Waar is de ultime Suzuki Savage winkel?

tleeuwen

MF'er
17 okt 2004
35
0
Almelo
Donderdag ga ik lekker toeren en was van plan om dan gelijk eens langs de ultime winkel te gaan waar ze van alles verkopen voor de Suzuki Savage. Wie kan me een adres geven van zo'n winkel? Suggesties voor het absolute motorwalhalla zijn ook welkom.
 
Ik heb geen plaatselijke Suzuki dealer. Ik wil gewoon weten waar in Nederland een motorzaak zit die zich gespecialiseerd heeft op Suzuki Savage, en als dat er niet is, een motorzaak die zo groot is dat je er je eigen een dag kan vermaken.
 
Denk dat het moeilijk wordt een dealer waar je je de hele dag kunt vermaken. Denk dat je beter kunt kijken welke grote stad de meeste motorzaken heeft.
Om vervolgens een rond ritje te gaan maken langs die motorzaken.
 
Ja das waar, dat is ook een mogelijkheid maar toch, er moeten toch motorzaken zijn die gespecialiseerd zijn in de Savage. Ik heb daar laatst ook iets over gelezen maar weet niet meer waar. Dus mocht iemand het weten, please let me know.
 
Bolman motoren in Den Haag weet wel veel van Suzuki... maar om nou te zeggen dat ze Savage-no-1 zijn... en een dag vullen lukt daar al helemaal niet... maar aangezien ze al 3 generaties als familiebedrijf draaien kennen ze wel veel collega-dealers, dus ik zou hen even opbellen om navraag te doen :) succes!
 
Terug
Bovenaan Onderaan