Stuurdemper R1 1999 uit China?

l0iss

MF'er
27 mei 2011
168
0
noordoostbrabant
Goede dag,

Iemand ervaring met deze goedkoper stuurdempers uit China?
kosten ongeveer €50,- kan dat iets goeds zijn?

Gewoon voor straatgebruik..

klik

full
 
Laatst bewerkt:
_O-
Jahoor, chinezen kunnen niet met toleranties van minder dan een mm omgaan.
Geloof je het zelf???

Ik laat extrusie matrijzen, spuitgiet matrijzen en diecast matrijzen maken in China, en de bijbehorende produkten waar de matrijzen voor bedoeld zijn. Als je de kwaliteitscontrole in eigen beheer doet kan een Chinees even tolerant produceren als een Japanner, of Europeaan. Ze gebruiken namelijk exact dezelfde machines. En begin nou niet te piepen dat het gaat om wie er achter de machine staat: bij moderne machines staat er niemand achter, alles is geprogrammeerd.

Wist je bijvoorbeeld dat alle electromotoren van Tesla uit China komen? Alle aluminium gietwerk voor de versnellingsbakken ook. De tandwielen komen uit de USA, en driemaal raden wat er veel stuk gaat aan een Tesla. Juist, de tandwielen in de bakken.

Neeeee, uit China komt alleen maar troep.
_O- _O-


Maar blijf vooral veel te veel betalen hoor, das alleen maar fijn voor de Nederlandse schatkist tekorten.
Meerdere van deze sets laten maken in China en meerder keren terug moeten sturen omdat ze de pennen niet op de goede plaats kunnen zetten waardoor de ring er niet omheen past, en terwijl ze dat toch zelf kunnen zien sturen ze ze toch gewoon naar Nederland zodat we ze weer terug kunnen sturen. Na diverse pogingen maar gekozen om ze in Nederland te laten maken, uiteindelijk was dat het goedkoopst. Dit wil niet zeggen dat ze daar niks kunnen maken maar als zoiets 3x achter elkaar mislukt krijgen ze het nadeel van de twijfel.
 
Als je de kwaliteitscontrole in eigen beheer doet
Zeg je er wel wat bij ;)


Chinezen kunnen zeker prima spul maken. Maar er komt ook bagger vandaan en als consument is het niet makkelijk van tevoren te zien of je een goed, minder goed of ronduit slecht product toegestuurd gaat krijgen. En om nu voor een stuurdempertje even naar het Verre Oosten te fietsen....
 
Terug
Bovenaan Onderaan