Choppers te zien op sateliet TV

HD4ever

Die hard MF'er
27 mrt 2005
278
5
NL
Zondag 31.12. 15:45 - 17:25 uur op de Duitstalige sateliet zender DMAX ( free to air !! ) herhaling van de prachtige dokumentaire "Jesse James - Choppers of '69".
Het programma was enkele dagen geleden al te zien op deze zender. In meer dan anderhalf uur de complete historie van de echte old skool chopper bouwers en de chopper clubs uit de jaren 60. Geweldige docu met unieke 'on the road' opnamen uit de 60er jaren. Dit mag je niet missen :}
Kijk hier maar eens naar de 'Sugar Bear' Springer vork:
http://www.sugarbearchoppers.com/index.htm

"If it ain't long, it's wrong"


Zaterdag 20 Januari 2007 op de Duitstalige sat zender DSF ( Deutsche Sport Sender ) een docu over de European Bike Week 2005 in Faakersee.

HD4ever :W
 
Laatst bewerkt:
Is dat toevallig dezelfde docu als "History of the chopper"?


Geen idee! In deze docu gaat Jesse James op zoek naar de 'roots' van een oud chopper frame en bezoekt daarbij allerlei 'oldtimers' uit die jaren. Hij gaat proberen rondom dit frame de chopper terug in de 60's stijl op te bouwen.
Verder komen er allerlei figuren aan het woord zoals o.a. de bouwers van de orginele Easy Rider choppers en uiteraard Easy Bear.

HD4ever :]
 
Yeb, correct.
It's the same.
Heb deze toevallig laatst binnen gehaald en op dvd gezet.

Da's dan jammer, maar die Duitsers gebruiken zo 'af en toe' hun eigen titels bij uitzendingen. Maar niet getreurd. Er is meer leuks aan motor programma's te zien op sateliet dit weekend.

Zaterdag 30-12 um 13:00 uur op de Engelse free to air zender 'Men & Motors' ( Astra 2 / 28,2 °Oost ) het programma 'Bennets Biker Build off'.
Zondag 31-12 om 13:00 uur op 'Men & Motors' docu over het 'Buldog Bash' treffen in Engeland. http://www.bulldogbash.com/

20 januari 2007 is er op de Duitse sat zender DSF ( Astra 1 op 19,2°Oost ) een docu te zien over de 'European Bike Week 2005' in Faak am See.

HD4ever ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan