Motor-Forum

Select Forum

600cc supersport motor op 35kw


Motorloos

Berichten:
10
Reg. datum:
02 apr. 2014
Locatie:
Heerlen
Sorry dat ik nog op een oud topic reageer, maar mensen schijnen n ding te vergeten hier. Als a2'er heb je je aan een kleine set regels te houden, en het grootste gedeelte hebben de heren en dames hier al voor jullie uitgewezen.

** De motor mag na begrenzen niet meer dan 0,200000000kW per kG hebben. (Vergeet dit niet, ga je hier overheen, heb je in principe nog altijd geen rijbewijs voor dit voertuig.) Dus 0,200000001kw per kg mg officieel niet. De regels zijn vrij duidelijk in wat wel en niet mag.

Berichten:
2.882
Reg. datum:
04 jun. 2012
Locatie:
-
Dat er van die kansloze regels worden opgesteld, betekent niet dat mensen zich er ook aan gaan houden. Het is gewoon niet reel. Belangrijkste is dat je verzekerd bent. Er zit gewoon geen logische onderbouwing achter het idee. Nog nooit gelezen iig, en kan er zelf ook geen bedenken. Behalve het spekken van de staatskas of het ontmoedigen van potentile motorrijders.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.