Leopoldsburg treffen één week vroeger.

Danny F.

MF veteraan
15 aug 2005
1.021
0
Genk,Belgie
Eerst niet, toen helemaal niet..nu weer wel..het jaarlijkse begin Augustus treffen in "het kamp" gaat dan uiteindelijk toch door..enkele leden zijn eruit gestapt, nu hebben ze het geprivatiseerd met een 7 tal leden, dus meer luxe en profesionaliteit op het terrein en in't centrum..wel één weekend vroeger dan gewoonlijk, dus 28-30 July, en niet 4-6 Augustus zoals reeds in Easyriders staat vermeld..
 
Dan klopt het toch wat ik gehoord had, ze hadden mij eerst ook gezegd dat het niet doorging maar vrijdag heb ik dan gehoord dat het een week vroeger zou zijn dan normaal.
Is wel gemakkelijk kan ik naar kamp gaan en naar retie de week erop :9
Danny wat bedoel je met meer luxe enz...
 
Volgens André Ceustermans (voorzitter)zouden er nu betere toilet voorzieningen zijn, betere tenten, meer gespecialiseerde catering bedrijven, enz...eerst was het een vzw wat betekende dat ze met de aangeboden middelen het beste ervan moesten maken, en dat was hun tot nu toe aardig gelukt leek me...drawback uiteraard: bier 20 cent omhoog en inkom denkelijk van € 25 naar € 35 ofzowat voor het weekend...maar in het centrum van het dorp is waar de échte party's doorgaan natuurlijk..! Van vrijdagmorgen tot zondagmiddag...
 
Hey danny weet jij mischien of de opendeurdag die op 1 mei normaal gezien altijd is ofdat die doorgaat?
 
wie gaat er eigenlijk allemaal?

danny...

ik denk dat vins ook gaat van vsbikes

kzal ze eens belluh...

nog meer lui die gaan? wordt er iets afgesproken ?

greetz
 
HD only als ik het zo zie?


enkel op de campsides, in't dorpscentrum uiteraard niet hé..(centrum ook autovrij zaterdag)

Je kan zaterdag (DIT IS DE TOPDAG VAN HET TREFFEN) ook niet met de motorfiets het centrum in, tenzij je toegang betaald. Dit is althans tot nu toe zo geweest en zal vermoedelijk zo blijven. Er is aan het station wel een parking voor moto's voorzien.
 
Hey danny weet jij mischien of de opendeurdag die op 1 mei normaal gezien altijd is ofdat die doorgaat?
Oerman, de H-D dag zou normaal wel doorgaan op 30 April maar nu op een andere lokatie blijkbaar..het oude plein was vrij maar ze willen persé iets anders..(?...)
 
Terug
Bovenaan Onderaan