AIM Smartycam

Status
Niet open voor verdere reacties.

radial

Die hard MF'er
22 mrt 2004
547
4
BRUINISSE
Ik heb een Smartycam te koop, slechts een keer gebruikt en nu mag ie weg omdat mijn datalog systeem niet werkt hiermee, en het te duur/onpraktisch wordt dit wel te laten werken.

Mag weg voor 800 euro.

Roteg Smartycam AIM

misc.php

med_gallery_2700_139_84020.jpg

med_gallery_2700_139_32383.jpg
 
Het zijn ex btw prijzen op de roteg site, dus komt op 952 euro incl.

Filmpje met Smartycam


SmartyCam. De enige on-board camera met real-time data overlay

Met traditionele on-board camera's krijg je leuke video's. Met SmartyCam krijg je veel meer. Omdat SmartyCam uw technische gegevens opslaat, op video! Dus u kunt uw sessies analyseren en uw prestaties verbeteren! SmartyCam combineert een solid state digitale video recorder met hoge snelheid GPS en real-time data overlay. Configureerbare overlays, real-time track positie en GPS rondetijden resulteren in de meest schitterende video’s ooit gezien vanuit een on-board camera.

Universeel product
U hoeft geen AIM logger (MXL, Evo3, Evo4) te hebben om SmartyCam te gebruiken. Het kan gebruikt worden in allerlei situaties, op alle soorten voertuigen omdat het gebruik maakt gegevens van geïntegreerde GPS + drie-axiale accelerometer en / of direct vanaf een groot aantal ECU’s (can bus, rs232 of OBD) via specifieke interfaces.

All-in-one systeem
SmartyCam doet al het werk: compressie, memorisatie en reproductie van afbeeldingen met gegevens-overlay. Bovendien kunnen films eenvoudig worden gedownload naar een pc via geheugenkaart of via een snelle (480 Mbps) USB-kabel voor het branden van dvd om op tv te bekijken.

Configureerbare grafische overlay
Gegevens kunnen in verschillende formaten als grafische componenten over de videobeelden gelegd worden. U bent de cameraman en de regisseur!

Hoge kwaliteit video
Met de SmartyCam kunt u met digitale dvd kwaliteit opnemen. H.264 -720x400 pixel @ 30fps

Twee-kanaals audio-ingangen
SmartyCam heeft een interne microfoon + een ingang voor externe microfoon.

Grote opslagcapaciteit
Op de meegeleverde 4Gb Micro SD-kaart kunt u films, geluiden en data opslaan: verhouding is 1 Gb = 1 uur.

Compact, handig en eenvoudig te installeren
Klein (122x47, 5x46, 5 mm) en licht (slechts 210 g), SmartyCam is zeer eenvoudig te installeren in uw voertuig: je hoeft het alleen maar te plaatsen met behulp van de geschikte ondersteuning. Het kan zelfs buiten op de auto, de kart of op een fiets worden gebruikt: SmartyCam is waterdicht IP67.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan