Tire Penz

Casery

Die hard MF'er
12 dec 2014
285
0
Tilburg
Ik heb tussen kerst en nieuwjaar een leuke gadget binnengehad. Teniminste ik vond het er op de foto wel aardig uit zien, dus proberen dan maar. Tire Penz zijn een soort verf stiften waarmee je het profiel van je banden kan inkleuren. ik vindt het er tof uit zien als je stilstaat en geeft een (in mijn geval) rode gloed aan de banden als je rijdt.

Ik heb het basis/starters setje gekocht voor €24,95

Daar zit in:
1 verf pen,
1 extra omkeerbare verf stift punt,
1 staalborsteltje
1 flesje reflect poeder (niet gebruikt)

Een extra losse stift kost €15,95

Staalborsteltje is perfect voor het schoonmaken van het profiel! Niet te hard en niet te zacht. Gewoon een paar keer doorheen vegen in beide richtingen en het is schoon. De verf pen goed schudden en de nieuwe (harde) punt goed in de pen drukken om de verf toevoer te starten. Dit duurt even omdat de punt goed vol moet lopen. Vervolgens als in de kleuterklas lekker binnen de lijntjes proberen te kleuren en alles wat er langs gaat ff met de vinger wegwrijven. De extra punt heb je voor de eerste keer aanbrengen dus echt wel nodig! verf zit er genoeg in om (waarschijnlijk) ook de voorband mee te pakken (moet ik nog proberen), maar dat trek je dan weer niet met je verf stift punt (wordt slap en broos na een tijdje door het profiel raggen)

www.tirepenz.com (voor het bekijken van ee filmpje en productinfo)
www.autowasshop.nl (Bedrijf in almere die ze verkoopt)

Graag reacties, discussie, ervaringen enz. 8-)
 
En n plaatje uiteraard
full
 
Dat wou ik dus weten of dit nu zoveel anders is, maar mijn eerste indruk is ook gewoon rubberhoudende verfstift. Fijn zijn de punten die redelijk goed door het profiel gaan, maar als dat idd het prijsverschil van €11,- moet rechtvaardigen is t n duur stiftje
 
Dacht precies hetzelfde...
Worden ook regelmatig gebruikt voor op glas te schrijven EN een stuk goedkoper..
Is het zoiets?
zoek eens op edding 751, in alle kleuren verkrijgbaar voor ca 2-3€

Die Edding 751 zijn lakstiften. Het is wateroplosbare inkt dus weet niet of dat houdt op je banden?! Heb je ze zelf daarvoor wel eens gebruikt?

Ik weet dat de voorganger van de huidige Tire Penz een 2 stappen process was met een primer en kleurverf. Die nieuwe pennen hebben een verbeterde/samengevoegde formule zodat het in een keer kan.
 
Die Edding 751 zijn lakstiften. Het is wateroplosbare inkt dus weet niet of dat houdt op je banden?! Heb je ze zelf daarvoor wel eens gebruikt?

Ik weet dat de voorganger van de huidige Tire Penz een 2 stappen process was met een primer en kleurverf. Die nieuwe pennen hebben een verbeterde/samengevoegde formule zodat het in een keer kan.

Heb het niet op banden geprobeerd met een edding 750/751. Ga het ook niet doen want banden zijn me duur genoeg en op slicks lijkt me sowieso erg onhandig.

Maar ieder zijn ding, denk sowieso dat het na 1 week rijden maar half zo mooi is ivm stof en vuil
 
Doen scootahh boys zoiets niet al jaaaren met de merknamen van hun banden?

Of de stiften die ze daarvoor gebruiken hetzelfde is als dit wil ik dus eigenlijk weten. Nu weet ik dat je dus niet alle verf zomaar op je loopvlak/profiel kan/wil smeren omdat frictie van de verf op t asfalt minder kan zijn dan die van de band. Daar wil je niet in een bocht achter komen :W
 
Mijn opinie, dus niet speciaal gericht naar de gebruikers ervan, maar ik vind het er nogal ghey uitzien :') :X
Letters wit verven op je banden met tipp-ex, OK, maar dat gaat me even te ver :P
 
Terug
Bovenaan Onderaan