Het big-ass Bandit topic deel 32!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Dutchie90X

MF veteraan
9 aug 2007
5.832
4
Zeewolde
Het brute

BanditLogo.png


topic - Deel 32

IMGP7479.jpg

Voorgaand:
1 (Tom) - 2 (Thun) - 3 (Robert.V) - 4 (Hicham) - 5 (hhrulez) - 6 (DrWh00) - 7 (SollX) - 8 (SollX) - 9 (SollX) - 10 (SollX) - 11 (House) - 12 (House) - 13 (House) - 14 (Karazz) - 15 (Dutchie90X) - 16 (Karazz) - 17 (House) - 18 (Dutchie90X) - 19 (Dutchie90X) - 20 (Reuffneck) - 21 (House) -22 (House) - 23 (Wenko) - 24 (House) - 25 (House) - 26 (Dutchie90X) - 27 (Dutchie90X) - 28 (House) - 29 (Dutchie90X) - 30 (Dutchie90X) - 31 (House)


In dit topic ligt de focus op naked Bandits. Er zijn wel een paar S-ers, maar die hebben de 'N-instelling'. Geen groot-toeristisch comfortabel-achter-je-touring-screen standaard-uitlaat-is-oké geneuzel hier. Je wordt gewoon uitgelachen, je bent gewaarschuwd. De échte Bandit is een hooligan-bike, maar maak gerust een topic voor slome donders aan waarin wij niet welkom zijn. Verder: echte Bandits hebben hét lucht/oliegekoelde SACS blok! De waterkoelers zijn geen Bandits, ze delen alleen de naam. 650's uit 2007+ en 1250's zijn dus nepperts, je bent belazerd. Sorry. Snel inruilen.





Ik wil ook een Bandit kopen! En nu?
Ik zeg: Doen! Let wel even op de Standaard punten bij aanschaf van een motor, die gelden natuurlijk ook gewoon voor de Bandit. Daarnaast is het geen saaie probleemloze Honda, er zijn wel een paar specifieke dingen waar je even op moet letten helaas, al is de basis onverwoestbaar.

Eerste model:
  • Zeer slappe vering voor en achter (vooral vroege 600's). Echte zeepkist, wordt met leeftijd niet beter. Vering vervangen is echt aan te raden!
  • Met standaard vering is de grondspeling belabberd.

Tweede model:
  • Vering 600 houdt nog steeds niet over

Alle modellen:
Mechanische geluiden uit het blok. Je zou kunnen kleppenstellen, dat scheelt de helft. Maar geluid blijven ze altijd wel produceren... Niks om je zorgen om te maken.
Carb-icing. Vooral tussen de 0 en 8 graden buitentemperatuur, erg storend. Lijkt net of je op reserve moet maar dit haalt niet uit. Er zijn verwarmingssetjes als het erg problematisch wordt.
Doorgeroeste collectors. Is goed te zien natuurlijk, schat zelf maar in of hij er aan zit te komen. Vroeg of laat gaan ze er allemaal aan.

Alle problemen zijn goed te verhelpen, zoals ik al zei zijn ze in basis onverwoestbaar. De blokken zijn wat ongemanierd als ze koud zijn, de techniek stamt immers uit de jaren 80. Dat ze bijna 30 jaren in productie zijn geweest zegt genoeg, het is oerdegelijk spul. Alleen bij (erg) slecht onderhoud of een sporadisch maandagmorgen-geval hoef je problemen te verwachten. De 600's zijn écht niet kapot te krijgen, ze delen veel onderdelen met de veel sterkere 1200 maar hebben de helft van het koppel... De blokken maken vrij veel mechanische herrie, dit is betrekkelijk normaal, maar er hoort niets overduidelijk te rammelen of kloppen. Bij twijfel; vraagt de kennert. Op een 1200 is een open uitlaat niet alleen leuk voor het geluid, het scheelt 15 tot 20% in vermogen, standaard enorm geknepen. Op een 600 eigenlijk alleen leuk voor het geluid en lagere gewicht. Onderhoud aan deze fietsen is simpel, maar de interval is officieel wel vrij klein met 6.000km, "10.000km of jaarlijks" is in de praktijk geen probleem. Het is bekend dat het lakwerk van Suzuki's uit deze periode niet briljant was, dus verwacht wat doorgesleten plekken of beginnende roestpuntjes bij de eerste modellen, helaas.


Oké ik heb er 1. Nu wil ik hem net als die van jullie aanpassen! Ehm, maar waar begin ik?

Building your killer Bandit

Daar dus! De meest populaire dingen staan er in, een paar must-do's etc.


Het is denk ik nodig even aan te geven dat er behoorlijk wat technische kennis van allerlei onderwerpen en delen in huis is in dit topic, echter, het gros van de actieve leden heeft een Mk1 of 2. De 650 is nogal ondervertegenwoordigd. Uiteraard zien we graag dat dit veranderd, maar helaas kan het dus zijn dat we je met een specifiek probleem dan niet verder kunnen helpen. Een 600 (mk1 of 2) kent men hier van haver tot gort :)





Wat verbruiken die dingen?
Uiteraard is dit erg afhankelijk van de afstelling en je gebruik/rijstijl etc... Maar er vanuit gaande dat de afstelling goed is, en je niet als een complete zot (snel óf sloom) rijdt, moet een gezond blok ongeveer de volgende verbruikscijfers opleveren, waarbij de eerste waarde bij doorrijden en de tweede bij rustig toeren:

Bandit 400: Tussen de 1:18 en 1:22
Bandit 600/650: Tussen de 1:17 en 1:20
Bandit 1200: Tussen de 1:14 en 1:18 (laten afstellen doet wonderen)

Zit je er al te ver van af kan het lonen de kennert eens op te zoeken :)





Werkplaatshandboeken
Bandit 400 (49mb)
Bandit 600-1200 Mk1 (50MB)
Bedradings schema Mk1
Bandit 650
Specificaties alle Bandits





How-to's en nuttige links voor modificaties:
How to: Achterschokbreker vervangen (standaard ophanging)
How to: Achterschokbreker vervangen (progressive ophanging)
...lijst met schokdemper specificaties (niet compleet)
...véél details voor vering
How to: Koppeling vervangen/upgraden
How to: Slot uit het zicht plaatsen
How to: Nokkenassen upgraden
How to: taartschep netjes inkorten
How to: Gear indicator deel 1: de teller
How to: Gear indicator deel 2: de opnemer





Welke bandenmaat moet ik hebben?
Staat gewoon in het WPH, en je dealer weet het ook wel. Wat wel belangrijk is om te weten is dat een zogeheten 'overmaat' (te grote band, eigenlijk) vaak ook wel past. Dit staat stoer, want dikke band. Bedenk hierbij echter wel dat hoewel het niet slecht hoeft te sturen, het vaak wel een effect heeft, en die dan meestal niet direct positief is. Daarnaast komt de band boller te staan waardoor je vaak schaamranden overhoudt, en da's dan weer niet stoer. Op een 600 past een 160/60, op een 1200 een 190/55 zonder veel gedoe, en het rijdt vaak nog prima. Géén 190/50 kiezen, die vervormen te veel!

Welke band moet ik nu kiezen dan? Zoek maar iets uit dat bij jou past.





Wanneer moet ik olie+filter vervangen?
Dit kun je om te beginnen sowieso écht zelf doen, scheelt weer wat euro's. WPH erbij en gaan. Het is zo simpel dat ik het in een paar regels kan uitleggen. 1. Zorg dat je olie lauwwarm is, gewoon door het blok een tijdje te laten lopen. Hierdoor is de olie vloeibaarder en loopt het gemakkelijker uit het blok. 2. Zet een voldoende grote bak onder je motor, waarin de olie wordt opgevangen. In ieder geval 4 liter. Gebruik een sleutel/dop-21 om de aftapbout (heeeeelemaal onderaan je blok) los te draaien, het laatste stukje met de hand. Nu loopt je oude olie er uit, it's amazing! 3. DOE DE BOUT TERUG, INCL (bij voorkeur) NIEUW RINGETJE!! 4. Als je je oliefilter wisselt, zorg dan voor een filtersleutel. Zoveel handiger. Eventueel kun je ook een schroevendraaien dwars door het filter rammen en daar aan draaien. Hier komt weer wat olie mee! Rubber ring van het nieuwe filter met nieuwe olie iets invetten en handvast draaien, dan met een sleutel of geïmproviseerd iets nog een hele slag na draaien. Loopt niet los, geen zorgen, vooral niet te vast zetten! 5. Aan de rechter kant van je blok zit de vuldop, draai die er af en doe de nieuwe olie er in. Zorg dat je gewoon 4 liter koopt, heb je sowieso genoeg. Houdt het niveau in de gaten in het pijlglas (zorg dat de motor op dat moment recht staat), en eenmaal vol... ben je klaar. That's all!

Het WPH stelt dat je de olie wisselt bij 6.000km, en bij 12.000km olie + filter. Wat veel gedaan wordt is die grens gewoon op 10.000km te zetten. Je wisselt de olie en filter dan bij 10.000km, of 1x per jaar (welke eerder komt). Als je meer dan 10.000km per jaar rijdt wissel je bij de 10.000km, is het minder wissel je gewoon aan het begin van elk seizoen. Vaker wisselen kan wel, maar heeft niet echt voordelen.

De rest van het onderhoudsschema:
onderhoudbandit.jpg

(geen kip die zich hier exact aan houdt, overigens)





Bandit onderdelen (OEM + schema's):
CMSNL is heel handig (levering is helaas wat traag). Japarts voorziet in hetzelfde, daar is registratie nodig.

Aftermarket onderdelen (nieuw):
BanditMania.co.uk, HoleShot.com, JustBandits.com, The 2 Wheels, GoParts.nl, Louis.eu
MarcoMoto.nl, Mdi-Online.nl, OptiTune.nl

Tweedehands onderdelen:
2eHandsOnderdelen, MotorOnderdelenLijn, RoukamaMotorParts, eBay Engeland, eBay Duitsland, Marktplaats

Lak beschadigd? Geen zorgen!
Bestel op Japarts ofwel een lakstift voor kleine correcties, of een spuitbus om't gelijk goed te doen. Daarvoor heb je de goede kleurcode nodig, en die kun je hier vinden. Let op! Gelieve zelf onderscheid te maken tussen zwart/blauw/rood etc, vraag het even na als je twijfelt.

Tandwiel verhoudingen berekenen:
Bandit 400, 600/1200 gear ratios

Foto's ter inspiratie
StreetFighters.nl





Het Bandit topic woordenboek

Dutchie de; m mv dutchies, een ~ doen een bocht vergeten
Vestertje het; m mv vestertjes, een ~ doen spuitelf zijn
Muddie de; m mv muddies, een ~ doen luie flikker zijn en interessant proberen te doen met linkjes naar andere topics waar je iets zinloos gezegd hebt










Let op!

Bandits On Tour 2012

Mis het niet!​
 
Laatst bewerkt:
De Bandit topic Bandits

Disclaimer:
In verband met wildgroei gaan we deze lijst wat korter houden. Je mag nog steeds vrijelijk al je mods showen, dat hoort nu eenmaal bij Bandits! Echter, als je een tijdje (gedurende 1 topic) niet aanwezig bent geweest word je 'uit de lijst gelazerd'. Het wordt echt een te lange lijst anders... Maar goed, dat moet je natuurlijk voorkomen door actief mee te praten! Als je het niet eens bent met je verwijdering zet ik je zo weer terug, zolang je maar actief deel blijft nemen aan het nieuwe topic.

Nieuw? Je wil in de lijst? Dat kan! Post foto('s) in dit topic, ik voeg ze dan asap voor je toe. Kan een dagje duren, ik heb niet altijd tijd ;) Nieuw bijgekomen mods worden gewoon onder je lijst erbij gezet, als je een bepaalde volgorde wil, post dan even de complete lijst in gewenste volgorde, anders is het niet te doen. Geen opmaak, alleen tekst, dat werkt voor mij het snelste en dan ben ik gemotiveerd het snel voor je te doen!

Foto's worden altijd in 630x... pixels gepost, landscape (breder dan hoog), extern gehost, dat is veel handiger. Grote versies zijn soms beschikbaar, probeer gewoon op de betreffende foto te klikken. Waardeloze foto's (verkeerde formaat of gewoon lelijk :+ ) worden botweg geweigerd, je moet wel een beetje je best doen natuurlijk.







Uniek in het Bandit topic: achievements!

Je kunt ze voor van alles verzinnen, heb je iets bijzonders bereikt en hij bestaat nog niet, laat het weten en we verzinnen er wat op. Tot nog toe beschikbaar:

  • 25KW-1.png
    : 25KW hindernis
  • gps-1.png
    : GPS gebruiker (merk niet belangrijk)
  • apple.png
    : iOS user
  • droid.png
    : Android user
  • taartschepalert-1.png
    : Taartschep nog niet verwijderd... AARGHLGH!!
  • helper.png
    *: Behulpzaam (vb. How-to's schrijven, helpen met onderhoud, etc.)
  • crashbrons.png
    : Beginnend brokkenpiloot (toegekend bij kleine schade)
  • crashzilver.png
    : Gevorderd brokkenpiloot (meer dan 500 euro schade)
  • crashgoud.png
    *: Meester brokkenpiloot (total loss of gebroken ledematen)
  • sleutelbrons.png
    : Beunhaas (toegekend na je eerste mod!)
  • sleutelzilver.png
    : Doet-het-zelvert (minstens 10 mods)
  • sleutelgoud.png
    *: Bob-the-builder (minstens 20 mods of een nogal grote klus)
  • rijstijlbrons.png
    : Slow-motion - Rijdt wat anderen 'normaal' zouden noemen
  • rijstijlzilver.png
    : Bochtenridder - Rijdt wat door
  • rijstijlgoud.png
    *: Laagvlieger - Begrijpt verschil circuit/straat nog niet helemaal
  • rijstijlnat.png
    *: Regenheld - "Regen zit tussen je oren..."
  • wheeliebrons.png
    : Eerste hopjes
  • wheeliezilver.png
    : Gevorderd huppelkut
  • wheeliegoud.png
    *: Ben nie gek, ben een vliegtuig
  • wheelieplatina.png
    *: Stuntpiloot

*Voor deze poser-status achievements is bewijs nodig, in de vorm van foto's of (betrouwbare) getuigen!







En dan nu de lijst!



Squishy - Bandit 400 (1992)
rijstijlzilver.png
droid.png
Mods:
  • Roadsitalia Ovale Carbone
  • 30mm Jack Up Kit (dogbones)
  • Andere spiegeltjes
  • Taartschep ingekort



MF.png
Jessica33
- Bandit 600N (1995)
sleutelbrons.png
rijstijlbrons.png
crashbrons.png
droid.png
apple.png
P3080461.jpg
Banden: BT-45

Mods:
  • Bandit 1200 kettingscherm
  • Valbeugels
  • Kleine knippers
  • GSX750R Achterveer
  • Viper uitlaat
  • Helder achterlicht
  • Topkoffer

Wishlist:
  • Progressieve voorveren (gekocht, nog te monteren)
  • TomTom
  • Xenon




kboom85 - Bandit 600N (1995)
sleutelbrons.png
apple.png

Mods
  • Remus Carbon open uitlaat
  • Carbon dubbele koplampen
  • Carbon spiegels
  • Carbon stuureinden
  • Carbon tankpad
  • LSL Streetbar
  • Race Grips
  • Immi pazzo hendels, gouden versteller
  • 35mm Jackup Kit
  • Gele GP rimstriping
  • Knipperlichtjes in de kont
  • Taartschep ingekort
  • Puig Chainguard

Wishlist
  • Stalen remleidingen
  • Ander kontje
  • Dynojet stage 1
  • Hugger/chainguard
  • Andere vering (Hyperpro voor, Gixxer shock achter)
  • Legaal dempertje voor in Duitsland :P




Wenko - Bandit 600N (1995)
sleutelgoud.png
wenko.jpg
Mods:
  • Taartschep ingekort
  • andere steppies
  • poeder coated frame and parts
  • K&N openair filters
  • 108 & 110 sproeiers
  • Leovince uitlaat
  • GSX-r K6 achter shock

Wishlist:
  • led pinkers
  • led achterlicht
  • andere hendels en handvaten
  • andere spiegels




hhrulez - Bandit 600N (1996)

Mods:
  • Undertail met ledverlichting
  • Bugspoiler
  • Hugger
  • HyperPro voorvorkvering
  • Kleinere knipperlichten
  • Bandit Oliekoelercover
  • Harpoon demper
  • Bar end spiegels
  • Stalen Remleidingen - HEL Race Line Kit
  • Tailrisers
  • Rimstriping Goud




Ravenstein - Bandit 600S (1996)
Banden: BT-45

Mods:
  • Laser einddemper
  • K&N filter
  • Opnieuw afgesteld na mods
  • Taartschep gekortwiekt
  • Carbon spiegels (onbekend merk)
  • Kuip eraf
  • Heldere Koplamp + 8000k Xenon
  • Led dagrij verlichting 5w
  • Beginnende roestpitjes weggewerkt

Wishlist:
  • andere schokbreker achter
  • hyperpro vering voor
  • stalen remleidingen voor-achter
  • nieuwe ketting




Jippykajee - Bandit 600N (1996)
sleutelbrons.png
2qjlk06.jpg

Mods:
  • Laser Duo-Techuitlaat
  • OSCO Oliesmeersysteem
  • Baracuda Spiegels (met ingebouwde LED knippers)
  • LED Achterlicht
  • LED Knipperlichten achter
  • GP Rimstriping
  • Rizoma stuureinden
  • Rizoma Kentekenplaathouder
  • Taartschep verwijderd




pim_smeets - Bandit 600N (1996)
taartschepalert-1.png
sleutelbrons.png
Mods:
  • LeoVince SBK
  • Bar-end mirrors
  • Immi pazzo's
  • Immi handvatten
  • LED acherlicht
  • Kleine knipper voor+achter
  • Nuvi 510
  • Philips Blue Vision
  • Rimstriping

Wishlist:
  • Heldere koplamp
  • Zwarte passagiersgrepen




vester86 - Bandit 750R (1996)
sleutelgoud.png
helper.png
crashbrons.png
apple.png
droid.png
gps-1.png
rijstijlgoud.png
rijstijlnat.png

Banden: Dunlop Roadsmart II

Mods:
  • Compleet gereviseerd en overgespoten in Ford Focus Electric Orange (6FSE)
  • GSX750R 1991 motorblok
  • Dynojet stage 3 Kit
  • GSX750R luchtfilterbox
  • GSX750R Achterbrug (Zwart)
  • Hugger
  • GSX750R Remklauwen (goud)
  • Carbon superpole uitlaat (ingekort)
  • Bandit 1200 Voorvork (zwart)
  • Braking Wave Schijven voor (goud)
  • Koplamp Helder Glas + Pilot Bi-xenon 6000K
  • Koso RX1N tellerunit
  • Zwarte Kroonplaten
  • ABM Streetbar stuur
  • Bandit 1200 Zadel
  • oranje Rimstriping
  • RVS Blokboutjes
  • olietemperatuurmeter in carter
  • Keyless tankdop
  • Customs decals & stickers
  • Krauser K5 topkoffer

Wishlist:
  • Veel rijden
  • Circuitdag
  • Nog meer rijden (buitenland!)




karazz - Bandit 600S (1996)
helper.png
droid.png
sleutelzilver.png
rijstijlbrons.png
rick.jpg
Mods:
  • Kuip eraf
  • Spiegels vervangen
  • Andere knippers voor
  • Valbeugels verwijderd
  • LeoVince SBK Evolution II Titanium uitlaat
  • Klok op het stuur
  • Waarschuwings stickertjes eraf
  • Dealer stickertje eraf
  • Gsx-R 1100 achtershock
  • Taartschep ingekort
  • Hugger

Wishlist:
  • Taartschep verwijderen
  • Knippers achter/achterlicht




raytje192 - Bandit 600 (1996)
apple.png
sleutelgoud.png
crashzilver.png
rijstijlbrons.png


Mods:
  • Yamaha R6 kont met undertail uit een stuk met led achterlichten
  • Custom subframe
  • GSX600 achterveer demper met hyperpro veer
  • Motorblok zwart gespoten in wrinke lak
  • TLR USD voorvork
  • GSX voorspatbord
  • Tokico 4 zuiger remklauwen
  • GSX schijven voor
  • Zelf gedraait rempotje
  • Zelf gemaakte risers
  • Digitale kilometerteller
  • Custom koplampjes
  • Aangepaste tankdop
  • Gepolijste uitlaatbochten
  • Custom contactslot
  • Zelf gemaakte kentekenplaat houder
  • CNC handgrips
  • CNC endbars
  • Superbike stuur
  • Stalen remleidingen voor
  • VFR 750 rc36 achterbrug
  • GSX750 blok
  • K&N filters
  • Dynojet stage 3 kit
  • Vampire alu uitlaat




-rick- - Bandit 600N (1997)
25KW-1.png
sleutelbrons.png
crashbrons.png
rijstijlzilver.png
Banden: Michelin Pilot Road 2

Mods:
  • LSL Streetbar
  • Highsider 'Victory' bar-end mirrors
  • Gepolijste velgranden
  • Ingekorte Scorpion factory carbon
  • Kleine knipperlichten
  • Taartschep eraf
  • Buell XB flyscreen
  • Dubbele koplamp
  • Progressieve Wilbers voorveren
  • GSXR1000 Achterveer met progressieve ophanging
  • Immi pazzo hendels
  • Bandit1200 kettingkast
  • Blauwe ledverlichting in tellers

Wishlist:
  • Staalomvlochten remleidingen
  • Wave schijven
  • Vol vermogen
  • USD voorvork
  • Ducati monster kontje




Woutert - Bandit 1200N (1997)
crashbrons.png
gps-1.png
sleutelzilver.png
apple.png
droid.png
rijstijlzilver.png
Banden: Dunlop Roadsmart

Mods:
  • S-kuip geamputeerd
  • Heldere koplamp
  • Bos Oval demper
  • Wilbers Achtershock
  • Stugge veren voor
  • Achterkant verhoogd
  • Superbikestuur
  • Xenonset 8000K
  • LED achterlicht
  • LED knipperlichten
  • Kleine kentekenverlichting
  • Velgen gepolijst
  • Stalen remleidingen rondom
  • Alu crashprotectors
  • Lucas Rem/schakelset
  • KOSO spiegels
  • Telefoonhouder (navigatie)
  • 12V usb aansluiting
  • Taartschep ingekort
  • Grotere oliekoeler
  • Olietemperatuur meter
  • Cyclone V2 Alarm
  • Custom imitatie Pazzo

Wishlist:
  • Wave schijven




Bandit Budel - Bandit 1127R 6-speed (1998)
crashgoud.png
crashbrons.png
sleutelzilver.png
rijstijlgoud.png
rijstijlnat.png
droid.png
gps-1.png
wheeliebrons.png
Mods:
  • 1127F CDI (11.500 toeren jonguh!)
  • GSX750F 6-bak
  • K&N Indie-filters
  • Alle boutjes RVS
  • Hugger
  • Leovince SBK Alu (ingekort)
  • Gixxer 1000 K4 achtershock
  • PM linksysteem + custom 200mm dogbones
  • USD voorvork GSX-R 750 ('91)
  • Remschijven GSX-R 750
  • Sintermetalen remblokken rondom
  • Stalen remleidingen
  • Spatbord GSX-R 750 (veel strakker!)
  • Bandit 650 Risers
  • ABM Streetbar
  • ABM Bar-ends
  • Protech Confusion bar-end spiegels
  • Two-wheels hendels
  • Bagagehaken verwijderd
  • Velgranden gepolijst
  • Buddyslotje onder kont geplaatst
  • Taartschep weg
  • RVS Remreactiestang
  • Heldere knippers voor
  • Heldere koplamp
  • LED achterlicht met geïntegreerde knippers
  • Nautilus luchthoorn




House - Bandit 1200S (1998)
gps-1.png
droid.png
helper.png
crashgoud.png
sleutelgoud.png
wheeliegoud.png
rijstijlgoud.png
rijstijlnat.png
Banden: Dunlop Sportsmart (120 - 190)

Mods:
  • ABM Streetbar 0230 / Bar-ends
  • Bar-end spiegels
  • Nep cruise control
  • '02 koppelingspomp
  • Two-wheels hendels
  • Voorvering: Technoflex lineair, SAE12
  • Achtervering: GSX-R1000 K8, 10kg/mm
  • K&N inlegfilter
  • Leovince SBK
  • Dynojet Stage 2
  • GSX-R 1100W koppeling
  • Tandwielverhouding: 16-45
  • Alle hydraulische leidingen staal
  • Bandit 600 zadel
  • RVS blok / carb boutjes
  • MR rem-schakelset
  • LSL achterstepjes
  • Heldere koplamp
  • Pilot bi-xenon (5000k), LED stadslicht
  • Smoked LED achterlicht
  • Stebel Nautilus compact
  • LED verstralers
  • Kleine knippers
  • Taartschep weg
  • Zwarte luchtfilterkapjes
  • Gepolijste kopvinnen
  • Rode bougiekabels
  • Reserve verkleind tot 2,5 liter
  • Gepolijste wielranden
  • Garmin Zumo 660
  • Custom periferals draadboom (8x 12V aansluiting)
  • Gear indicator
  • USB lader in buddy

Wishlist:
  • Voor/achtervork zwart
  • Handvatverwarming
  • KTM 950 Adventure :+




Dutchie90X - Bandit 1200N (2000)
crashbrons.png
crashgoud.png
helper.png
sleutelgoud.png
droid.png
rijstijlzilver.png
wheeliegoud.png
taartschepalert-1.png
Banden: Michelin PilotRoad

Mods:
  • LED knipperlichten
  • LED Achterlicht
  • Heldere koplamp
  • Luchthoorn
  • 47t kettingwiel achter
  • Lucas Superbike stuur
  • Bar-end spiegels
  • Andere hand grips
  • Pazzo imitatie rem&koppelings hendel
  • Andere zadelovertrek
  • Sportfilter
  • Nikko Carbon uitlaat
  • Delkevic bochtenset
  • Dynojet kit stage1

Wishlist:
  • Taartschep verder inkorten!
  • Monster tankpad
  • Ontstekings vervroeger
  • Schade weg
  • Meer onderdelen mat-zwart




reuffneck - Bandit 1200 (2000)
helper.png
crashbrons.png
crashzilver.png
droid.png
sleutelzilver.png
rijstijlbrons.png
wheeliebrons.png




BETA911 - Bandit 1200S (2000)
gps-1.png
sleutelbrons.png
droid.png
crashbrons.png
rijstijlzilver.png
beta.jpg
Mods:
  • Danmoto demper
  • Carbon tankpad
  • Voorvorkbeschermers
  • Taartschep ingekort
  • Car lighter stroom voor telefoon/GPS
  • Aftermarket pinkers (voor & achter)
  • Valbeugels
Wishlist:
  • K&N Racing filter
  • GSXR '91 rear shock
  • Voorvork + achterbrug zwart
  • Custom undertail
  • Xenon voorlicht
  • Extended achterbrug
  • Gear indicator
  • The2wheels hendels
  • Wave schijven




Den Duut - Bandit 1200S (2002)
sleutelzilver.png
bandit12001.jpg
Mods:
  • undertray
  • progressieve veren voor
  • ingebouwde knippers
  • comfortzadel
  • valproppen(origineel Suzuki)
  • handvatverwarming
  • yoshimura demper
  • breder stuur
  • GSX-R 1000 K5 shock
  • Tailrisers 3cm

Wishlist:
  • Oval uitlaat
  • GSX-R1100 inlaat nokkenas




Empyrium - Bandit 600S (2003)
droid.png
crashzilver.png
sleutelzilver.png
rijstijlzilver.png
oper.png
Banden: Michelin Pilot Road 3

Mods:
  • Hurric Supersport demper
  • LED knipperlichten
  • USB aansluiting
  • Valbeugels rond blok
  • Kortere dogbones
  • Renthal flat bars
  • Hyperpro voorveren
  • Taartschep gekortwiekt
  • Zumo 660 + ScalaRider Q2 pro
  • Imitatie pazzo's
  • Kuip eraf
  • Hel stalen remleidingen rondom
  • Dubbele koplamp
  • K&N filter
  • Dynojet stage 1 (afgesteld bij Tovami Dynojet Goes)
  • Bar end spiegels
  • GSX-R 750 schokbreker + hyperpro veer

Wishlist:
  • Triumph SpeedTriple R :+




lookslikeyou - Bandit 600N (2004)
Mods:
  • Dubbele koplamp
  • Kleine knippers voor
  • Andere spiegels (merk onbekend)
  • Anders uitlaat (merk onbekend)

Wishlist:
  • Vering aanpassen
  • Roest weg werken
  • Taartschep verwijderen en kleine knippers achter
  • Andere uitlaat


Dat was't! Oh ja; recente verwijderingen i.v.m. inactiviteit/overlopen oid:

 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan