Compressieverlies Z 1000 van sept 2006

wat is de compressie dan, ik neem tenminste aan dat je die gemeten hebt? als hij niet start door compressieverlies zal dat niet in een keer zijn maar zal hij eerder ook al niet echt briljant gelopen hebben. Of je hebt een gat in een van je zuigers zitten, maar als dat gebeurt had je dat wel gemerkt
 
als je een gat in zuiger(s) hebtzal je op de betreffende inlaten en uitlaten weinig luchtverplaatsing merken. bij evt lekkende kleppen zal dat anders zijn:wel luchtverplaatsing maar geen of te weinig compressie. Voelen aan in en uitlaten is geen meetmethode voor compressie. Verder geloof ik er weinig van dat je in '1 rit' in alle 4 je zuigers gaten kan branden, immers als er 1 doorgaat rij je echt niet verder.
Lijkt het niet of de startmotor het erg makkelijk heeft (hoog toerental van alleen de startmotor) omdat de startkoppeling slipt (en dan dus een te laag motortoerental)?
 
Gewoon wegbrengen want het is toch garantie en dan vraag je bij het ophalen even wat het nu was.
Je kan hier wel speculeren wat het is maar aan het eind van de rit is het misschien iets heel anders.
 
Hoe zit het eigenlijk met de fabrieksgarantie als je dingen aan het in-en uitlaatgebeuren wijzigd?? Iemand ervaring dat dealers/importeurs gaan mekkeren??

kickje
 
Terug
Bovenaan Onderaan