Garmin Nuvi 510 + assesoires + kaarten

bykie

MF'er
14 sep 2009
30
0
Knopengein
Garmin nuvi 510, motor/wandel/fiets/vaar navigatiesysteem voor op de motor of andere outdoor activiteiten zoals wandelen varen en fietsen.

De 510 heeft Bleutooth audiocommunicatie of een interne speaker. Waterdicht IP7

Compleet met wegenkaart van Benelux + Europa, waterkaart, Onroute Benelux, ANWB Campinggids europa 1+2, Topo benelux (op 510 of SD).

Voedingsunit, stuurhouder set van Garmin voor deze nuvi op motor. 100% technische in orde gebruikt dus wat gebruikerssporen. Telefonisch nul zes vijf een een vijf vier zes acht vijf.

Prijs €200,00
full
 
Laatst bewerkt:
Bon nog aanwezig en valt die nog binnen de garantie periode ?
Waarom doe je hem weg ?
 
Geen bon meer (ga nu wel op zoek) en buiten garantie. Gaat in de verkoop wegens verkoop boot en wens nieuwe navi met telefoonfunctie. Functioneerd 100%
 
Atributen bestaan uit de motorvoedingset van Garmin met stevige houder. Deze is beter dan de standaard geleverde houder met zuignap voor in de auto (ook inbegrepen) welke voorzien is van de standaard bevestigingsgaten voor montage met in de handel verkrijgbare oplossingen zoals ram of sw motech. Afhankelijk van je eigen wensen moet je dit stukje nog aanschaffen. Voedingskabel voor in auto of op motor (12v sig. aansluiting). Je kan mbv mapsource of via de SD kaartlezer in de Nuvi motorroutes laden. (bijv. de routes op GPS tracks)
 

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan Onderaan