Je eerste Knee-Down

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik had gister mijn eerste potentiele kneedown ofwel: het is dat ik een spijkerbroek aanhad... O-) (spelen op de terugrit uit school noem ik het)

Het gaf wel een heerlijk gevoel zo vlakbij het asvalt te hangen en nog steeds veel vertrouwen in de motor, banden en je eigen kunnen hebben (realiseerde ik me 10 seconden later pas...)

Binnenkort toch maar sliders aanschaffen denk ik... :+
 
Weliswaar niet van mij, maar toch een leuke knee-down O-)

full
 
Ik had gister mijn eerste potentiele kneedown ofwel: het is dat ik een spijkerbroek aanhad... O-) (spelen op de terugrit uit school noem ik het)

Het gaf wel een heerlijk gevoel zo vlakbij het asvalt te hangen en nog steeds veel vertrouwen in de motor, banden en je eigen kunnen hebben (realiseerde ik me 10 seconden later pas...)

Binnenkort toch maar sliders aanschaffen denk ik... :+
Vaak is de grond verder weg dat je denkt. En dergelijk rijgedrag kan ik je eigenlijk uberhaupt afraden met een spijkerbroekie aan... maar da's je eigen keus :)

@ TL Tinuz - waar is dat bochtje? Ik wil ook nog eens een lekker stukkie kunnen sturen, waar het overzichtelijk is en vooral GEEN vangrails of lantaarnpalen B|
 
Vaak is de grond verder weg dat je denkt. En dergelijk rijgedrag kan ik je eigenlijk uberhaupt afraden met een spijkerbroekie aan... maar da's je eigen keus :)

Ik hou er ook niet zo van om grenzen op te zoeken zonder motorbroek maar dit afritje MOEST ik gewoon ff pakken van mezelf.


[me]Jermo is niet onverantwoord O-) [/me]
 
kijk maar uit... kwas ook altijd aan het kd-en, tot je een keer op je plaat gaat en je na 4 maanden nog niet goed kan lopen...

gevaar zit in een klein hoekje..

ik ga vanaf volgend seizoen het circuit op... (niet dat daar niks kan gebeuren, maar de kans is iig kleiner... :]
 
Yeah! Vanavond mijn eerste 2 kneedowns gemaakt. 2x de linkerslider over het asfalt laten glijden met een gangetje van 120-130, geweldig. Rechts lukte net niet, we gaan nog wat oefenen deze week.
 
<----- :9


niet m'n eerste, wel eerste behoorlijke foto:

full




klinkt ook altijd zo lekker, vorige week ff tankcam erop gehad...en ff over KBH gestuurd :]

http://rapidshare.de/files/33327329/schraap.WMV (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/rapidshare.de/files/33327329/schraap.WMV)
 
Een vraag voor de mensen met klittenband-kneepads:

Is het klittenband aan de achterkant van de pads de kant met de harde stekels of de zachte kant? :?
 
Het kneedownen gaat me de laatste tijd goed af, en vanavond had ik er ook nog een hele hoop gemaakt. Alles ging lekker, en het lukte me nu ook op rotondes. Ik d8 YEAH, cool, nog een rotonde proberen. Dus ik ga dieper en dieper, en net toen ik mijn knie aan de grond wou leggen sloeg mijn stuur om naar links, toen sloeg ie weer terug, en toen weer naar links. Voorkant glee helemaal weg, ik snel de motor omhoog gegooit (voordat ik er vanaf viel want ging best plat over de rotonde en als je voorwiel weg schuift lig je ineens nog platter). Toen ik hem rechtop had gegooit had ik weer grip, kon ik ff de rem aan tikken om vaart te minderen en weer mijn weg over de rotonde te vervolgen. Dit alles kwam heel onverwachts want ik had vanavond al in 6 verschillende bochten kneedowns gemaakt, en overal ging het heel strak zonder problemen. De grip leek oneindig de hele avond, dus ik had het totaal niet verwacht. Als het dan gebeurd schrik je je echt helemaal kapot, en stond stijf van de adrenaline.

Maar het is gelukkig allemaal goed gegaan, en mijn kneeslider is onderhand behoorlijk bekrast :D
Snelste kneedown wat ik tot nu toe heb kunnen maken is met een snelheidje van +/- 130KM/h, langzaamste met 40KM/h. Binnenkort nog eens wat snellere proberen :) Had wel nog bijna eentje te pakken met 160KM/h maar dat haalde ik net niet.
 
Hoi oma,

Wat doe jij op 7-7-7?

Je eerste knee-down maken! *O*

Had het eigenlijk niet verwacht, ik hang normaal wel redeljk ver naast de fiets. Maar dit was niet in een bijzonder scherpe bocht. Sterker nog de bocht ervoor probeerde ik nog een kneedown te maken, maar dat lukte niet. Dus ik denk jammer dan en gaf weer gas voor de 2e flauwe bocht en toen ineens schraaaaaap.

Cool, jammer dat het motorrijden nu ineens een stuk linker is geworden.
Maar het smaakt naar meer 8-)
 
Hier nog een die 7-7-07 in de boeken kan bijschrijven voor zijn eerste knee down ervaring. :P
Was op een rotonde, die zo lekker ging dat ik nog een keer terug ging voor een rondje. En gelijk mijn eerste kd erbij, voelt wel fijn. Stukje vertrouwen in je motor is wel fijn, dat krijg ik er tenminste gelijk van. :+
 
lache die foto, gisteren slidertjes gekocht en gelijk geprobeerd, reed mijn voet en steppie vol in de grond maar dacht mijn knie niet? toen ik thuis kwam zat er toch een streep op mijn slider, dus denk dat t toch wel is gelukt maar dat ik t niet doorhad omdat mijn steppie nogal over de grond schraapte ook.

heeft dus nog wat oefening nodig.
 
Eerste duo-sparks kneedown op foto.. :+

[http://img373.imageshack.us/img373/8594/img9009jl7.jpg (afbeelding)]


Dit vind ik zo gaaf om te zien, de eerste keer dat ik dat zag zat ik in de auto en deed de motorrijder voor me dat kunstje ook een keer.

Toen dacht ik dat ik dat ook moest kunnen, maar had toen nog geen motorrijbewijs.
Nu wel en ik oefen zo nu en dan wel eens, moet me toch een keer lukken binnenkort.
 
Begin van de week gaan monobiken (zo'n kleine KTM SuperMotard 50cc viertakt) en daar ging ik in het midden van de eerste sessie plotseling een Kneedown gaan doen :) toen had ik het gevoel helemaal te pakken en in elke bocht ver een kneedown.

Ik was al met de voetsteuntjes aan de grond geweest maar een verkeerde techniek , dus nu dankzij monobiken zou het moeten gaan. Ik had helaas op dat moment geen sliders bij maar ik was gewoon van plan om even 'vlug' de knie een duwtje tegen de grond te duwen en doorgaan. En ja plotseling op het moment men knie tegen de grond een "jeej geluid" en een "auw geluid" :). Een gat in men jeans broek en mijn knie lag open maar ik heb hem toch gehaald :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan