Motor-Forum

Select Forum

AIM Solo, Racestudio 2 vragen


FastFoodRacing ProCup 1000 #44

Berichten:
27.981
Reg. datum:
04 aug. 2001
Locatie:
Apeldoorn
quote:
Marcelvp schreef op 19 maart 2015 @ 11:47:
Iedereen nog in winterslaap... of rijdt er hier gewoon helemaal niemand op een Honda ;)



volgensmij heb ik nog een paar sessies van Danny de Boer, zijn wel iets sneller dan 1:46 :X
`05 Husky 51OSMR - '09 Ducati II98S - '15 PanigaIe R racer - Fastfoodracingteam - Web - Facebook

Ex-ZAC #73

Berichten:
2.201
Reg. datum:
22 jul. 2008
quote:
Zoeperman schreef op 20 maart 2015 @ 12:21:

[...]



volgensmij heb ik nog een paar sessies van Danny de Boer, zijn wel iets sneller dan 1:46 :X


:} graag :P
Kampioen 2014 RaceCup ZAC mede dankzij www.desprongmetaal.nl. Meer info op www.CARMA-racing.nl

Ex-ZAC #73

Berichten:
2.201
Reg. datum:
22 jul. 2008
Goed nieuws... er schijnt een connector voor de Honda aan te komen voor de AIM Solo DL *O* Beta versie wordt nu getest (helaas niet door mij) :P

Rondjes voor 2015 mogen dus weer geplaatst worden :]
Kampioen 2014 RaceCup ZAC mede dankzij www.desprongmetaal.nl. Meer info op www.CARMA-racing.nl

NK ProCup 1000 #33

Berichten:
186
Reg. datum:
21 jan. 2005
Locatie:
ZH
quote:
Marcelvp schreef op 30 april 2015 @ 19:12:
Goed nieuws... er schijnt een connector voor de Honda aan te komen voor de AIM Solo DL *O* Beta versie wordt nu getest (helaas niet door mij) :P

Rondjes voor 2015 mogen dus weer geplaatst worden :]


Ik heb de Solo DL ook en heb hem met de bijbehorende connector aangesloten op mijn BMW S1000RR '10. Er kwam zoveel info uit dat ik hem vooralsnog alleen maar als laptimer heb gebruikt :X

Information overload. Nu hoor ik van anderen dat hun datalogger hen kan vertellen wat potentieel het snelste rondje zou kunnen zijn dat je nu al hebt gereden (dus niet feitelijk, maar al je snelste sectortijden bij elkaar opgeteld). Is dat nu iets wat met de Solo DL icm Racestudio 2 ook al kan of moet ik daarvoor eerst die secties hebben aangegeven in de software?

Of is het nu duidelijk dat ik (ook) wartaal uitkraam omdat ik het programma nog niet echt gebruikt heb?
Bij twijfel altijd gas

Berichten:
348
Reg. datum:
05 jul. 2013
Is er misschien iemand die zijn data file wil delen met tijden zo rond de 1:55 op Assen (langzame ruskenhoek)? Bij voorkeur op een 600.

Berichten:
8.231
Reg. datum:
12 mei. 2008
Iemand de Zandvoort en Assen heeft?

Of kan je deze ergens downloaden?

ZAC #40

Berichten:
623
Reg. datum:
11 mei. 2014
Locatie:
Hellevoetsluis
Die zitten er standaard in toch? Of bedoel je data van iemand z'n ronden?

Berichten:
8.231
Reg. datum:
12 mei. 2008
Nee, ik bedoel de layout van het circuit.

Die zitten er bij mij niet in. Enkel Misano en nog 1 circuit.

Berichten:
348
Reg. datum:
05 jul. 2013
Volgens mij zitten wij in hetzelfde schuitje :) Afgelopen zaterdag voor het eerst met race studio gespeeld.

Ik had dus ook 2 circuits maar heb dat opgelost door een test bestand te openen van Assen. Daarna kan je in het menu de track manager openen. Daar klik je op de knop om een nieuwe track aan te maken. Race studio herkent dan zelf de baan op basis van de gps data in het geopende test bestand. Sla het op en je hebt een track toegevoerd. Eventueel kan je daar ook het circuit indelen in sector tijden. Verwijder eerst alles, race studio maakt standaard voor iedere bocht een sector aan. Klik daarna op het punt waar je de eerste sectie wilt eindigen en klik op divide. Nu heb je de eerste sectie aangemaakt, eventueel kan je hem nog markeren als straight of corner. Maar dat is volgens mij optioneel, heb nog niet gezien wat het verschil is afgezien van een kleurtje.

Weet niet of dit de manier is om het te doen, maar het werkt voor mij perfect.

NK ProCup 600 #56

Berichten:
26.304
Reg. datum:
07 mrt. 2004
Locatie:
Zeewolde
JE kan in de software toch gewoon de circuits uploaden naar de Solo? Je hoeft er niet te rijden.

Doe je dat niet dan kan je via de Solo zelf een circuit aanmaken door op start finish te gaan staan er zeggen: Start Finish :P
--> Mijn Race Site <----> Mijn Nerd Site <--

Berichten:
8.231
Reg. datum:
12 mei. 2008
De maat van mij voor wie ik het gebruik heeft een Mychron3 en deze gebruikt ook Racestudio 2. Deze heeft geen GPS.


Ik heb dus test bestanden nodig van Assen en Zandvoort begrijp ik.

Anyone? O-)

NK ProCup 600 #56

Berichten:
26.304
Reg. datum:
07 mrt. 2004
Locatie:
Zeewolde
Als hij geen GPS heeft wat moet je dan met die bestanden? Hij haalt (Assumption) de rondetijden dan toch uit een baken signaal die op start/finish staat. De rest van het rondje weet hij niet waar je bent en heb je dus niks eraan.
--> Mijn Race Site <----> Mijn Nerd Site <--

Berichten:
8.231
Reg. datum:
12 mei. 2008
Het berekent het meen ik. Dat doet het nu ook, maar niet goed. De map die het laat zien klopt dus niet.

NK ProCup 600 #56

Berichten:
26.304
Reg. datum:
07 mrt. 2004
Locatie:
Zeewolde
Nee dat is ook logisch. Berekenen kan niet. Want je rijd niet altijd even hard op dezelfde stukken.
--> Mijn Race Site <----> Mijn Nerd Site <--

Berichten:
8.231
Reg. datum:
12 mei. 2008
Track Map

Create a track map! A "cross-cursor" moves along the map using the arrow keys or mouse and is link to the other cursors in the plots and graphs. This function is available with these products: MyChron 3 Gold Kart, MyChron 3 Kart Extreme, MyChron 3 Gold, XG LOG, MXL, MXL Pro, and EVO 3. With this feature you can examine RPMs for a particular turn by clicking on the curve and scanning along to see what the RPMs were during the curve.
http://aimsports.com/products/race-studio/index.html

Ik heb geen idee hoe het werkt. Daarom wil ik graag een map :)

Van wat ik begrijp wordt het berekent aan de hand van de data die de Mychron 3 logt. Rpm, snelheid, versnelling etc.

Of dit zo is weet ik niet, maar dat wil ik dus uitzoeken.


Nu spuugt het ook een map uit na een sessie, maar die klopt dus niet met de layout van Zandvoort (enige waar wij nog gereden hebben).
turboO wijzigde dit bericht op dinsdag 19 juli 2016 14:03 (25%)

BMW S1000 RR

Berichten:
702
Reg. datum:
24 nov. 2005
Locatie:
Druten
quote:
Tyl schreef op 15 augustus 2014 @ 15:47:
Heb je dat gedaan door data te exporteren en dan in google maps te importeren? Of direct in de analyse software?

Edit: Export naar KML en dan laden in Google earth ;)


Dit is lachen zeg! Heb twee rondjes Zolder geladen, pff wat een verschil qua rijlijnen zeg :-)
# 198

Berichten:
348
Reg. datum:
05 jul. 2013
Maar ook erg onbetrouwbaar. Tijdens mijn PR zou ik flink aan het offroad rijden zijn geweest in Ossebroeken.

Berichten:
8.231
Reg. datum:
12 mei. 2008
Vandaar dat nieuwe pr ? _O-
Stukkie afgesneden? :+

Berichten:
348
Reg. datum:
05 jul. 2013
Meer dat de racelijn 2 meter verschoven is waardoor ik meermaals aan de binnenkant van de curbs zou eindigen. Geloof niet dat dat gebeurd is :).

Moet nog uitzoeken of de hele lijn compleet 2 meter verschoven is of dat de GPS gegevens gewoon niet erg betrouwbaar zijn. Rondetijden tov de transponder liggen wel opvallend dicht bij elkaar en met 10 Mhz zou het aardig moeten kloppen.

ZAC #4

Berichten:
775
Reg. datum:
29 nov. 2005
Locatie:
Belfeld
Ik heb er mijn laatste race ook maar ingezet, viel me op dat er bijna geen rondetijden meer in staan.

Doe ik iets verkeerd?

Select Forum

© 2001-2017 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.