Verbreden voorste poelie wildstar

26 dec 2011
23
0
itegem
Beste mf ers, ben op het forum wat info aan het zoeken ivm de verbouwing van mn wildstar, de achterbrug word verbreed en ban naar 280, ( voor zover ik weet en het natuurlijk juist is) wat moet er gebeuren ivm de aandrijving, smallere poelie achter, smallere belt en voorste poelie verbreden,klopt dit zowat? Dus de vraag:
1:hoever moet de voorste poelie naar buiten gebracht worden, en wat is de goedkoopste ( en veilige) oplossing, kan dit simpelweg met een bus ertussen? En/ of moet de as waarop de poelie zit dan ook verlengd worden?of een speciale verbrede poelie kopen?
2:hoe versmal je de achterste poelie? Of is dit ook nieuw kopen
3: hoe versmal je je belt? Of koop je een smallere, zo ja een goed adres,en hoe breed moet/ mag die min of max zijn.

Nu weet ik dat er een paar knutselaars met gouden handen tussen jullie zitten die dit al zelf gedaan hebben ( jerry t, knutselsmurf, rub rob, enz) dus hopelijk kunnen die en andere mensen me helpen bij mn vragen en goede adressen, woon wel in belgie maar nederland is ook geen probleem om iets op te halen ( zolang het geen 4 uur rijden is)
Bij deze bedankt om me te helpen bij mn verschillende vragen mvg bart.
 
Heb ik gelezen maar zou duidelijk moeten weten, hoeveel cm draait men van de achterste poelie af en hoe breed moet de riem zijn, zoek de juiste maten en die vind je niet zo direkt, daarom de vraag aan de specialisten, en als je een pm stuurt richt ik me aan 1 persoon, en ik weet zeker dat er meerdere zijn die op mn vraag kunnen antwoorden en hoe meer meningen hoe beter de info ( zou ik zo denken) in ieder geval al bedankt voor de info boutje. En als er nog zijn die info kunnen meegeven...
 
Zie hier:

Project Thrillseeker - deel II

Ergens in dit topic hebben ze de poelie breder gemaakt.
Niet helemaal correct.
Achterpoelie is er een kant en klaar gekocht.
Voorpoelie is afgedraaid en dus ook niet verbreed.
Wat er wel gedaan is is dat de poelie dmv een lagerhouder verder naar buiten is gezet, maar dit had er mee te maken dat de aandrijving van links naar rechts is verplaatst op de motor.
Heeft ts niets aan.
Ts moet lekker een dagje thunderbike doen, rond kijken en vragen wat hun daar voor mogelijkheden bieden.
(Dit heb ik ts trouwens al via pb gezegd, maar even voor de duidelijkheid hier nog maar eens ;) )
 
Hey ronny bedankt voor de info. Maar bij nader inzien zal het maar een 240 worden iets minder rompslomp. Ronny voor een 240 moet je je achterbrug niet verbreden hebben ze gezegd maar hoe zit het dan met die poelie s voor en achter moeten die versmald worden. Aangezien er veel met 240 rondrijden moeten er wel meerdere zijn die hier raad mee weten?en de remhouder achteraan?
Bedankt iedereen
 
Terug
Bovenaan Onderaan