MotorXperience Rotterdam in Ahoy van 5 t/m 7 oktober!

30 mrt 2018
3
0
Rotterdam
Eindelijk is het zover: MotorXperience Rotterdam
Op veler verzoek is het dan zover! ….. in Rotterdam Ahoy wordt de eerste editie van MotorXperience Rotterdam georganiseerd. Dit onderscheidende en veelzijdige evenement zal plaatsvinden van 5 t/m 7 oktober 2018 in Rotterdam Ahoy. U komt toch ook?

Een echte beleving en een compleet dagje uit
MotorXperience Rotterdam is geen standaard beurs, dit evenement wordt een echte beleving! Rock en Roll, stoer, nostalgisch, maar ook sportief, uitdagend en avontuurlijk. Kom genieten van al het moois dat MotorXperience Rotterdam te bieden heeft. Waan u in de verschillende continenten waar motorliefhebbers van houden en laat u verrassen door het brede aanbod aan motoren, aanverwante artikelen, nieuwste trends, gadgets, shows, entertainment, reizen en cursussen. Het oog wil ook wat, maar ook wordt u onderhouden met “lekkere” muziek op de diverse podia, u kunt lekker eten bij de diverse food trucks en u kunt zelf ervaren wat motorrijden is, in het echt maar ook op de simulator en in de gaming area. Kortom, een compleet dagje uit voor het hele gezin. Voor elke bezoeker is MotorXperience Rotterdam geschikt, ook voor mensen die willen starten met motorrijden.

Onderscheidend
Uniek aan MotorXperience Rotterdam is de veiling die georganiseerd wordt tijdens het evenement. Heeft u tijdens uw bezoek de nieuwe motoren kunnen aanschouwen, maar bent u toch op zoek naar een net gebruikt model? Dan is dit het moment. Tijdens het evenement zal er dagelijks een compleet aanbod van motoren worden geveild. Voorafgaand aan de veiling kunt u de te veilen motoren bekijken en tijdens de veiling kunt u een bod uitbrengen en misschien wordt u dan wel de nieuwe eigenaar. Wilt u zelf deelnemen aan deze veiling met uw motor? Neem dan contact met ons op. info@motorxperiencerotterdam.nl

www.motorxperiencerotterdam.nl

Tevens zal een gedeelte van MotorXperience Rotterdam ingericht worden als “motormarkt” waar u lekker kunt shoppen en kunt profiteren van mooie outlet prijzen.

Omdat de "grid" girls al worden verbannen in de F1, houdt MotorXperience Rotterdam de nationale X-Girl verkiezing want deze dames mogen natuurlijk niet verdwijnen en hoort gewoon bij de motorsport/autosport etc. Dus zou jij willen deelnemen aan deze verkiezing? Meld je dan aan! Dan wordt jij misschien wel het gezicht van MotorXperience Rotterdam 2019.
full
 
Laatst bewerkt:
Wat aardig van je dat alle MF-ers gratis naar binnen mogen. *O*

Of zit er een commerciële bedoeling achter deze post? -O-
 
Dit is toch een topic "Waar is wat te doen"? Nou dit is er te doen in oktober, een mooi motorevenement voor motorliefhebbers in Ahoy. Je kan toegangskaarten winnen door de fb pagina te liken en te delen. Dus je hebt zeker kans om gratis naar binnen te komen. :] :] :t
 
Laten we eens inderdaad niet zo zuur doen...en ondanks de commerciële bedoeling het mooie inzien van een motor event :)

We zijn allemaal liefhebbers toch ;)

(Disclaimer: nee heb geen aandelen, ben geen organisator oid, gewoon mf'er)
 
Is deze beurs misschien het vervolg van de beurs die in Spijkenisse gehouden werd?
Er was al sprake om die ergens anders te houden gezien de te kleine ruimte en parkeerprobleempjes daar.

Ik kom in ieder geval kijken, leuk :] :t
 
Terug
Bovenaan Onderaan