Bo Bendsneyder deel 2

Jammer dat hij zijn 6e plek niet kon vasthouden.

Erg vervelend om in de laatste paar ronden zijn naam telkens een plekje naar achteren zien te verschuiven
 
Komend weekend liggen er misschien wel kansen voor Bo. Vloeiende baan en lage temperaturen wat voor Bo beide positief is. Nu hopen dat ze hem niet voorbij blazen op het rechte stuk.
 
Vrije training wel ja , "het goede gevoel liep zaterdagochtend een deuk op door een crash halverwege de derde oefensessie (in bocht 10)"
De negentiende tijd voor zondag, zelfvertrouwen kwijt door een crash. Dit is gewoon slecht.
 
Laatst bewerkt:
Weekend goed begonnen maar slecht geëindigd. Vraag me af wat er aan de hand was, want zijn rondetijden vielen na 3 ronden helemaal terug.
 
Rustig hier...

Goede startplek voor morgen.

Hopelijk morgen voor het podium.
Zou wel fijn zijn wanneer hij dit jaar nog een podium haalt.
 
Jammer hoor.
Had op meer gehoopt.
Prima openingsronde ook met p2, maar dan komen ze aan in de laatste sector op het rechte stuk en dan blazen er zo een paar Honda mannen voorbij.

Vind dat Bo het niet verkeerd doet dit jaar, maar het verschil met Honda is gewoon te groot.
 
Best een goede race gereden, perfecte openingsronde en goed in het tweede gedeelte. De Honda's zijn nauweljjks te kloppen, en als je dan ook nog eens je grootte tegen hebt!
 
Bo heeft het prima gedaan. Tegen die bloedsnelle Honda’s is het dit jaar gewoon weg voor bijna geen KTM op te boxen.
Zoals Bo al aangaf op racesport.nl in een groep kan hij niet zijn eigen lijnen rijden, dat zal in de moto2 anders zijn denk ik, daar is het veel minder close Racing.
Nog 1x in Valencia alles geven en dan lekker door naar de moto2 waar hij beter op zal passen qua lengte!
 
Die rechte stukken breken hem op. Je zag hem een groep leiden, die hielden hem net bij. Op het rechtr stuk slipstreamen ze weer naar hem toe of over hem heen. Talent en snelheid heeft hij wel degelijk. Hopelijk kan hij wat laten zien op de tech3 waar slipstreamen wat minder problematsch zal worden.
 
Nog één race op die minibike :+

Bo heeft het goed gedaan meer zit er echt niet in ,althans zo lijkt het.

Die Mir is echt een klasse apart :} :} :}
 
Denk dat Bo ook wel een beetje klaar is met de Moto 3. Je kunt zien dat hij een van de sterksten is in de snelle bochten. Op de rechte stukken halen ze hem weer in. Als je sommige foto's ziet hoe hij zich moet opvouwen achter het kuipwerk dan is het nog knap hoe hij van voren rijdt. Aangezien Tech 3 een eigenbouw machine is dan moet men binnen de regels een machine kunnen bouwen die precies op maat gemaakt is voor Bo. Sowieso het kuipwerk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan