Bandit 1200 (1997) - afstellingsprobleem?

qubi

Rookie
19 sep 2013
1
0
Na ongeveer 1 jaar stilgestaan te hebben werd de Bandit vorige week ingezet voor een toerrit. Tijdens het warmlopen werd geconstateerd dat het leek of er 1 cilinder niet meeliep. Vervolgens 4 nieuwe bougies gemonteerd en reinigingsmiddel toegevoegd aan de benzine. Tijdens het rijden is er niets merkbaar echter bij lage toeren (bijvoorveel stoplicht en rotonde) loopt de motor niet soepel.
De carburateurs werden gedemonteerd en sproeiers gecontroleerd: hier geen afwijkingen kunnen vaststellen. Opneuwe de carburateurs gemonteerd en gesynchroniseerd: vacuumafstelling was niet juist.
Het probleem is verholpen echter nu houdt de motor in bij toerentallen groter dan 3000 RPM. Dit wordt vastgesteld in stilstandpositie. Kan iemand mij adviseren wat te doen?

Alvast bedankt.
 
toch geen scheur in inlaatspruitstukken of aansluiting daar. Tussen carb en inlaat motor mag echt geen valse lucht aangezogen worden. Mss eens controleren (moest je ruimte hebben) met wat deo spray ofzo te spuiten naar de inlaten tijdens draaien. Als hij omhoog gaat in toeren heb je lek. of gewoon visueel.

Valse lucht is een heel raar fenomeen soms, en kan rare dingen veroorzaken
 
Terug
Bovenaan Onderaan