Ktm 660 smc!

29 mrt 2015
75
0
Den Haag
Goeiemiddag,

Ik ben nieuw op dit forum, en ik heb wat vraagjes over mijn ktm 660 smc uit 2003.

Ik heb hem een tijdje geleden uit belgie, gekocht maar heb hem nog niet laten keuren ( drukke perioden ) ik heb alles wat er bij de motor bij hoort, alleen maak ik me zorgen er zit een akrapovic uitlaat op er zit tevens wel een db killer op. Maar heb t gevoel dat ie tijdens de keuring voor heel veel problemen gaat zorgen.

Oke ik heb een paar vragen voor de specialisten hier en die t niet erg zouden vinden om mij te helpen? ( ik weet ook niet wat er momenteel erin zit en dergelijke daarom alles in 1 keer veranderen )

1 Kom ik door de keuring heen met de akrapovic demper?
2 Ik bereken telkens t BPM maar kom op 70 euro uit is dit correct of ben ik aan t klooien?
3 Van de vorige eigenaar was het verstandig om even alle vloeistof te veranderen, enige wat ik in de manual heb gevonden is dat er rem olie dot 5.1 in moet.

Hebben jullie voorkeur van olie/remolie/filer merk? zo ja zou ik die graag hier beneden willen lezen.

Zodat ik alles kan vervangen


Ik zou het enorm waarderen aangezien ik nu de tijd heb om aan de slag te gaan met de motor!

Dank u wel zodra dit gebeurt is zal ik fotos plaatsen! :}
 
1. met de akrapovic demper ga je geen probleem hebben. Keuring is voor wielafstand, frame nummers en andere specs die met de bike komen. Hij gaat niet op de testbank, en je krijgt geen db test.
2. Volgens mij is dat iets te weinig, ik moest 2 jaar geleden voor mijn ktm uit 2003 met ongeveer de zelfde nieuw prijs rond de 150 euro betalen.
3. origineel van ktm erin doen. wph kan je zo op internet downloaden als je het even googled. Daar staat in wat er precies in moet.
 
Oke heb even gekeke maar niet echt duidelijk meestal bestelde ik bij goedhart motoren maar weet niet of ik daar voor ktm olie etc terecht kan..

En ieemand een nuttige adressje van een garage voor onderhoud in den haag
KTM maakt geen olie en ook geen koelvloeistof.
Wel schrijven ze voor welk type en soort er precies in moet, en hoeveel.
 
Foto zoals beloofd
29kulhh.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan