MIT-100 comm-systeem + 2 HS-100 headsets

Status
Niet open voor verdere reacties.

V-Ray

MF veteraan
18 feb 2004
8.954
5
Almere
Facebook
In een opwelling gekocht en ingebouwd op m'n eerste motor (5/6 jaar terug). 1 keer gebruikt om te kijken of het werkt en toen kocht ik m'n volgende sportmotor. De set weer uitgebouwd en in de kast gelegd, nooit meer wat mee gedaan. Niet de intentie om het verder te gebruiken.

Daarom te koop: zo goed als nieuwe MIT-100 multifunctioneel communicatiesysteem. Met twee extra HS-100 headsets (betere geluidskwaliteit). Het gros van de elementen zit ook nog nieuw in verpakking.

Huidige nieuwprijzen:
MIT-100 systeem: 150 euro.
HS-100 headsets: 40 euro per stuk.

Nu alles in 1 ophalen voor 100,-.

Specificaties:

MIT-100 multifunctioneel systeem

Geniet van de MIT-100: aansluiten, opstappen, wegrijden. Radio luisteren, navigatie CD´s afspelen, telefoneren of communiceren met de bijrijder is geen probleem. De platte luidspreker en de microfoon worden eenvoudig met klittenband in de helm bevestigd. Met een spiraalkabel worden ze verbonden aan de multifunctionele box. Deze wordt aan de motor bevestigd en werkt via het 12 V-boordnet.

Duidelijk verstaanbaar tot 120 - 140 km/h
Automatische geluidsdemping (van radio of CD) bij inkomende gesprekken.
De GSM-, LPD- en PMR-functies kunnen zowel door de bestuurder als de bijrijder gebruikt worden.
Omvang levering:

Multifunctionele box met aansluitkabels voor headsets, radio, GSM en audio en 12 V-voedingskabel met standaard boordspanningsstekker
2 helmsets (2x intergraal en 2 x jet helm microfoon) met verlengkabels
1 verlengkabel voor audio-aansluiting met 3,5 mm haakse Jackplug
1 verlengkabel voor GSM met 2,5 mm haakse Jackplug
1 LPD- of PMR-verlengkabel met 3,5 mm Jackplug en PTT-toets. (adapter van 3,5 mm bus naar 2,5 / 3,5 mm universele stekker wordt tevens meegeleverd)
De intercominstallatie is ontwikkeld voor de communicatie tussen bestuurder en de passagier. De luister- en spreekvoorzieningen zittenin de helmen en worden met klittenbandsluiting aan de binnenkant van de helm bevestigd. Vanuit de helm leidt een spiraalsnoer naar het aansluitpunt op de motor, uit veiligheidsoverwegingen altijd in stekkeruitvoering. De elektronica (multi- functie box) is vast op de motor gemonteerd en wordt via het boordnet voorzien van de noodzakelijke voedingsspanning.

Maakt gebruik van de IMC HS100/300 headsets

Goede verstaanbaarheid tot 120 - 140 km/h.

De afmetingen van het intercom-kastje zijn: 70(L) x 50(B) x 23mm (H)

full
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan