gebruikte kawasaki 800 classic ?

wammesbrouwer

Rookie
30 apr 2007
11
0
Wijk bij Duurstede
ben van pla een gebruikte kawasaki clasic 800 te kopen.
iemand nog tips om op bepaalde dingen van dit type motor te te letten bij aankoop?
full
 
ben van pla een gebruikte kawasaki clasic 800 te kopen.
iemand nog tips om op bepaalde dingen van dit type motor te te letten bij aankoop?

Let even op lekkende of zwetende pakkingen aan de cilinders. Verder een probleemloze custommotor voor jarenlang rijplezier, echter het orgineel zadel is voor zware rijders ( 90+ kilo ) niet echt iets om blij van te worden. Ook iets langere rijders tot 190 cm hebben goed plaats op de VN800.

Suc6 met de aankoop !
HD4ever.
 
~
[/quoteBekijk Mijn Motor-ForumBekijk onderwerpenBerichten:42.752Reg. datum:23 jun. 2003Functie:ModeratorToermotoren > Choppers22-02-O-
22-03 *O*
20-04 *O*
26-05
22-06
23-06
20-07
01-08
I would pay attention if I thought it was worth the time]


?????????????????????????????
 
leuke fiets! punten om op te letten:
- trek het zadel eraf. origineel zadel is poreus. Hierdoor kan het achterspatbord onder het zadel gaan roesten bij buitenstalling.
- Let op ratel in de motor. Kettingspanners zijn matige onderdelen, waardoor aandrijfkettingen slap kunnen gaan staan. Dit hoor je! Als de fiets echter al zo'n 60.000KM heeft gereden kan je erop rekenen dat deze kettingen op zijn, en aan vervanging toe zijn. Echter een motorwissel is dan vaak een goedkopere optie.
- Let op de 'zwetende' cylinders. Een bekend probleem bij het Vulcan-blok, maar niets om je zorgen om te maken, behalve esthetisch, meer poetsen dus.
- De achterrem. Deze kan nog wel eens aanvoelen alsof je op een pakje roomboter gaat staan. Wen er maar aan, achterrem is op de VN800 nou eenmaal niet perfect, maar 240 kilo staat ook niet zomaar stil.

Ik denk dat je hiermee een heel eind komt. Oh, en kijk uiteraard even naar het profiel van de banden. Zou jammer zijn wanneer je die gelijk ook moet vervangen, zijn alleen maar extra kosten. Als het je eerste fiets word, neem dan iemand mee tijdens bekijken/proefrit die dit vaker heeft gedaan, en daardoor een betere en meer ervarene kijk op heeft dan dat jij zal hebben.

Heel veel rijplezier deze zomer, en laat je nog even zien welke het is geworden?
Greetz, Leon

VN 800 Classic '96 met '99 blok, beltdrive, dyna-kit, Kuryakin luchthapper en vele extra's.
 
en als je idd van plan bent om er wat leuks van te maken,.

dan kan het ook zo ;) er is namelijk erg veel te krijgen voor de vn800

3_P5160055_1.jpg




P.s dit is ook mijn eerst bike.
en hij bevalt prima.
 
Terug
Bovenaan Onderaan