Kawasaki ZZR 250 eigenaren

DuRay

MF'er
27 mrt 2005
36
0
Enschede
Hoi hoi,

Zat beetje te surfen op het forum hier en nu vraag ik me af hoeveel mensen er ueberhaupt een kawa zzr 250 rijden hier op dit forum.
Misschien eens een idee om een ritje te organiseren ofzo??

Greetz,

DuRay


(Rij zelf een zzr 250 uit 2003 in het zwart metallic)
 
hoi,
ik rijd ook zzr250 m'n eerste 1000 km zitten er alweer op :P maar ik heb ook al de eerste problemen gehad.... verder een dope fiets(zolang je niemand achterop hebt, dan laat het vermogen te wensen over). Oja ik kom uit alkmaar, ritje dan wel in nh s.v.p.!
 
Geef ik je helemaal gelijk in dat het een mooie fiets is :) wat voor problemen heb je gehad dan??..kan me herinneren dat bij mij na 1000 km opeens het kabel van de snelheidsmeter eruit vloog...om de een of andere vage reden.
Beetje jammer dat er blijkbaar nog maar 1 andere zzr 250 rijder is.

Misschien dat je eens bij http://www.zzrclub-nederland.nl (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.zzrclub-nederland.nl) zou kunnen kijken ;) voel me zo eenzaam als enigste 250 rijder.
 
nou het is na 1000 km dat ik erop rij...er zit al 72000 km op de teller :p ik had wat probleempjes met het aanzuigrubber en bougies en accu ;)
 
Hmm das dan weer een beetje minder.
AL de nare ervaring gemaakt dat er geen tot nauwelijks after market parts te krijgen zijn? ;( ach ja volgende week toch maar mijn costum uitlaat ophalen :]
 
toevallig iemand hier die een handleiding oid heeft van een zzr250 in digitale vorm? Ik ga van de week een beetje aan een zzr250 knutselen en iets van een handleiding zou erg makkelijk zijn :)
 
Heb wel het normale boekje wat bij de zzr 250 geleverd word maar niet digitaal sorry weet niet of je dar iets aan hebt anders moet ik die ff opzoeken.
 
Heb wel het normale boekje wat bij de zzr 250 geleverd word maar niet digitaal sorry weet niet of je dar iets aan hebt anders moet ik die ff opzoeken.

thnx, maar daar heb ik niet veel aan denk ik :P
Ik moet een blok van de ene zzr overbouwen op de andere zzr en ik wil meteen wat kleine dingetjes doen, carbs synchroniseren etc. Is wel handig met een boek erbij :P
 
goh wat leuk, :)

dat zien we dan wel he :+
De ene zzr is gewoon een barrel maar met een goed blok, de andere zzr is vorig jaar op vakantie de oliekeerring van de secundaire as eruit gelopen.. op de snelweg... halverwege zuid-frankrijk B|

Anyway, we gaan er van twee dus 1 goede maken en dan even kijken wat we met de andere doen. Eerst eens kijken of dat andere blok nog te redden is. :)
 
600cc blok?? klinkt in ieder geval goed ;) post vooral ff foto's van het weekend dan lijkt me wel interessant. goodluck
 
600cc blok?? klinkt in ieder geval goed ;) post vooral ff foto's van het weekend dan lijkt me wel interessant. goodluck

nee geen 600cc, was het maar :P (Hmm.. heb nog wel een 600cc thundercatblok liggen, zou dat er in passen O-) ). Nee helaas, de motor moet wel 25kw blijven anders mag de eigenaar er niet meer op rijden.
Volgens mij moet het niet zo moeilijk zijn. Alle draadjes loshalen, ketting los, carbs eraf en vervolgens het blok en radiateur losschroeven en in het andere frame weer vastschroeven en alles aansluiten.
Enige waar ik nog over twijfel is welke schroefjes ik moet hebben om de carbs te synchroniseren. Bij m'n eigen motor weet ik het wel maar deze nog niet. Nou ja, als ie ineens beroerd loopt was het het verkeerde schroefje :+
Ik maak er wel wat foto's van als we bezig zijn :)
 
ok we zijn bezig *D
ik weet ook al waar dat enge geluid van die kapotte zzr vandaan komt. Voortandwiel eraf gehaald en we zijn de trieste restanten van wat ooit een lager was. Hier en daar nog een stukje metaal en 1 zielig kogeltje. :P
 
Hier nog een zzr250 eigenaar!!!

Mijn zzr komt uit 1992 en staat nu 20000 km op de teller.
Hij rijd voor zijn leeftijd nog supers... Nog geen grote problemen mee gehad..

