Nederland Oost topic 8

Status
Niet open voor verdere reacties.

Nijlpaard

Hippos, despite their size and shape, are fast.
26 feb 2002
22.480
804
En hier weer verder :)

Welkom-MF-Oost.jpg


[me] ONTMOETINGSPLAATS *
[/me]


Ontmoetingspunt is meestal de Texaco in Hengelo, aan de kant van Borne. Men rijde van Borne naar Hengelo, en na de snelwegovergang en de Van der Valk is het de Texaco aan de rechterkant, net voor de Kentucky Fried Chicken.



[me] MF-OOST LEDEN *
[/me]


BGL - Founder Topic Oost:
De oorzaak van het hele Oost gebeuren. Na enige zeer turbulente optredens bij de Tex is er echter weinig meer vernomen van deze markante figuur uit het pitoreske,landelijk gelegen Albergen.
Gerucht is dat hij op dit moment motorloos en eenzaam de etalages van de verschillende motorzaken afstruint

BoomerRR - Schadespecialist / Teletubbie:
De man met de gele CBR die er alles aan doet om van zijn vrouwelijke imago af te komen. De eerste poging was het behalen van zijn truckrijbewijs, het niet slagen van deze poging is tot op heden onbekend, misschien was een aanvaring met een stevige vrouwelijke tucker wel de reden :?
Volgens de laatste geruchten wordt er nu een poging gedaan via het nederlandse leger en nu maar hopen dat de vrouwelijke superieuren zich rustig houden ;)

ArjanR1 - Wheely specialist / Ghostrider wannabee:
Guus meeuwis imitator bij uitstek en altijd graag geziene gast op veschillende studentensocieteiten, maar vergis je niet, onder dat studentikose uiterlijk schuilt een geboren freestyle-stunter. Met zijn ZX10 maakt hij de nederlandse wegen onveilig tot groot vermaak van zijn mederijders. Verslijt per jaar 3 maal zo veel achterbanden als voorbanden.
Snapt zelf eigenlijk niet zo goed waar hij zijn reputatie aan te danken heeft :P

Fuzz10 - ÜberPoser:
Yamaha-TRX-Poser die z'n fiets nooit poetst. Jarenlange gewichtsbesparing door Japanse techneuten worden tenietgedaan door de vele kilo's modder en dooie vliegen die hij aan bagage mee brengt.
Zit nog altijd te dubben om over te stappen op een fiets met karakter

TheDude - Drankaanvoerder:
Naked Suzuki GSX heeft deze drankaanvoerder in z'n garage staan. Kan zich dankzij zijn uitstekende stuurkunsten veroorloven op achterblijvers te wachten zodat ook de mindere goden de eindbestemming bereiken (meestal).

H@nsie - Touroperator:
De laatste tijd is het akeling stil rond deze persoon uit de clan. Laatste geruchten geven weer dat hij zich tegenwoordig bezig houd met puzzelen.

Dutchblade - N.t.b

Spool25 - De Glijer:
Zou ook als schadespecialist genoemd kunnen worden, zij het niet dat hij zijn GSX-R meestal nog net weet te behoeden van een zware crash.

Thunder@ce - N.t.b

Wimmels - Berm/Grindbak-inspecteur / Crashspecialist:
Heeft inmiddels elke sloot/berm/grindbak wel van dichtbij kunnen bekijken. Beroemdste crash was in Vriezenveen, waar voltallig MF-oost z'n VFR750 uit de sloot kon trekken. Bracht ook al op de net aangekochte NC30 (!!!) van z'n vriendin een aantal krasjes aan. Raced nu ook nog op het circuit, eerste keer niet zo goed gegaan :X

Cathje
vriendin van bovenstaande. Milieubewust en diervriendelijk dat zijn wel de beste woorden om deze charmante dame te omschrijven. Helaas waren de laatste tijd de dieren niet erg vriendelijk voor haar en haar NC30 :X Gaat nu weer rustig beginnen op een echte klasiekke Honda CB400 *O*

M@thijs - Allroad specialist:
Beroemd vanwege z'n veerwheelies op z'n BMW F650, behoort overigens tot grote teleurstelling van hem zelf nog niet tot de BMW-elité. Wordt namelijk te vaak gespot op een Ducati.

Sjoske - Hondamonteur pur sang
Deze zelflerende honda monteur uit het oosten des lands heeft nu ook zijn vrouw zo ver gekregen om lessen te gaan nemen.

Ninja ZX-12R - NTB :
Onder de plak van z'n duitse vriendin en zodoende z'n ZX de deur uit gedaan.

Haico - Fotograaf

Di Boettie - Vakantieganger:
Probeert wanhopig zijn TL1000R te verkopen. Op dit moment is bij ondergetekende nog niet bekend wat er als volgende gaat komen.

Tarwetijger - Rotonderidder / overloper:
Schijnt tegenwoordig weinig thuis te zijn. Volgens de geruchten struint hij stad en land af op zoek naar die ene legendarische hairpin die zich ergens in het westen van het land moet bevinden

FIASCO2003
Nog altijd vermist!

Black Eagle - Freelance Cameraman:
Initiatiefnemer van een Motor-forum megameeting en bracht daarmee MF-oost in zeer goed daglicht. Sinds die tijd is het akelig stil rond deze persoon

Speedy - Duo specialist:
Tot het behalen van WitchPower's eigen A-rijbewijs maakte hij Twente onveilig met zijn duo-kneedowns. Legt verder in elk luttel knikje in de weg z'n knie aan de grond.

WitchPower - Bezem motoriste:
Behaalde in 2004 haar rijbewijs en kon zich zo bij motorrijdend Twente voegen. Oorverdovend uit haar rode SV650S leidt tot gehoorbeschadiging.

Olieboll - N.t.b

Tempico - Zendpiraat:
Motorrijdende automonteur uut Losser. Berucht namens de combinatie LEO FM maar nog nooit een plaat voor MF-Oost in de illegale etherfrequenties geslingerd.

Weasel - N.t.b

Grolsch - Bieraanvoerder:
Naar verluid gever van wilde bierfeesten waar "alles" is toegestaan . Het gerucht gaat dat de werkzaamheden aan de A1 en A35 een dekmantel waren zodat er een rechstreekse verbinding kon worden gemaakt tussen de leverancier in Enschede en zijn huis in Aadorp.

CBRmuis TripleMouse R6muis - Leider Felicitatieteam:
Gaat voor de titel "MF-lid met de meeste nicks".

VTRbob - N.t.b:
Nieuwe titel voor Bob:
Helder Mientje

Swetty - Navigator:
Bejaard(st)e MF-Ooster in het bezit van een Italiaans raspaardje. Vaak voorrijder en tevens de rust hemzelve. Toch wordt er nog af en toe gelonkt naar de woest ongetemdheid van een R1

Tommylee - N.t.b:
Heeft de stoute aangetrokken en berijd een Honda CBR900. Gaat voor de titel "snelste ambtenaar uit het oosten" :P


KawaNinja600 - N.t.b:
Nog altijd niet weer gezien

Martian Maniac - Duikelaar:
Het streetfighterproject is naar de diepvries verwezen (of misschien zelfs wel naar de afgrond). Vertoont sinds kort zijn kunsten op een kawasaki zxr750

TK290766 - BMW-specialist:
Blijft doorgaan op zijn BMW.
Och ja, een oude hond...........

Skip69 - Voorzitter BMW-elité Twente:
Stapte over van een CBR600RR naar een BMW1200GS. Kan over niets anders praten dan BMW. Zwaait niet naar andere merken motoren, typische BMW-rijder dus.

TT-Man - Bevoorradingspost:
Op het moment helaas even uit het motorrijden gestapt maar er zit weer wat in de koker

Erik GSXR - NTB:
Ruilde samen met Margreet (zie onder) de motoren in om een splinternieuwe kawa zx6r aan te schaffen

Margreet - NTB:
Nog steed naarstig op zoek naar een nieuw pak dat bij de motor kleurt en haar wulpse rondingen wat beter uit laat komen. TIP: De bussen verf zijn in de aanbieding bij de Gamma ;)

Judith Bakker - Tweede wheelyspecialist:
Heeft sinds kort weer een motor aan kunnen schaffen waarmee ze de straten van oost af kan struinen. Schijnt ook bekend te zijn in de geheimen van verschillende oosterse vechtsporten.

T-Bear - Knuffelbeer:
Als mislukt boomkweker toch in staat een nieuwe motor bij elkaar te sparen, onverklaarbaar. Reed z'n eerste spliksplinternieuwe CBR600F in de prak, maar kreeg van de verzekering een nieuwe.

Sparxx - Ducati promotor:
Rijdt sinds de teruggave van zijn rijbewijs weer als vanouds op zijn Ducati.
Zit nog in zijn proeftijd, dus let wel beter op als hij een wheely maakt :?
Wel af en toe last van copuleren met geleedpotigen, maar verder is ie ok ;)

Viper - NTB :
Pleegt met z'n grijze Ninja toch enigszins heiligschennis maar wonderbaarlijk genoeg toch geaccepteerd.

JPD_68 - Bochtenridder
Scheurt rond op zijn CB600 Hornet. Naast een gezonde dosis bescheidenheid blinkt hij uit door zijn fabelachtige bochtentechniek. Zijn gunstige plek bij het Arke stadion geeft hem ook genoeg gelegenheid om de kunst af te kijken.
Levensmotto: "De volgende bocht is de mooiste"

accelerator - Tja
Zijn nick zegt het helemaal

Snypps - Tja
Na het falen bij het temmen van zijn VTR is deze verstandige kerel tijdelijk teruggestapt op een wat rustigere VFR800. Zijn vriendin hoopt dat dat ook zo blijft. Deze zit namelijk zo lekker :P

Den Duut - Tja
Murphy schijnt een hoop over hem te weten, maar houd dit angstvallig voor zich

Murphy - Tja
Den Duut schijnt een hoop over hem te weten, maar houd dit angstvallig voor zich

Suuske - Tja
De schoonste parel uit de Oost-ketting. Tijdens haar rijlessen weet ze haar instructeurs telkens weer te verbazen :+

[me]PICS *
[/me]





*O*

full


full



m-fmegameeting21-08-2005046.jpg
 
Laatst bewerkt:
Morguuuh :Z
Hey bgl kun je de openingspost niet een keer aanpassen klopt nie meer echt he ;)

Gister nog een momentje gehad, kwam met de motor van het werk ga bij de tex de bocht om blijf ik in de bocht aan het gas hangen mijn handschoen bleef aan mijn gashendel plakken :? heel vaag maar kon hem nog net houden maar ff mijn hartje in mijn keel O-)
 
Laatst bewerkt:
Wordt volgens mij ook eens tijd voor een update van het smoelenboek en nieuwe foto voor de starterspost..... O-) ow.. ehh.. goeiesmorgens btw....
 
Morguuuh :Z
Hey bgl kun je de openingspost niet een keer aanpassen klopt nie meer echt he ;)

Gister nog een momentje gehad, kwam met de motor van het werk ga bij de tex de bocht om blijf ik in de bocht aan het gas hangen mijn handschoen bleef aan mijn gashendel plakken :? heel vaag maar kon hem nog net houden maar ff mijn hartje in mijn keel O-)


Wat rij jij tegenwoordig Tom ?

Wordt volgens mij ook eens tijd voor een update van het smoelenboek en nieuwe foto voor de starterspost..... O-) ow.. ehh.. goeiesmorgens btw....


Als je er een hebt, stuur maar door
 
Laatst bewerkt:
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Dat was het toch al :P

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
 
Laatst bewerkt:
Heb je ook nog iets wat gewoon mooi is van zichzelf -O-
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan