Streetfighter/zelfbouw/verbouw show in het noorden

streetfigter

MF veteraan
4 dec 2006
1.193
0
Wolvega
Ik ben afgelopen week benaderd door een journalist die er lucht van had gekregen dat ik zelf een motor aan het opbouwen ben. Toen ik hem vertelde dat er eigenlijk maar enkele echt grote streetfighter evenementen zijn in het land. Omdat er bij hem ook benzine door zijn aderen stroomt en motor liefhebber is, wil hij zich er voor inzetten om een (groot) streetfighter (zelfbouw)(verbouwing)evenment bij ons te gaan opzetten. Maar dan ook met een afdeling "project in action" oftewel ook motoren, projecten die nog in aanbouw zijn.cafe racers,shoppers,brikken,oldtimers,
Aangezien Wolvega van alle gemakken is voorzien (hotels, evenementen terein, zaal, e.d.). Nou is mijn vraag: Is hier van jullie kant animo voor? zijn jullie bereid om ook langs te komen met of zonder project? Dit is even hard op nadenken dus er is nog niets bekend. Als je intresse hebt, doe er dan ook even een plaatje bij ;)
gr Andre
 
Laatst bewerkt:
:)
full
 
vanwaar wolvega? voor het noorden lijkt me heerenveen strategies gezien beter om van uit alle windhoeken een even lange maximum afstand te krijgen
 
wel n gigantisch eind weg zeg..


maar:

hpim0261cz2.jpg


hpim0203fn1.jpg


ik heb er wel oren naar in ieder geval. Maar misschien is een wat algemener 'eigenbouw' festijn leuker dan alleen SF.. Gewoon lekker de typsiche sfeer van de thuis-bouwers, en niet zozeer de grote gespecialiseerde bedrijven (natuurlijk wel aanwezig, maar niet als zijnde deelnemers)
 
Laatst bewerkt:
Beste zelfbouwers

Ik volg al enige tijd dit forum en kijk dan met name veel naar de streetfighters. niet zozeer omdat ik een fan ben van streetfighters (dat is niet echt het geval) maar omdat het zelfbouwen mij ook in hart en nieren zit.

Ik mag ook graag motorrijden en dan met name keihard maar als het over zelfbouwen gaat, gaat het in mijn geval over een hele andere tak van de sport en dan wel op vier wielen.

Voor de liefhebbers onder ons:

http://www.sevenracing.nl/

Dit is niet mijn site. De site is van een vriend van mij en de auto is ook van hem, echter onder het kopje: "herman's project" vindt men de info over mijn project.

Ik ben nu sinds een jaar bezig met een soort formule ford maar dan met een blok uit een yamaha R1. Niet alleen gebruik ik het blok maar ook de schokbrekers en een gedeelte van de remmerij van een motorfiets, vandaar de overeenkomsten met een motor.
Het streven van mij is om straks het geheel onder de 350 kilo te houden. Dit gecombineerd met de 150 pk en de grip van vier wielen moet leiden tot zeer heftig rijgedrag. Dat moet echter allemaal nog blijken maar hopen doen we het in ieder geval.

Deze info gewoon om jullie even iets heel anders te laten zien wat eigelijk toch heel dicht bij met motorrijden staat.

Herman
 
idd, zoiets is erg leuk op zo een dag.. gewoon gezellig, knutselaars onder elkaar.. en niet dat hokjes-gedoe van sf, chopper, auto, blabla
 
Ook ik ben hier voor in. Ik zal eens de mensen bij de Brikken & Klassiekers inlichten, daar zitten ook heel veel zelfbouwprojecten bij!!

Net ff zitten kijken bij die Formule Ford maar dat is een machtig mooi stukje werk zeg! :} :} :}
 
Laatst bewerkt:
Ik vind dit een super idee, hier in belgië bestaat zoiets ook niet denk ik, echt een bijeenkomst voor zelfbouwers, maar het is wel uber ver voor mij :)
Ik ben echter niet zo extreem bezig als de andere mensen hier (zou het wel willen maar geen plaats/geld/tijd :)) Ik hou het bij een UPSD vork inbouwen, custom made balhoodplaten en uitlaten, dik achterwiel (ben ik nog mee bezig, is cardan en niet zo makkelijk heb ik gemerkt :))
Wel mooie projecten hier !!

hier fototje van hoe ie er nu bijstaat, achterwiel ben ik dus mee bezig, dat wordt ook zwart alsmede de achterbrug.

P2010001.JPG
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan