Bulletcam + opnameapparaat

Komkommer

Na gebruik opeten!
Donateur
29 mei 2007
6.356
193
Midden in nederland
Een 580x bullet camera

580HCpic.JPG


120gb opnameapparaat, met videoweergave.
4_3_Inch_LCD_80_160gb_PortableMP4_Players_PMP_DVR_.jpg



Het opnameapparaat zet de videobeelden direct om naar DivX. Zo is 1 uur filmen ongeveer 1gb groot. Op batterijen in het apparaat en voor de videocamera (aparte voeding) kan ik zo'n drie en een half uur achterelkaar filmen. Ideaal, want je weet nooit wanneer er iets gebeurt. Ik had altijd in gedachten om de voeding van mijn motoraccu te gaan gebruiken, maar daar ben ik nooit aan toe gekomen. In principe zou je dan dus een hele dag moeten kunnen filmen!

Bij de camera zit een helmmount. Deze kan je met speciale klittenband aan je helm bevestigen. Volgens de winkel waar ik dat kocht was dat tot 270km/h getest. Heb zelf ook nog nooit meegemaakt dat hij eraf kwam.

vraagprijs: 120 euro.

ARM 23 augustus 2008

Het is jammer dat de beelden een DVD-resolutie hebben (720x576) en youtube dat niet ondersteunt. Ik zal binnenkort proberen om hem op te schalen naar 720p en het dan te plaatsen.
 
En dit filmpje heeft een HD-optie. Alsnog heb ik weer iets fouts gedaan, maar zo kan je in ieder geval de kwaliteit beter beoordelen.
 
Heb er niet zo veel verstand van, maar de cam en het opnameapparaat is alles wat je nodig hebt om te kunnen filmen?

Wat is de reden dat je hem weg doet en hoe oud is alles?
 
Laatst bewerkt:
http://jouke.famhofman.com/Divers/PVRecorder006-normaal.avi

Zo komt het uit het apparaat rollen.

Ja, het enige wat je nog moet bemachtigen is een extra stuk van de klittenband, dat zit namelijk nu op mijn helm en die krijg je niet mee :P. Ik heb het toen bij een winkeltje gekocht dat gespecialiseerd is in actiecamera's.

In het opnameapparaat zit een accu, die hoef je alleen maar op te laden. De camera heeft 12v nodig, en dat haalt hij uit 8 AA-batterijen. Houder daarvoor zit er uiteraard ook bij. Dus, 8 AA-batterijen er in en je kan beginnen met opnemen.
 
Woon op de Utrechtse Heuvelrug. De camera's worden ook gebruikt voor dingen als wildwaterkanoën, dus ik denk dat hij wel redelijk waterdicht is.

Maar, hij is zeer waarschijnlijk al verkocht.
 
Woon op de Utrechtse Heuvelrug. De camera's worden ook gebruikt voor dingen als wildwaterkanoën, dus ik denk dat hij wel redelijk waterdicht is.

Maar, hij is zeer waarschijnlijk al verkocht.

Wel zeer fijn dat je op PB's reageerd, NOT DUS...

Ik heb je een PB gestuurd maar geen reactie ontvangen... :?
 
Wel zeer fijn dat je op PB's reageerd, NOT DUS...

Ik heb je een PB gestuurd maar geen reactie ontvangen... :?
Een half uur voor jouw PB heeft een ander Lid mij een bod gedaan die ik heb geaccepteerd. Leek me handiger om hier te melden zodat niet alleen jij, maar iedereen het kon zien.
 
Weet dat hij verkocht is, maar interessant is het wel. Wat kost zo'n spulletje normaal en heb je wat type benamingen mocht ik dit later nog eens willen kopen? Dacht dat je altijd een dure cam moest hebben om een bulletcam aan te hangen namelijk.
Kan je ook geluid erbij opnemen met een losse microfoon?
 
Ja, kan ook geluid opnemen met losse microfoon.

Op sites van webwinkels die zich specialiseren in dit soort dingen wel genoeg informatie te vinden voor opname van audio en video.

Ik heb geen idee meer wat ik hiervoor heb betaald.
 
Terug
Bovenaan Onderaan