fixing the shadow

Lang geleden dat ik die film heb gezien. Maar even snel naar de MM voordat ie weer weg is.

Wie kan zich die scene herinneren dat onze hald die redneck bar inragt, tegen de jukebox aan, en dan met die geknakte peuk in z'n bekkie om een vuurtje vraagt ?
 
Fixing the Shadow is al geruime tijd bij Bol.com te bestellen.
Stone Cold (ook zo'n lekkere foute bikerfilm) is vanaf 12-01-2006 bij Bol.com te bestellen. :9~
 
Zijn allebei lekker fout, maar daarom niet minder leuk.....
Maar het verhaal van een undercover agent in een motor gang is bijna lopende band werk in de US. Heb afgelopen vakantie een boek gelezen van een ATF agent (alcohol, tabbaco and firearms afdeling) die undercover gaat in de MC the mongols en daar in 2,5 jaar tijd is gestegen van hangaround tot penningmeester van xzijn afdeling.

voor diegene die geinteresseerd zijn.....

Scannen.jpg


Scannen0001.jpg


:] :] :] :]
 
thnx stone cold staat ook nog op mijn lijstje *D

Op mijn lijstje staat ook nog "Running Cool". Is iemand deze al tegen gekomen op DVD?
Heerlijke film over een oude biker die een moerasland heeft, wat de bad guys proberen af te pakken. Er moet geld komen dus organiseren zijn grootste twee biker vrienden een "Run". Natuurlijk komen alle bikers deze oude man helpen *D 8-)
 
ik ehb fixing the shadow al een eeuwigheid geleden opgenomen toen hij eens op tv was, die band mocht niet worden gewist, misschien een idee om hem eens te vervangen in een DVD.
 
Een foutje in fixing the shadow : men begint met een hardtailkader
en eindigd met een softail ...... :Y
 
let even op met stone cold, dit kan ook de titel zijn met Tom Sellec, en die wordt hier denk ik niet bedoeld O-)

Ik zat ook al weer ff op bol.com te kijken of er al een beschrijving bij staat, zodat ik zeker weet welke film het is (er is namelijk ook een pornofilm die stone cold heet, die is dan misschien wel weer leuker dan de film met Tom Selleck :P )
 
Helaas Helaas, de "Stone Cold" DVD bij Bol.com is de film met Tom Selleck B| |(

Er staat een EAN nummer: 8712609046113
Volgens Google is dit dus de Tom Selleck versie.
Dus volkomen k*t :r :(
 
heeft iemand the world's fastest Indian al gezien? Over iemand die in 1920 met een Indian motor het snelheidsrecord wil verbeteren.


Ik zal het nog beter vertellen. Ik ben samen met de flyin dutcman bij de filmopnames geweest op de bonneville saltflats in 2004......... Zit nu op een vreemde comp, maar als ik thuis ben zal ik wat fotos plaatsen vd filmshoot, met sir anthony Hopkins. Is da wa! weet niet wanneer deze film hier uit gaat komen.

En trouwens het gaat over bert munro die een 1920ér indian reed in de jaren 60 op hoge leeftijd dat ook nog eens.

8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
 
Ik heb contact gezocht met de produtiemaatschappij van The World's Fastest Indian, zij verwezen mij door naar de distibuteur voor Europa. In Belgie. Heb daar wat e-mails heengestuurd, wanneer deze naar Europe cq NL komt, wellicht een leuk idee voor een meeting ? Maar tot op heden geen reactie
 
Hierbij zoals beloofd de fotoos vd filmshoot over de fastest indian.
Lokatie okt 2004 bonneville saltflats Utah usa

En ik ben hier terecht gekomen omdat we eigenlijk voor de "gewone" snelheids wedstrijd kwamen waar de flyin dutchman kennissen heeft die daaraan meededen. Toen wij daar aankwamen werden wij gewezen op het feit dat enkele kilometers verder er veel old skool motors en autoos waren ivm de opnamens vd film. Aangezien deze in de jaren 60 afspeeld waren daar alleen maar oude wagens, hot rods en vette motos aanwezig en natuurlijk de indian (die rode sigaar) waar het allemaal om ging. Een indian uit 1920 die Bert Munro destijds zelf gekocht heeft en door de jaren heen of opgefokt om uiteindelijk in de jaren 60 heel hard over het zout te racen. Zelf was hij toen ook al dik in de 60. Anthony Hopkins speelde de hoofdrol en alles en iedereen was makkelijk te benaderen en je mocht overal aan zitten })

Daarnaast goed weer en weer een mooie herrinering erbij.....

Enjoy

Dit is em
100_1096.jpg


100_1097.jpg


100_1121.jpg


100_1151.jpg


De crocker (zelfgebouwd) van Jeff Decker (kunstenaar en sinner)

100_1161.jpg


100_1160.jpg


100_1159.jpg


Nog wat motorkes en wat sfeer plaatjes

100_1148.jpg


100_1088.jpg


100_1086.jpg


100_1100.jpg


Ik en anthony hopkins

100_1128.jpg


100_1122.jpg


Zo nou snapt iedereen het wel denk.......

:] :] :] :] :] :] :]
 
Terug
Bovenaan Onderaan