Tom Tom Rider

Status
Niet open voor verdere reacties.
Vraagprijs 300,- euro
Bij intresse kan ik de foto's opsturen.

Beschrijving:

Bluetooth headset

Montage kits voor motorfiets

12V lader voor op de motor

USB Kabel

Handleiding

Product registratie kaart

SD kaart met de kaart van Europa

De kaartdekking van deze TomTom omvat de landen: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland.


Mooi, slecht, nat of droog weer, de vernieuwde TomTom Rider presteert optimaal in elk type weer. Het robuuste, waterbestendige navigatiesysteem loodst de motorrijder naar zijn eindbestemming, door weer en wind. Via gedetailleerde kaarten en het gesproken woord doet de Rider het West-Europese wegennet uit de doeken, inclusief de Benelux. Een aanwinst voor zowel de 'mooiweerrijder' als de kilometervreter.

Gemaakt voor de motor
De TomTom Rider past feilloos op vrijwel elk stalen ros. Niet alleen vanwege de omvang, ook vanwege het gebruikte materiaal. Het exterieur is immers vervaardigd van massief gegoten metaal, de grondstof van veel motorcarrosserieën. Slechts de rubberen rand om het 3,5 inch beeldscherm en de gemakkelijk te vinden aan/uit-knop aan de zijkant breken het beschermende en duurzame bodywork op. Het systeem an sich neemt niet meer ruimte in beslag dan nodig, zodat plaatsing niet ten koste gaat van enige stuurbediening of -handeling.

Een wegwijs door West-Europa
Eenmaal in het dockingstation geplaatst is de Rider klaar voor gebruik, wat de weersomstandigheden ook mogen zijn. Het onder alle condities te gebruiken 3,5 inch tft-kleurentouchscreen, dat zich ook uitstekend met dikke handschoenen aan laat bedienen, toont 2D- en 3D-wegenkaarten tot in detail met visuele instructies. Gesproken informatie volgt in het Nederlands of het Frans via Bluetooth over een eventueel aangesloten draadloze headset. Zowel de kaarten als het gesproken woord loodsen de motorrijder snel van deur tot deur. Het systeem heeft binnen enkele tellen de snelste route uitgestippeld, of indien gewenst: de kortste, snelwegen en/of tolwegen vermijdend.

Extra's voor de motorrijder
De TomTom Rider zit vol interessante extra features die de motorrijder van pas komen voor en tijdens een lange rit. Zoals TomTom Rider Home, een softwaretoepassing waarmee de biker zijn reis vooruit vanaf de bank thuis kan indelen, mappen kan beheren en updates gemakkelijk kan downloaden.

Foto's? gebruikt? Welke versie Tomtom? Orginele kaarten of gekopieerde kaarten?
 
Foto's? gebruikt? Welke versie Tomtom? Orginele kaarten of gekopieerde kaarten?
:^

Iedere gek kan op de TT site kijken voor de info die er nu staat!!
En als je echt wil verkopen die je er wat moeite voor........ anders
middle-finger.gif
:W :W :W
 
Goed gelezen STARR !!
Als je toch geen intresse hebt bespaar de moeite dan om te reageren !!!
 
Als je iets wil verkopen doe dan de moeite om de essentiële dingen te vermelden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan Onderaan