Aprilia rsv mille r stopt erme al hij te warm wordt

skylive16

Rookie
29 jun 2014
2
0
amsterdam
Beste MF leden als nieuw lid hoop ik dat jullie mij kunne helpen.

Het volgende ik heb een rsv mille R uit 2006 gekocht in december.
Rond maart heb ik mijn eerste rit gemaakt van +/- 60 km tijdens het rijden viel de vermogen weg op de snelweg maar dan tijdens het rijden langs het kanaal viel niet alleen de vermogen weg maar viel de motor ook uit wel 5x bij de stop licht met weg rijden valt de motor ook uit kon die dag de motor nog steeds starten en weer verder rijden.
Heb na die dag nog meerdere keren gereden en heb deze kwaal niet meer gehad.

Met pinksteren zouden wij met 10 man een lang weekend luxemburg doen vanuit amsterdan naar vianen waar we hebben afgesproken tot vianen geen problemen gehad.Van vianen richting belgie begon de problemen weer op de snelweg geen vermogen en sloeg de motor steeds af eenmaal in belgie zelf werd het alleen maar ergen motor sloeg steeds af geen vermogen toeren onregelmatig tot op een gegeven moment dat de motor het helemaal niet meer deed. Een plaatselijke motor zaak gebeld om te kijken of zij er wat mee konden doen werd opgehaald en naar de zaak gebracht de eigenaar heeft na sluiting tijd nog naar mijn motor gekeken maar kon niks voor mij betekenen.Als ik de motor start en stationair laat lopen dan loopt hij heel onregelmatig toeren schiet omhoog en omlaag en slaat af.

Zondag ben ik toch naar luxemburg gereden met de auto om daar een andere rsv mille op te halen die had de zelfde problemen.

Onder tussen zijn beide motor terug naar de dealer (Jagermotoren) na 1 1/2 week heb ik ze maar gebeld hoe het ervoor staat de monteur die ik heb gesproken kon mij niet echt vertellen wat het zou kunnen zijn en vroeg mij zelf of ik deze probleem op div forums hebt nagevraagd.

Mocht er iemand zijn die deze probleem heeft gehad of weet wat het kan zijn dan hoor ik het graag want het kan wel lang gaan duren als de dealer het zelf niet weet.

Bedankt voor de reacties
 
We kunnen hier niet in het technische deel klanten van motorzaken gaan 'helpen', wanneer de motorzaak zelf niet weet hoe ze hun vak moeten uitoefenen.
Los daarvan is het niet praktisch. Mensen hebben tig vragen voor je om te kunnen helpen, maar je zal het antwoord niet hebben.

Succes iig!
 
We kunnen hier niet in het technische deel klanten van motorzaken gaan 'helpen', wanneer de motorzaak zelf niet weet hoe ze hun vak moeten uitoefenen.
Los daarvan is het niet praktisch. Mensen hebben tig vragen voor je om te kunnen helpen, maar je zal het antwoord niet hebben.

Succes iig!

:^

Jagermotoren is een bekende no-go area. Of all places breng je hem naar Jager.... Breng hem eens langs een specialist...
 
ik zou wel willen maar wij hebben daar 3 motoren gekocht 2 aprilia's en 1 ducatie dus hij zou die 2 mille motoren moeten maken dus ben benieuwd zodra hij belt rij ik daar naar toe en rij de hele dag rond daar tot ik tevreden ben. Anders laat ik hem daar staan tot hij gemaakt is of ik mijn geld terug krijgt.

En de no-go area kwam ik te laat achter , maar goed zit nu wel de probleem
 
begrijp ik goed dat je de klachten nog tijdens de garantie periode hebt gekregen?
dan jager de problemen laten oplossen. lukt dit niet (binnen redelijke termijn) dan geld terug.

wel even GOED!! bijhouden wanneer er aan de motor is gewerkt en wie wanneer wat heeft gezegd. mocht het lastig worden dan heb je iig genoeg bewijs.
 
Terug
Bovenaan Onderaan