trekhaak voor motorfiets: moet die gekeurd worden, of niet?

MarauderForce

Die hard MF'er
7 mei 2007
305
0
Schijndel
Hallo mede motor mannen en vrouwen...

Ik denk ik stel hem even hier, ik dacht dat ik het al wist maar nu begin ik door een opmerking van een bekende toch wat te twijfelen.

Ik hé een trekhaak gebouwd voor mijn motor, samen met een goede bekende die werkt als technisch werkplaats medewerker voor werktuigbouwkunde op een technische universiteit. Dat is echt een vakman die zijn werk meer dan verstaat. Bevestigd met 4 M8 bouten tussen subframe en passagiers steunen. Tevens 2 5 mm stalen platen met M8 bouten die op het uiterste punt van het subframe en op de koker vlak voor de kogelplaat vastzitten om de neerwaartse krachten extra op te vangen. Maatje hield de motor vast, endat ding geeft nog geen sjoege als ik er met mijn bijna 100 kilo bovenop ga staan en met echt lomp geweld op en neer spring.

Nu had ik van een maatje de opmerking gekregen dat een trekhaak van een motorfiets goedgekeurd moet zijn, gemaakt door een erkend bedrijf en voorzien van goedkeuringsplaatje. Echter heb ik hier op de website van de RDW eigenlijk niks over gevonden. Zijn hier mensen die werken voor de RDW, of verzekeringsmaatschappij, die hier ervaring mee, of kennis hierover hebben?
 
Zijn die witte er in die vorm? Of wordt dan dan een auto-plaat?

Edit:

al gevonden:

mini_camp_occasion.jpg
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan