Te koop: Camos BHS-500

Status
Niet open voor verdere reacties.

youriVLD

MF veteraan
17 mrt 2006
30.068
0
Vlaardingen
Te koop mijn Camos BHS-500 bluetooth setje voor in je helm. Makkelijk te gebruiken voor navigatie of te koppelen aan je telefoon. 1 zacht omhulsel van de microfoon is niet meer aanwezig. Microfoon werkt wel verder. Verder is het setje compleet.

Onderstaand de beschrijving :)
De BHS-500 heeft 1 bluetooth kanaal voor bijvoorbeeld Bluetooth GSM of Navigatie-systeem (Garmin StreetPilot 2820, Zumo, TomTom Rider 1 en 2).

Aerodynamische headset met Bluetooth-technologie. De headset ondersteunt HiFi stereo audio (A2DP). Wanneer je een bluetooth device hebt die dat ook ondersteunt (MP3-speler of telefoon met MP3) dan krijg je dus stereo geluid. Uiteraard is de box en stekkerverbindingen waterdicht.

Uitvoering: Voor een apparaten met Bluetooth bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een MP3-speler Bluetooth standaard 2.0 Stroomtoevoer: 3,7 VNiPo-accu Gespreksduur max. 10 h Stand-by max. 150 h.

Omvang levering: Bluetooth box met headset-aansluiting Headset met 2 insteekbare microfoons voor integraal/klep- en jethelm, waterdichte stekkerverbinding Oplader Bevestigingsmateriaal.

De installatie is erg eenvoudig: een clip wordt met een krachtige dubbelzijdige tape op de helm geplakt. De waterdichte Bluetooth module kan dan eenvoudig op- en afgeklikt worden. De headset past dankzij de 2 verschillende meegeleverde microfoons op elke helm.

Levensduur accu gesprek : 10uur
Levensduur accu stand-by : 150uur

En de foto's:

img0047fm.jpg

img0050af.jpg


Prijs: 85 Euro
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan