GTScheffers#10 , snart ferdig

Maar wel goed opgemerkt, haaks eindigen is niet echt goed. Gelukkig is degene die freest ook motorrijder en denkt mee. Ook het origineel van zowel Yamaha en Suzuki waren daar aanwezig, en die lieten dat ook zien.
 
Zo, begint een hok te worden nu. Mooi als je zwager een eigen zaagmachine en veel bomen heeft....
full
 
ja, heerlijk om na periode van kerst en daarna een week goed ziek te zijn geweest (hele familie griep, koorts bla bla) weer eens aan de gang te kunnen
full
 
bagger foto's maar jullie snappen m.. buitenwandjes zijn zo goed als af.. later nog eens aan de binnenkant afwerken met isolatie en gipsplaten..

aangezien de frees nu op de plek staat waar schoonpa en zwager d'r gereedschap hadden hangen etc aan de buitenkant een nieuw werkbankje gemaakt, zodat ze/we daar nog met de tractor en auto binnen kunnen om te hobbyen :) kan ook mooi het gereedschap netjes ophangen etc.
full
 
Gister een oude cafévloer gehaald hier in de 'stad' . Mooie degelijke parket, perfekt voor hier in de garage dus! Mocht hem voor niks hebben :}
full
 
De zon laat zich eindelijk weer zien, en een half uurtje per dag hebben we zelfs al weer zon op het huis. Mijn garage is een klein (5x8 + plaats voor CNC) in een grotere garage.. (rechts op deze foto)
Het gaat vooruit! :] :]
full
 
Nou... vooruit nog één houten vloer foto dan... wellicht op de volgende foto weer eens wat boeienders te zien.....
Heb nu iig de ruimte én de vloer om m'n gereedschappen te verhuizen! *O*
full
 
Terug
Bovenaan Onderaan