Verjo B.V. Theorieboek + Exementraining motorrijbewijs (A)

mark m

Die hard MF'er
30 jun 2010
544
0
Meppel
Aangezien ik het niet meer nodig ben, te koop aangeboden:

Leermateriaal t.b.v. theorie examen voor rijbewijs A, motor. Bestaande uit:
- Wegwijzer in het verkeer van Verjo B.V. (18e druk, ISBN: 978-90-5862-187-0)
- Examentraining, dé oefenvragen van Verjo B.V. (10e druk, ISBN: 978-90-5862-179-5)
- CD-rom met 10 examens van Vekabest.

Prijs 30,- euro





Wegwijzer in het verkeer van Verjo B.V.:
Dit boek bevat de volledige verkeerstheorie met de praktijk die is afgestemd op het CBR theorie-examen. Het boek bevat veel foto's, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. Ook worden specifieke onderdelen, die uniek zijn voor het rijden met een motorfiets, uitvoerig behandeld. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofd-regels, samenvattingen en de praktijk. Als extra is toegevoegd het rijden met aanhangwagen en/of zijspan en het rijden in groepsverband.



Examentraining, dé oefenvragen van Verjo B.V.:
Het examentrainingsboek voor de motorfiets met 6 examentrainingen van ieder 50 vragen + 1 bordentraining.
Elke examentraining is een perfecte mix van ja/nee, abc- en invulvragen. Extra handig: om het nakijken makkelijker te maken zijn de antwoorden en motivaties los toegevoegd. En na iedere examentraining vind u een studieadvies die precies zegt welk hoofdstuk van het VERJO theorieboek u opnieuw moet bestuderen.



CD-rom met 10 examens van Vekabest:Deze cd-rom bevat 10 voorbeeld-examens ter voorbereiding op het officiële CBR motor theorie-examen.

Met een theorieopleiding van de rijschool als voorbereiding, zal het bestuderen van de 500 examenvragen op deze cd-rom u veel verkeersinzicht en het juiste examengevoel opleveren. Met het theoriediploma als beloning.
De cd-rom biedt multiple choice-, ja/nee- en open vragen.
U beantwoordt de vragen door een simulatie v an het antwoordkastje dat ook tijdens het CBR motor theorie-examen wordt gebruikt. Realistischer kan bijna niet!
 
Terug
Bovenaan Onderaan