imPluX

imPluX

Rookie
28 apr 2017
1
0
Tilburg
Beste Motorfans en kilometervreters! :}

Hier gaan we dan op verzoek van de welkomst post:

Mijn naam is Dennis, je krijgt de groete uit Brabant k.. *Tilburg kom ik vandaan bedoel ik, aangenaam! Bijna 24 en dat maakt het interessant natuurlijk, geen gekloot maar direct op voor het A motorrijbewijs! (Start 1 mei, 10 mei jarig, 19 mei theorie)

Van jongs af aan al groot fan van snelheid, de rush/adrenaline van de acceleratie en snelheid was geweldig zo geweldig dat ik op me 18e voor het eerst in me leven een verstandige keus maakte: ik ging voor me autorijbewijs ipv motor. Ik was verliefd op snelheid maar meer op het leven in totaal!

Na mijn hele leven te hebben gegeild op straat, naar al lange tijd op marktplaats te hebben rondgekwijld, naar een aantal maanden hier te hebben rondgekeken is het zover, eind mei gaat de auto eruit, is mijn rijbewijs naar verwachting inbezit en komt er een motor!

Nu jullie hopelijk enigszins te hebben overtuigd voor mijn passie kan ik het wel opbiechten: ik heb er nog de ballen verstand dus waarschijnlijk tot snel! :9
Intussen druk bezig om hier en op google wat wijzer te worden mocht ik er echt niet uitkomen alle vertrouwen in jullie! 8-)

Bij een leuke vrouw word gedacht aan sex, bij een racemotor is er al sprake van pure porno! :]

Gegroet! :} Dennis
 
Laatst bewerkt:
:W Dennis
full
succes
:]
Als je ook een icoon wilt of resizen, even hier vragen. :)
full
 
Terug
Bovenaan Onderaan