Laat maar horen wanneer er een ritje met de zzr plaats vind..

Ciao Joyce
 
Kapotte lager...fijn :(

Ritje met zzr goede vraag iemand voorstellen?? vanwaar naar waar? eventueel idee om van west naar oost of oost naar west te rijden is het een beetje eerlijk voor iedereen.
Ik hoor het wel?
 
kep zelf pas 1000km op mn motorbewijs zitten (dus gereden), dus komen jullie maar met plannen. Even een vraagje is de zzr250 een goede motor om mee op vakantie te gaan. Ik krijg er in iedergeval geen stijve kont van maar kan hij ook meer dan 1000km per dag aan. ER staat trouwens 72000km op mn teller maar verder is hij NU STUK>>>>>>thnx for the replys (als die komen)
 
Laatst bewerkt:
kep zelf pas 1000km op mn motorbewijs zitten (dus gereden), dus komen jullie maar met plannen. Even een vraagje is de zzr250 een goede motor om mee op vakantie te gaan. Ik krijg er in iedergeval geen stijve kont van maar kan hij ook meer dan 1000km per dag aan. ER staat trouwens 72000km op mn teller maar verder is hij prima zou dit nog uitmaken...

thnx for the replys (als die komen)

in principe kun je er best mee op vakantie maar verwacht er geen wonderen van qua topsnelheid. Met volle bepakking kwam de zzr die tijdens onze vakantie gesneuveld is niet verder dan 130km/h. Ik denk eerder dat jij zelf de beperkende factor gaat zijn. 1000km op een dag is best veel om in 1x te rijden, dan kun je het beter verdelen over 2 dagen. Is ook veel leuker, het is tenslotte vakantie. Het is niet de bedoeling dat je helemaal gestressed en gespannen op je bestemming aankomt.


Die zzr lekte voordat we weggingen al olie bleek achteraf. Kwam dus niet door de vakantie ;)
 
de zzr'en uitgekleed en wachtend tot de blokken er onderuit gehaald worden.

full
 
en de boosdoener:

full


je ziet nog net de binnenste rand van het lager wat helemaal stukgelopen is met nog 1 kogeltje erin.
 
Moet in principe geen probleem zijn om met je zzr op vakantie te gaan..mijn ervaring tot nu toe is dat hij hoemeer km's je achter elkaar maakt hoe beter hij loopt ;)
Er is als het goed is volgend weekend 9 of 10 april een zzr tour dus als je interesse hebt? add me anders ff in MSN :) miller153@hotmail.com


Wat zijn dat voor zzrtjes dan?? ziet er inderdaad niet al te best uit hehe ben benieuwd hoe het gaat worden veel success
 
he Viccie,
me broertje heeft een week geleden een zzr 250 gekocht. Heb jij misschien een koplamp over van een van de zzr-en?

Groet @ppie
 
Hier is nog een ZZR 250 rijder.

Hij komt uit 2002 en ik kocht hem september 2004 met 2700 km op de teller. Heb er omdertussen 5000 km bij gereden en geen problemem mee gehad. Het rijd inderdaad erg lekker durf alleen nog niet met de steppies aan de grond te komen, dat komt denk ik door de onervarenheid.

Het is inderdaad waar dat het minder rijd met pasagier achterop. Maar dan rijd ik toch rustiger omdat ik geen ruzie met mn vriendin wil..

Ik rijd vaak naar school in alkmaar dat is een mooie rit over dijkjes en binnendoor weggetjes en ongeveer 70 km op en neer. Ik moet nog steeds een beedje wennen aan de hoge toeren die hij draait maar voor de rest is alles oke vooral het lage verbruik.

groet van een tevreden ZZR-rijder
 
die stepjes hoeven ook niet aan de grond ;) verder is het inderdaad een mooie motor heb vandaag een andere uitlaat erop laten zetten...2 in 1 (dus nog maar 1 pijp over) een mooie zwarte ovalen pijp ;) maakt een zooi herrie hmm...

Mag ik julliebij deze nog een keer wijzen op http://www.zzrclub-nederland.nl (www.zzrclub-nederland.nl)? :) nog een paar 250 gebruikers erbij zou wel welkom zijn..iedereen rijd alles boven 250 ;) ik voel me zo alleen haha
 
vet!!

Waar heb je die pijp vandaan, of is hij gewoon home-made? En heb je er ook pics van?

ik ben ook geregistreerd bij het zzr-forum maar ben hier niet erg actief.
 
Terug
Bovenaan Onderaan