Te koop: Foldycar opvouwbare aanhangwagen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Steefblaal

Rookie
11 dec 2011
4
0
Bladel
Opvouwbare aanhanger type Foldycar. Wordt niet meer gemaakt. In goede staat en compleet. Nieuwprijs in deze uitvoering circa 1350 euro. Naar keuze op te bouwen voor 1 of twee motoren. het opbouwen duurt ongeveer 15 minuten.

Doordat de Foldy Car opvouwbaar is tot de afmeting 83x56x130 cm (lxbxh), is het opbergen in bijvoorbeeld een schuur, bijkeuken of op het balkon mogelijk, want de Foldy Car past door een normale woonhuisdeur. Tegelijk zorgt het robuuste onderstel met 10 inc. wielen en onafhankelijke torsievering voor een uitstekend weggedrag. De basis is het stalen frame, waarop met verschillende accessoires steeds weer een andere toepassing wordt gecreëerd voor het vervoeren van uw vakantiebagage, de motoren of de fietsen. 13 polige stekker, met verloopstekker ook voor 7 polige te gebruiken. De Foldy Car heeft een maximaal laadvermogen van 500 kg.

De foldycar is door ons weinig gebruikt, dit komt omdat we een bus hebben waar een motor inpast. Dit is ook de reden waarom we hem verkopen. Er passen 2 racemotoren op, of 1 zware motorfiets.(we hebben zelf een goldwing er al een keer op gehad).
De aanhangwagen word geleverd met:

Het opvouwbare onderstel
2 normale Motorgoten + oprijgoot(zie foto's)
1 verzwaarde motorgoot +verzwaarde oprijgoot (niet op foto)
2 dwarsbalken voor( 1 voor licht+ 1 voor zwaar)
1 achterdwarsbalk
1 achterlichtcontructiebalk
1 disselslot

Vraagprijs 700 euro

voor meer vragen of info bel of mail. sgp@live.nl
full
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan