BMW F800 S/ST/GS/R/GT topic deel II

Status
Niet open voor verdere reacties.
Nee, maar ik zou graag een F800GS naast mijn R1200R willen bezitten hoor })

Ik bedoelde ook eigenlijk alleen dat ik het voorstel steunde om een dergelijke oproep ook op het forum te plaatsen.

De komende vijf weken ben ik sowieso niet beschikbaar.

Maar bij de ritjes van het F800 forum hebben we het altijd gestimuleerd dat ook eigenaren van andere types motoren gewoon meerijden als ze daar zin in hebben en zelfs ik word getolereerd :+
nou lijkt me juist dat er dan meer mensen meegaan
altijd gezellig hoor
als ze zich maar netjes gedragen :+

dus ik zeg roep een datum en we komen al dichterbij :]
 
Nou, wat denken jullie van 15 of 29 juli? Of 5, 12 of 26 augustus? Of 2 september, daarna kan ik voorlopig niet meer.. Hoor wel waar jullie voorkeur naar uit gaat.
 
Vooralsnog kan ik de genoemde data. Misschien een idee om twee data vast te leggen? Tweede voor als de eerste door slecht weer oid niet door kan gaan? We leven tenslotte in een kikkerlandje ;)
 
In juli zit ik in Schotland.....beter ergens eind augustus begin september!! Dan bin ich dabei (mits aanhang met een soes toegestaan) :P
 
Dus xx jij bent voor 26 augustus of 2 september? Vind het wel leuk als iedereen mee kan...
Soes mag mee hoor ;)
 
Laatst bewerkt:
Ik denk dat het wel leuk is als het een groep is die niet gesplitst hoeft te worden, dus dan moet het niet al te groot zijn... Dan denk ik dat we met alleen dit topic al een aardig eind komen!
 
Hoi Laura, ik reageer even hier op je antwoord op mij in het F800-forum (kennismakingstopic). Ik zwerf een beetje door de forums heen en heb nog niet echt een vaste plek met m'n F800GS zoals ik die vroeger met m'n R1200R wel had :/ . Het F800-forum heeft ook niet van die leuke smilies als MF ;)
Begrijpelijk dat je wel eens iets anders wilde na je F650GS, de 800 heeft toch wat meer pit. Ik ben heel benieuwd hoe de S je zal bevallen in de bergen t.o.v. de GS. Ik weet nog hoe vreselijk makkelijk jij die haarspeldbochten in de Vogezen reed, terwijl ik mijn R1200R toch echt met vaste hand moest verleiden die scherpe bocht om te gaan :/. Pas toen ikzelf m'n R1200GS kreeg begreep ik het ;) (hoewel ik wel vind dat je heel goed rijdt hoor!). Maar in mildere bochten is een wat sportievere motor toch echt jé van hét! :9~ Je wordt echt zo'n bocht door getrokken en gaat dan steeds harder (lijkt het wel). Dat mis ik wel met de GS, die gaat dan een beetje zwabberen. Ik denk dat jouw 800S ook veel sportiever zal rijden dan je 650GS, dus ik hoop dat jullie snel tijd vinden voor een lang weekend bochten rijden :].

Ik ben gisteren bij Van Harten geweest voor de 1000-beurt van m'n 800GS. Jaja, en dat terwijl ik hem nu een jaar heb. Maar nadat ik vorig jaar drie maanden in het gips heb gezeten met m'n twee gebroken handwortelbeentjes (in twee polsen dus ;() was het seizoen over en daarna kregen we ons nieuwe huis en gingen daar alle vrije dagen aan op.
Bij de 1000-beurt hebben ze dus ook gelijk de remolie vervangen, omdat dat ieder jaar moet gebeuren aangezien remolie vocht aantrekt. Dan was het ook wel nodig, want tot de verhuizing in april (dus de hele koude natte winter) heeft hij buiten gestaan onder de veranda :X.
Verder geen bijzonderheden bij de 1000-beurt, maar toch ben ik op een herboren motor naar huis gereden. En dat lag aan het zadel. Ik heb vorig jaar namelijk voor een verlaagd zadel gekozen omdat ik nadat het een paar keer mis was gegaan een beetje angst had gekregen voor een grote motor. Daarom moest de R1200GS er ook uit en wilde ik een kleine lichte ranke motor. Proefgereden op de F800R, maar daar vind ik mezelf toch echt te lang voor (1,82) hoewel hij geweldig rijdt. Maar het is meer een fun-motor, niet één waarmee je ook op vakantie gaat (kamperen) zoals wij graag doen naar Oostenrijk, Frankrijk etcetera. Het is toen de F800GS geworden, die is een stuk slanker en ranker dan de 1200GS, maar nog steeds even hoog. Vandaar het verlaagde zadel. Ik wilde, met name met het oog op scheve wegen in het buitenland, m'n benen zo breed mogelijk aan de grond kunnen zetten om zoveel mogelijk op te kunnen vangen voordat het mis gaat. Maar met mijn 36" beenlengte zat ik eigenlijk voor gek op dat zadel. Het reed ook niet echt lekker met m'n knieën voor mijn gevoel bijna tegen het stuur :N. Dus mijn plan was de 800GS te laten verlagen met Hyperpro veren en dan weer een normaal zadel te nemen. Gisteren bij VH ging ik eens op een 800GS met standaard zadel zitten, en ik kon nog steeds met enigszins gebogen knieën en platte voet bij de grond :). Ik twijfelen natuurlijk..... GJ en Roel stonden erbij en zeiden (als altijd servicegericht) dat ik het zadel best weer mocht omruilen tegen een standaard zadel. M'n verlaagde zadel was ook nog gewoon nieuw natuurlijk. Ik heb dat aanbod met beide handen aangegrepen en heb zingend de thuisreis gedaan *O*. Wat een verschil zeg; want het was niet alleen de kniehoek die veel te klein was, maar ook zat het stuur onprettig hoog omdat mijn lengte in m'n benen zit en niet in m'n bovenlichaam. Ik heb nu een veel actievere zithouding en zit meer op de motor in plaats van in de motor. Alleen nóg meer last van de wind B|. Ik heb het kleine scherm en zit vol in de wind, nog erger dan met de R1200R. Maar goed, snelwegrijden is toch niet m'n hobby. Wel vind ik dat het verlaagde zadel iets beter zat omdat het vlakker is. Het normale zadel lijkt naar achteren iets omhoog te lopen zodat je de neiging hebt naar voren te glijden. Maar we gaan eerst maar eens op vakantie en daarna beslis ik of ik een ander zadel koop. Een Wunderlich of een Touratech of zo. Ik spaar nu tenslotte een verlaging uit :). Het probleem is dat je pas na minimaal twee uur rijden voelt of je last krijgt met zitten B|. Dus even proefzitten werkt niet.

Natuurlijk ook weer heel wat bijgepraat met Roel en GJ, want ik was er het afgelopen jaar niet meer geweest. Ik had vaag iets gehoord dat de F800 eruit zou gaan, maar ik heb daar met googelen en op het F800-forum zo snel niets over kunnen vinden. Dus gisteren maar eens uit eerste hand gevraagd. Het blijken inderdaad de 800GS en de 650GS te zijn waarvan de productie al is gestopt. Volgens GJ is dat nieuw beleid van BMW. Pas toen bleek dat hij de 800GS nergens meer kon krijgen en ook niet meer kon bestellen hoorde hij pas van BMW dat de productie was gestopt :/. Vroeger werden de dealers eerst helemaal vol gestopt met het uitlopende model, terwijl het nieuwe model al was gepresenteerd. Veel beter dus die nieuwe methode (voor de dealers).
Maaaaaaaaar.............de grote vraag is natuurlijk wat de opvolgers zullen zijn van de F800GS en de F650GS!!!!! :/ :/ :/ :/
GJ zei dat ook hij dat niet weet, en hij leek daarin vrij oprecht. Spannend zeg! Ik neem aan dat er wel opvolgers zúllen komen. Misschien wel een klein (800 cc) en licht (!) boxertje :9~ Dan gaat m'n F800GS eruit hoor, m'n hart ligt nog steeds bij de boxer, maar ik vind ze echt wat te zwaar in het manoeuvreren, ik ben wel lang maar niet supersterk, en ook zullen mijn polsen altijd mijn zwakke plekken blijven. Ik moet aan de linker binnenkort zelfs weer geopereerd worden omdat dat botje maar niet wil genezen ;(.
Dus ja spannend........we gaan naar de BMW Motorrad Dagen 2012 in Garmisch, misschien worden we daar wat wijzer.......... :/

Nou, dat was het weer even. Een lang verhaal, excuses hoor, maar ik ben zo blij met m'n nieuwe zadel dat ik dat even uitgebreid wilde vertellen, en ook het nieuws dat de 650 en 800 GS-sen eruit gaan en dat de opvolgers nog onbekend zijn vind ik opzienbarend.
Trouwens......de F800 S en ST waren er toch eerder dan de 800GS? Is het dan niet vreemd dat de 800GS er eerder uit gaat? :?

Oh ja, en Laura: aan de toerrit zal ik niet mee kunnen doen in verband met m'n komende operatie, daarna zal ik weer een maand of drie niet kunnen rijden helaas ;(, Maar jullie zijn van harte welkom om ons nieuwe huis te komen bewonderen, we moeten maar gauw eens een afspraak maken :Y
 
Ik dacht dat de S er al uit was maar de F800R is net nog gefacelift en de beide GS-en zijn er nog niet zo lang dus dat zou me ook verbazen. De GS-en staan trouwens ook nog gewoon op de BMW.nl site.
Tot slot is het een lekker blok dat nu ook in de scooter wordt gebruikt (gemodificeerd).

Ben iig benieuwd en succes met je operatie en verdere herstel!
 
Enjoy-Rider heeft verlangens naar het getril en geschud van de boxer....:

Misschien wel een klein (800 cc) en licht (!) boxertje

Dan gaat m'n F800GS eruit hoor, m'n hart ligt nog steeds bij de boxer, maar ik vind ze echt wat te zwaar in het manoeuvreren

...naast de 1200-boxer is er al vanaf het begin de 900 boxer ; net als 'vroeger', toen had je de 1150, en de 850 boxer (in R, RT, en GS)...

...de 900 boxer is er alleen als RT ; en dan vooral voor (Duitse) overheidsdiensten...



...lichter is de motor niet echt, maar vooral minder vermogend...
...en minder duur ; schijnt...
 
Dus xx jij bent voor 26 augustus of 2 september? Vind het wel leuk als iedereen mee kan...
Soes mag mee hoor ;)
Dan kan ik allebei niet... B|
Nouja, 95% kans dat ik 2 september moet werken...16 september kan ik wel! Maarja..dat is wel laat...
 
Laatst bewerkt:
Hoi Laura, ik reageer even hier op je antwoord op mij in het F800-forum (kennismakingstopic). Ik zwerf een beetje door de forums heen en heb nog niet echt een vaste plek met m'n F800GS zoals ik die vroeger met m'n R1200R wel had :/ . Het F800-forum heeft ook niet van die leuke smilies als MF ;)
Begrijpelijk dat je wel eens iets anders wilde na je F650GS, de 800 heeft toch wat meer pit. Ik ben heel benieuwd hoe de S je zal bevallen in de bergen t.o.v. de GS. Ik weet nog hoe vreselijk makkelijk jij die haarspeldbochten in de Vogezen reed, terwijl ik mijn R1200R toch echt met vaste hand moest verleiden die scherpe bocht om te gaan :/. Pas toen ikzelf m'n R1200GS kreeg begreep ik het ;) (hoewel ik wel vind dat je heel goed rijdt hoor!). Maar in mildere bochten is een wat sportievere motor toch echt jé van hét! :9~ Je wordt echt zo'n bocht door getrokken en gaat dan steeds harder (lijkt het wel). Dat mis ik wel met de GS, die gaat dan een beetje zwabberen. Ik denk dat jouw 800S ook veel sportiever zal rijden dan je 650GS, dus ik hoop dat jullie snel tijd vinden voor een lang weekend bochten rijden :].

Ik ben gisteren bij Van Harten geweest voor de 1000-beurt van m'n 800GS. Jaja, en dat terwijl ik hem nu een jaar heb. Maar nadat ik vorig jaar drie maanden in het gips heb gezeten met m'n twee gebroken handwortelbeentjes (in twee polsen dus ;() was het seizoen over en daarna kregen we ons nieuwe huis en gingen daar alle vrije dagen aan op.
Bij de 1000-beurt hebben ze dus ook gelijk de remolie vervangen, omdat dat ieder jaar moet gebeuren aangezien remolie vocht aantrekt. Dan was het ook wel nodig, want tot de verhuizing in april (dus de hele koude natte winter) heeft hij buiten gestaan onder de veranda :X.
Verder geen bijzonderheden bij de 1000-beurt, maar toch ben ik op een herboren motor naar huis gereden. En dat lag aan het zadel. Ik heb vorig jaar namelijk voor een verlaagd zadel gekozen omdat ik nadat het een paar keer mis was gegaan een beetje angst had gekregen voor een grote motor. Daarom moest de R1200GS er ook uit en wilde ik een kleine lichte ranke motor. Proefgereden op de F800R, maar daar vind ik mezelf toch echt te lang voor (1,82) hoewel hij geweldig rijdt. Maar het is meer een fun-motor, niet één waarmee je ook op vakantie gaat (kamperen) zoals wij graag doen naar Oostenrijk, Frankrijk etcetera. Het is toen de F800GS geworden, die is een stuk slanker en ranker dan de 1200GS, maar nog steeds even hoog. Vandaar het verlaagde zadel. Ik wilde, met name met het oog op scheve wegen in het buitenland, m'n benen zo breed mogelijk aan de grond kunnen zetten om zoveel mogelijk op te kunnen vangen voordat het mis gaat. Maar met mijn 36" beenlengte zat ik eigenlijk voor gek op dat zadel. Het reed ook niet echt lekker met m'n knieën voor mijn gevoel bijna tegen het stuur :N. Dus mijn plan was de 800GS te laten verlagen met Hyperpro veren en dan weer een normaal zadel te nemen. Gisteren bij VH ging ik eens op een 800GS met standaard zadel zitten, en ik kon nog steeds met enigszins gebogen knieën en platte voet bij de grond :). Ik twijfelen natuurlijk..... GJ en Roel stonden erbij en zeiden (als altijd servicegericht) dat ik het zadel best weer mocht omruilen tegen een standaard zadel. M'n verlaagde zadel was ook nog gewoon nieuw natuurlijk. Ik heb dat aanbod met beide handen aangegrepen en heb zingend de thuisreis gedaan *O*. Wat een verschil zeg; want het was niet alleen de kniehoek die veel te klein was, maar ook zat het stuur onprettig hoog omdat mijn lengte in m'n benen zit en niet in m'n bovenlichaam. Ik heb nu een veel actievere zithouding en zit meer op de motor in plaats van in de motor. Alleen nóg meer last van de wind B|. Ik heb het kleine scherm en zit vol in de wind, nog erger dan met de R1200R. Maar goed, snelwegrijden is toch niet m'n hobby. Wel vind ik dat het verlaagde zadel iets beter zat omdat het vlakker is. Het normale zadel lijkt naar achteren iets omhoog te lopen zodat je de neiging hebt naar voren te glijden. Maar we gaan eerst maar eens op vakantie en daarna beslis ik of ik een ander zadel koop. Een Wunderlich of een Touratech of zo. Ik spaar nu tenslotte een verlaging uit :). Het probleem is dat je pas na minimaal twee uur rijden voelt of je last krijgt met zitten B|. Dus even proefzitten werkt niet.

Natuurlijk ook weer heel wat bijgepraat met Roel en GJ, want ik was er het afgelopen jaar niet meer geweest. Ik had vaag iets gehoord dat de F800 eruit zou gaan, maar ik heb daar met googelen en op het F800-forum zo snel niets over kunnen vinden. Dus gisteren maar eens uit eerste hand gevraagd. Het blijken inderdaad de 800GS en de 650GS te zijn waarvan de productie al is gestopt. Volgens GJ is dat nieuw beleid van BMW. Pas toen bleek dat hij de 800GS nergens meer kon krijgen en ook niet meer kon bestellen hoorde hij pas van BMW dat de productie was gestopt :/. Vroeger werden de dealers eerst helemaal vol gestopt met het uitlopende model, terwijl het nieuwe model al was gepresenteerd. Veel beter dus die nieuwe methode (voor de dealers).
Maaaaaaaaar.............de grote vraag is natuurlijk wat de opvolgers zullen zijn van de F800GS en de F650GS!!!!! :/ :/ :/ :/
GJ zei dat ook hij dat niet weet, en hij leek daarin vrij oprecht. Spannend zeg! Ik neem aan dat er wel opvolgers zúllen komen. Misschien wel een klein (800 cc) en licht (!) boxertje :9~ Dan gaat m'n F800GS eruit hoor, m'n hart ligt nog steeds bij de boxer, maar ik vind ze echt wat te zwaar in het manoeuvreren, ik ben wel lang maar niet supersterk, en ook zullen mijn polsen altijd mijn zwakke plekken blijven. Ik moet aan de linker binnenkort zelfs weer geopereerd worden omdat dat botje maar niet wil genezen ;(.
Dus ja spannend........we gaan naar de BMW Motorrad Dagen 2012 in Garmisch, misschien worden we daar wat wijzer.......... :/

Nou, dat was het weer even. Een lang verhaal, excuses hoor, maar ik ben zo blij met m'n nieuwe zadel dat ik dat even uitgebreid wilde vertellen, en ook het nieuws dat de 650 en 800 GS-sen eruit gaan en dat de opvolgers nog onbekend zijn vind ik opzienbarend.
Trouwens......de F800 S en ST waren er toch eerder dan de 800GS? Is het dan niet vreemd dat de 800GS er eerder uit gaat? :?

Oh ja, en Laura: aan de toerrit zal ik niet mee kunnen doen in verband met m'n komende operatie, daarna zal ik weer een maand of drie niet kunnen rijden helaas ;(, Maar jullie zijn van harte welkom om ons nieuwe huis te komen bewonderen, we moeten maar gauw eens een afspraak maken :Y

Zeg....is hier ook een samenvatting van? :')
 
RoLoo snapt het niet helemaal:

...naast de 1200-boxer is er al vanaf het begin de 900 boxer ; net als 'vroeger', toen had je de 1150, en de 850 boxer (in R, RT, en GS)...

...de 900 boxer is er alleen als RT ; en dan vooral voor (Duitse) overheidsdiensten...

...lichter is de motor niet echt, maar vooral minder vermogend...
...en minder duur ; schijnt...

Minder kilo's en meer pk's.........liefst ;) :9~
 
Ik dacht dat de S er al uit was maar de F800R is net nog gefacelift en de beide GS-en zijn er nog niet zo lang dus dat zou me ook verbazen. De GS-en staan trouwens ook nog gewoon op de BMW.nl site.
Tot slot is het een lekker blok dat nu ook in de scooter wordt gebruikt (gemodificeerd).

Ben iig benieuwd en succes met je operatie en verdere herstel!

De 800GS en de 650GS zijn van 2008, dus als er opvolgers komen in 2013 zijn ze vijf jaar oud. Dan mag het wel eens. Van een productiestop van de rest van de F-familie weet ik niks, niet over gehad gisteren.
 
Hoi Laura, ik reageer even hier op je antwoord op mij in het F800-forum (kennismakingstopic). Ik zwerf een beetje door de forums heen en heb nog niet echt een vaste plek met m'n F800GS zoals ik die vroeger met m'n R1200R wel had :/ . Het F800-forum heeft ook niet van die leuke smilies als MF ;)
Begrijpelijk dat je wel eens iets anders wilde na je F650GS, de 800 heeft toch wat meer pit. Ik ben heel benieuwd hoe de S je zal bevallen in de bergen t.o.v. de GS. Ik weet nog hoe vreselijk makkelijk jij die haarspeldbochten in de Vogezen reed, terwijl ik mijn R1200R toch echt met vaste hand moest verleiden die scherpe bocht om te gaan :/. Pas toen ikzelf m'n R1200GS kreeg begreep ik het ;) (hoewel ik wel vind dat je heel goed rijdt hoor!). Maar in mildere bochten is een wat sportievere motor toch echt jé van hét! :9~ Je wordt echt zo'n bocht door getrokken en gaat dan steeds harder (lijkt het wel). Dat mis ik wel met de GS, die gaat dan een beetje zwabberen. Ik denk dat jouw 800S ook veel sportiever zal rijden dan je 650GS, dus ik hoop dat jullie snel tijd vinden voor een lang weekend bochten rijden :].

Ik ben gisteren bij Van Harten geweest voor de 1000-beurt van m'n 800GS. Jaja, en dat terwijl ik hem nu een jaar heb. Maar nadat ik vorig jaar drie maanden in het gips heb gezeten met m'n twee gebroken handwortelbeentjes (in twee polsen dus ;() was het seizoen over en daarna kregen we ons nieuwe huis en gingen daar alle vrije dagen aan op.
Bij de 1000-beurt hebben ze dus ook gelijk de remolie vervangen, omdat dat ieder jaar moet gebeuren aangezien remolie vocht aantrekt. Dan was het ook wel nodig, want tot de verhuizing in april (dus de hele koude natte winter) heeft hij buiten gestaan onder de veranda :X.
Verder geen bijzonderheden bij de 1000-beurt, maar toch ben ik op een herboren motor naar huis gereden. En dat lag aan het zadel. Ik heb vorig jaar namelijk voor een verlaagd zadel gekozen omdat ik nadat het een paar keer mis was gegaan een beetje angst had gekregen voor een grote motor. Daarom moest de R1200GS er ook uit en wilde ik een kleine lichte ranke motor. Proefgereden op de F800R, maar daar vind ik mezelf toch echt te lang voor (1,82) hoewel hij geweldig rijdt. Maar het is meer een fun-motor, niet één waarmee je ook op vakantie gaat (kamperen) zoals wij graag doen naar Oostenrijk, Frankrijk etcetera. Het is toen de F800GS geworden, die is een stuk slanker en ranker dan de 1200GS, maar nog steeds even hoog. Vandaar het verlaagde zadel. Ik wilde, met name met het oog op scheve wegen in het buitenland, m'n benen zo breed mogelijk aan de grond kunnen zetten om zoveel mogelijk op te kunnen vangen voordat het mis gaat. Maar met mijn 36" beenlengte zat ik eigenlijk voor gek op dat zadel. Het reed ook niet echt lekker met m'n knieën voor mijn gevoel bijna tegen het stuur :N. Dus mijn plan was de 800GS te laten verlagen met Hyperpro veren en dan weer een normaal zadel te nemen. Gisteren bij VH ging ik eens op een 800GS met standaard zadel zitten, en ik kon nog steeds met enigszins gebogen knieën en platte voet bij de grond :). Ik twijfelen natuurlijk..... GJ en Roel stonden erbij en zeiden (als altijd servicegericht) dat ik het zadel best weer mocht omruilen tegen een standaard zadel. M'n verlaagde zadel was ook nog gewoon nieuw natuurlijk. Ik heb dat aanbod met beide handen aangegrepen en heb zingend de thuisreis gedaan *O*. Wat een verschil zeg; want het was niet alleen de kniehoek die veel te klein was, maar ook zat het stuur onprettig hoog omdat mijn lengte in m'n benen zit en niet in m'n bovenlichaam. Ik heb nu een veel actievere zithouding en zit meer op de motor in plaats van in de motor. Alleen nóg meer last van de wind B|. Ik heb het kleine scherm en zit vol in de wind, nog erger dan met de R1200R. Maar goed, snelwegrijden is toch niet m'n hobby. Wel vind ik dat het verlaagde zadel iets beter zat omdat het vlakker is. Het normale zadel lijkt naar achteren iets omhoog te lopen zodat je de neiging hebt naar voren te glijden. Maar we gaan eerst maar eens op vakantie en daarna beslis ik of ik een ander zadel koop. Een Wunderlich of een Touratech of zo. Ik spaar nu tenslotte een verlaging uit :). Het probleem is dat je pas na minimaal twee uur rijden voelt of je last krijgt met zitten B|. Dus even proefzitten werkt niet.

Natuurlijk ook weer heel wat bijgepraat met Roel en GJ, want ik was er het afgelopen jaar niet meer geweest. Ik had vaag iets gehoord dat de F800 eruit zou gaan, maar ik heb daar met googelen en op het F800-forum zo snel niets over kunnen vinden. Dus gisteren maar eens uit eerste hand gevraagd. Het blijken inderdaad de 800GS en de 650GS te zijn waarvan de productie al is gestopt. Volgens GJ is dat nieuw beleid van BMW. Pas toen bleek dat hij de 800GS nergens meer kon krijgen en ook niet meer kon bestellen hoorde hij pas van BMW dat de productie was gestopt :/. Vroeger werden de dealers eerst helemaal vol gestopt met het uitlopende model, terwijl het nieuwe model al was gepresenteerd. Veel beter dus die nieuwe methode (voor de dealers).
Maaaaaaaaar.............de grote vraag is natuurlijk wat de opvolgers zullen zijn van de F800GS en de F650GS!!!!! :/ :/ :/ :/
GJ zei dat ook hij dat niet weet, en hij leek daarin vrij oprecht. Spannend zeg! Ik neem aan dat er wel opvolgers zúllen komen. Misschien wel een klein (800 cc) en licht (!) boxertje :9~ Dan gaat m'n F800GS eruit hoor, m'n hart ligt nog steeds bij de boxer, maar ik vind ze echt wat te zwaar in het manoeuvreren, ik ben wel lang maar niet supersterk, en ook zullen mijn polsen altijd mijn zwakke plekken blijven. Ik moet aan de linker binnenkort zelfs weer geopereerd worden omdat dat botje maar niet wil genezen ;(.
Dus ja spannend........we gaan naar de BMW Motorrad Dagen 2012 in Garmisch, misschien worden we daar wat wijzer.......... :/

Nou, dat was het weer even. Een lang verhaal, excuses hoor, maar ik ben zo blij met m'n nieuwe zadel dat ik dat even uitgebreid wilde vertellen, en ook het nieuws dat de 650 en 800 GS-sen eruit gaan en dat de opvolgers nog onbekend zijn vind ik opzienbarend.
Trouwens......de F800 S en ST waren er toch eerder dan de 800GS? Is het dan niet vreemd dat de 800GS er eerder uit gaat? :?

Oh ja, en Laura: aan de toerrit zal ik niet mee kunnen doen in verband met m'n komende operatie, daarna zal ik weer een maand of drie niet kunnen rijden helaas ;(, Maar jullie zijn van harte welkom om ons nieuwe huis te komen bewonderen, we moeten maar gauw eens een afspraak maken :Y
Hey Joke, nou in dit topic ben je vast ook welkom hoor ;) en het GS topic zit je toch ook in?
Vandaag lekker bochten gereden met mijn motor langs de ijssel en op de veluwe, ging lekker! In de bochten ligt de motor lekker stabiel op de weg maar inderdaad heel anders! Ik moet zeggen dat het me tot nu toe erg bevalt! En inderdaad met de GS waren de haarspelden goed te doen maar ik vond ook dat het stuur gauw naar binnen viel...
Fijn dat je nu beter op je motor zit met het standaard zadel, het leek me al niet logisch voor jouw met je lange benen. ;)
Ik ben ook benieuwd wat er voor de 800jes in de plaats komt inderdaad, de S was er al uit dat wist ik wel. Gelukkig heb ik er nog eentje :)
Hoop dat je operatie goed gaat! Wel vervelend dat je nog een keer moet. :(
Wanneer wordt je geopereerd? Misschien kunnen we daarvoor nog eens samen rijden...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan