Zijspannen De Kroon Run 18 Juni 2011

Type>>R

MF veteraan
14 apr 2009
10.348
1.701
Nederland
11e ZijSpannenDe KroonRun

Beste Motorvriend/zijspanrijder

Motor Club Zoetermeer e.o organiseert ook dit jaar weer een zijspan Run voor gehandicapten. Deze Run, genaamd "ZijSpannenDeKroon Run", wordt nu voor de tiende maal georganiseerd voor gehandicapten uit Zoetermeer en omstreken. In hoofdzaak gaat het om bewoners uit Meerzicht "de Compaan" en relaties van het "STAK" (stichting activiteiten gehandicapten). Dit jaar wordt de Run georganiseerd op zaterdag 18 juni a.s.

Met deze Run willen wij als Motorclub de zijspanrijder en de "bakkenist" het gevoel geven waarvoor zo’n Run als uitgangspunt voor bedoelt was, n.l. een gezellige dag vóór de zijspanrijder en de bakkenist. Wij hanteren daarbij een limiet van max. 25 zijspancombinaties om te verkomen dat e.a. niet meer is te overzien. Voor de zijspanrijder en zijn gezin is er ruime gelegenheid, om te kamperen als je dat wilt, je kan bij ons terecht vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag. Vrijdagavond is er voor de kampeerders gelegenheid voor het nuttigen van een warme prak ( home made ) met aansluitend een gezellig samenzijn in de feesttent op ons kampeerterrein. Iedereen is dan van harte welkom, ook de niet kampeerders die toch even willen langs komen, om wat sfeer te proeven. Zaterdag na het ontbijt stellen de zijspannen zich op om zich gereed te maken voor de eerste rit, om 11 uur vertrekken we langs binnenwegen en polders rond Zoetermeer, om na een rond rit van ongeveer ander half uur weer terug te keren bij ons clubhuis.
Dan schuiven we aan voor de gezamenlijke lunch, er is dan gelegenheid om deel te nemen aan diverse activiteiten rond ons onderkomen voor jong en oud. Rond 14.30 uur maken we ons gereed voor de tweede rit, waarna we weer eindigen bij ons clubhuis.
Hierna is er volop gelegenheid om gezellig na te praten over de ervaringen van die dag. Vanaf 17.00 uur is er gelegenheid om te barbecuen en aansluitend hierop is er een gezellige feestavond in de feesttent. Zondagochtend is er weer gelegenheid om te ontbijten, waarna we rond 12.00 uur het weekend afsluiten.

Heb je interesse om deel te nemen aan dit evenement,
mail je reactie naar info@motorclubzoetermeer.nl


 





Hierbij heb ik het genoegen jou en je gezinsleden uit te nodigen voor;

11E ZijspannenDeKroon Run


Na het succes van voor gaande jaren en de positieve respons die we hierop gekregen hebben, willen we dit jaar wederom een Run organiseren.
Alles gebeurt volgens het oude vertrouwde recept, wederom kamperen op ons terrein waar ook, net als vorig jaar, de hele happening plaats vind.



Wij hopen dat jij/jullie ook dit jaar weer van de partij zijn,




Enkele belangrijke gegevens zijn:

Naam run : “11e Zij SpannenDe Kroon Run”
Datum weekend : 17, 18 en 19 juni 2011.
Run op : 18 juni 2011.
Plaats weekend : Terrein van Motorclub Zoetermeer
Vertrek Run : Vanaf clubhuis MC. Zoetermeer

Nadere informatie volgt na inschrijving!




Hoogachtend,
Anton Fennema

DSC04436.JPG
DSC04438.JPG
DSC04456.JPG
DSC04460.JPG
DSC04477.JPG
DSC04498.JPG
DSC04534.JPG
 
Terug
Bovenaan Onderaan