals ESA zijn er niet en de enige kleur is zwart. Ik kijk zelf erg naar deze motor uit en naar de creaties die men er van zal maken..
 
Terug
Bovenaan Onderaan