Zwarte Guzbak uit Rottjeknor; the sequel....

Dan de boel effe grof dichtkleien.......
full
 
En nu weer braaf wachten tot de boel is uitgehard, dan grof in model brengen (ietsje ondermaats houden) en afwerken met een matje zodat het niet afbreekt.
full
 
Niet grof genoeg gekleid....... na het verwijderen van de mal bleek het randje op 2 punten erg dun. Zak over de stoel en effe bijsmeren danmaar.......
full
 
Omdat er doordeweeks weer gewoon gewerkt moet worden ook het weekend maar eens met span bezig geweest; deze keer om wat zaken klaar te maken voor de bouw van het nieuwe rijwiel deel..... Eerst dus de oude dame maar eens ontdoen van de cardanklok
full
 
Meneer Haan heeft zijn werk goed gedaan, als het achterwiel goed gemonteerd zit loopt de band (die overigens na 4 jaar op de kast liggen gewoon leeg is) precies vrij van de standaard cardantunnel.
full
 
Aan de andere kant even de restanten van de linkerzijde van de originele achtervork er tegenaan gepropt.......... maar dat past niet echt (duhh)
full
 
Schokbreker erin om te kijken hoe de veerweg uitkomt met de achterband die toch een klein tikkie breder is als de 120 die meneer Guzzi daar van origine in bedacht had.
full
 
Gaat redelijk passen allemaal........ de plaat achter de schokbreker bevestiging zal links verwijderd moeten worden en misschien dat er nog een klein hapje uit de onderkant van de framebuis moet. Is allemaal niet zo'n probleem; het enige wat aan die buis hangt is een givi-rek. Bij dit frame (Le Mans 1000, geen kenteken) zou het waarschijnlijk niet nodig zijn maar bij de SPII lopen de buizen na de schokbrekers recht naar achteren. Zo op het oog lijkt de ruimte tussen band en buis echter zo goed als gelijk aan de maximale veerweg (die is bij een Guzzi namelijk ook niet zo groot)
full
 
Even een beetje schuren en plamuren en dan een beetje ouwe primer er tegenaan kliederen, dan kun je de foutjes mooi zien..........
full
 
Die wielen staan m echt super.
En optisch ook nog niet eens zo heel erg veel uit t midden
 
Terug
Bovenaan Onderaan