Fireblade 929 brandstofpomp geeft geen geluid na blokwissel

JohnK

Die hard MF'er
13 mei 2006
385
0
Veenendaal
Zoals titel al aangeeft heb ik momenteel geen brandstofpomp die hoorbaar is na het omdraaien van de sleutel. Startmotor draait wel bij indrukken van startknop, dodemansknop aan, hiss lampje gaat ook netjes uit op dashboard maar hoor alleen een tikje vanaf de ecu / startrelais onder het zadel na het omdraaien van de sleutel (bij aan én uit).

Alles 10x nagelopen stekkertjes etc. nieuwe accu erin, heb hier nog een extra kabelboom liggen waar ik diverse relais en de omvalsensor van heb geprobeerd en nog steeds geen zoemende brandstofpomp.. Heb natuurlijk met inbouwen van het nieuwe blok de tank er af gehad en deze eerst helemaal leeg laten lopen. Voordat het oude blok eruit ging werkte de brandstofpomp gewoon nog..

Iemand een idee?
 
Controleer of er spanning op de stekker van de pomp staat na het omdraaien van de sleutel, probleem zou weleens in de pomp kunnen zitten.
 
Laatst bewerkt:
Eigenlijk alle stekkers op de draadboom zijn uniek, behalve de stekker van de snelheidssensor en de brandstofpomp. Laat deze nou net dezelfde kleur hebben en vlak bij elkaar zitten :+ . soms is het zo simpel maar kijk je te moeilijk..
 
Terug
Bovenaan Onderaan