Motor-Forum

Select Forum

Yamaha XSR 700 900 FASTER SONSBerichten:
74
Reg. datum:
17 sep. 2017
Locatie:
Utrecht
De details, hoef je niet op zoek :')

Yamaha XSR700
Een moderne motor met een dikke knipoog naar het verleden en daardoor een mooie mix van beide, dat is de XSR700. De XSR700 maakt daarbij gebruik van de bekende 689cc parallel-twin, een krachtbron die het afgelopen jaar verkozen werd als all-time winnaar van de MOTORRAD 50.000 kilometer duurtest. En die dankzij de Yamaha crossplane aanpak een uniek blokkarakter kent, waarbij bruikbaarheid, koppel en lichtvoetigheid elkaar tegenkomen. Daarnaast zorgt het lichtgewicht en eenvoudig te customizen chassis, waarbij het compacte motoblok als dragend element dient, voor optimaal stuurgemak en scherpe wendbaarheid.

Voor de Sport Edition krijgt de XSR700 nog een Akrapovič uitlaatsysteem, een fly screen, verstelbare rem- en koppelingshendels, LED knipperlichten voor en achter, een LED achterlicht en een mooi single seater zadel. Daar bovenop kan men nog kiezen voor een Íhlins veersysteem voor en achter; in dit geval twee Íhlins FSK 100 voorvorkveren en een Íhlins STX 46 schokbreker.

De XSR700 Sport Edition is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Garage Metal, Tech Black en Brilliant Red en is bovendien ook in een 35 kW uitvoering leverbaar. De XSR700 Sport Edition is per direct leverbaar vanaf € 10.299,00, de standaard XSR700 is al leverbaar vanaf € 8.999,00.


Yamaha XSR900
De Yamaha XSR900 is in 2017 verkozen tot “Best of the Best” in de wereldvermaarde Red Dot Award in de categorie Product Design! De XSR900 combineert het vermogen van een groter en sterker motorblok, met de wendbaarheid van een lichtgewicht en stijf frame en een rechtop zitpositie. Met moderne technische hulpmiddelen als Traction Control, Assist en Slipper Clutch, Yamaha Chip Controlled-Throttle en Yamaha D-MODE kom je op de XSR900 niks tekort.

Tel je daar de extra’s van het Sports Edition pakket bij op, dan heb je pas Úcht iets. Sowieso krijg je dan een compleet Akrapovič uitlaatsysteem, aluminium seat cover, fly screen, verstelbare rem- en koppelingshendels, LED knipperlichten rondom en speciale graphics op beide velgen. Vandaag de dag is retro meer dan alleen een klassiek designelement, sportiviteit en de daarbij behorende rijeigenschappen spelen hierbij ook een belangrijke rol. Vandaar dat de XS900 Sport Edition optioneel leverbaar is met een Íhlins veersysteem voor en achter, bestaande uit NIX 30 voorvork cartridge plus twee 9 N/mm voorvorkveren en een STX 46 schokbreker achter.

De XSR900 Sport Edition is per direct leverbaar vanaf € 13.499,00, de standaard XSR900 is al leverbaar vanaf € 11.399,00. De XSR900 Sport Edition en de XSR900 zijn leverbaar in de kleurstellingen Midnight Black, Garage Metal, Rock Slate en Racing Red.

genieten

Berichten:
1.019
Reg. datum:
28 aug. 2011
Locatie:
Wijchen
kwam erachter wanneer je de sleutel in het contactslot op stand P zet dat dan niet je achterlicht brand zoals in het verleden bij me motoren maar de knipperlichten als je deze met de schakelaar knipperlichten aan zet.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.