Alarm op BMW K1200lt

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,
heb net vanuit de usa een fiets laten overkomen , K1200LT , waar een originele bmw alarm op staat . heb echter geen remote of iets dergelijks meegekregen . dus gevolg...kan hem niet starten . kan me mss iemand vertellen hoe ik deze kan uitschakelen??
groetjes Rene :] ;(
 
Lol, dat is dan inderdaad lastig ja. Bij nieuwere Harley's kun je door een "code" in te geven met de knipperlichtschakelaars de startblokkering vrij geven. Dat is als je AB per ongeluk kwijt of leegraakt.
Wellicht moet zoiets ook met die BMW mogelijk zijn, echter heb je dan natuurlijk nog steeds die code nodig.

Suc6!
 
Helaas, je zult toch echt naar een bmw dealer moeten om de voertuigorder aan te laten passen. Je kan het alarm wel fysiek er helemaal uithalen, maar starten zal ie niet, omdat de BMS-K (je ontstekings/injectie module) denkt dat het een poging tot diefstal is. :+
 
Met het aanvragen van handzenders en sleutels is het weleens zo dat er een code is die je kunt doorgeven waardoor het duidelijk is dat jij de eigenaar bent en welke zender je nodig hebt(is bij sommige auto's iig zo). Heb je geen documentatie bij de motor gekregen, papieren of een pas/plaatje met een code, waarmee je een nieuwe zender kunt bestellen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan