Opzoek naar velgen

frylord

Rookie
28 apr 2006
24
0
Uden
Ik ben opzoek naar voorkant 21 inch velgen met 4 inch banden en achterkant 18 inch, voor maakt het me eigenlijk niet zoveel uit wat de maten zijn zolang het 21 inches zijn en achter zat ik te denken aan 250/40/18R.

Allen ik kan deze maten nergens vinden, adresjes, telefoonnummer, websites alles is welkom.

Alvast bedankt.
 
Hoe specifieker?

Ik wil schijfremmen als je dat bedoelt. Voor de rest (merk, type) maakt me op dit momment nog niet zoveel uit. Ben alleen een beetje rondt aan het kijken wat er allemaal beschikbaar is.
 
Specifieker: Spaakwielen (40/60/80/120/240 spaaks of meer ?), gietwielen, aluwielen, billetwielen, designwielen. Welke breedtemaat (21 x 1.65/3.25 of anders). Enkele/dubbele schijf voor. Achter ? zwart,bling, kleurtje ? Welke motor gaan ze in ? type/jaar/eigenbouw ? Kortom, tussen de 100 en 2000 euro per wiel ben je klaar.
 
Zoals ik al zei kwa design (spaak/giet/alu/whatever) maakt me nu nog niet zo veel uit, ben een beetje rond aan het kijken wat er allemaal is en wat het er mooiste uit gaat zien.

Het is eigenbouw, de banden maten voor de voorkant maakt me op dit momment nog niet zoveel uit, kunnen we wel passed maken, achter zat ik te denken aan 250/40/18R.

Voor dacht ik aan dubbele schijfjes en achter maakt het allemaal niet zo heelerg veel uit.

Ik wil de look van die Amerikaanse choppers een beetje na bouwen, je weet wel een ontiegelijk lange voor vork met een grote dunne band en achter een kleinere maar breede band.

Zoals ik al zei ik weet niet eens wat er verkrijgbaar is qua 21inch velgen vandaar dat ik jullie wijsheid in wil roepen. :)
 
Ok, je bent duidelijk aan het orienteren.
Haal ergens een zodiac/custom chrome/W&W/MCS/ofwatvoordikboek dan ook.
Daarin staan heeeel veel wielen in allerlei soorten en maten. En met een prijslijst erbij. Als je daarna op internet gaat zoeken of via je favoriete chopperspecialist info vraagt is het allemaal wat duidelijker/makkelijker.
Koop je ook helemaal blut aan magazines, om zo te bepalen welke stijl je precies wilt en wat voor spullen daar gemiddeld worden gebruikt.(amerikaans met lange vorken of zweeds met lange vorken zijn al verschillende dingen).
Het is zonde nu spullen te gaan kopen terwijl je er niets aan gaat hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan