MFers Uit Het Gooi Deeltje 158

Status
Niet open voor verdere reacties.
Rondje blubberen met Achi. Hebben we toch nog iets motor gerelateerd in het Gooi topic. :Y

26229988_1786651948014282_4950974321530137649_n.jpg


26220949_1786651868014290_5835606061703012714_o.jpg
 
Laatst bewerkt:
Lijkt me niet, de eerste stap naar de zelfsturende motor, omdat een motor, bestuurd door een mens, gevaarlijk is tussen de zelfrijdende auto's (niet mijn mening). Nu een leuk ontwikkeling pad, morgen een gadget, overmorgen een commodity en daarna verplicht als je de weg op wil ;(
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Moesten ze je weer inwerken, of wist je nog hoe het koffie apparaat werkte?
Altijd zo'n domper als de realiteit er weer in beukt. Werken is best leuk, maar er blijven leukere dingen op deze aardkloot. :/
 
:+ ze doet egwel meer dan koffie zetten daar in het hoge noorden.



















toch :?
 
Nee, zo'n paralleltwin van 20 jaar terug. Goed en betrouwbaar ding en er is van alles van te maken.

[afbeelding]

Gaaf apparaat. Denk dat power het probleem niet zal zijn, maar ga je niet ontzettend veel werk op de hals halen om van die lijnen en dat frame een mooi ding te maken?

Als lassen aan het frame geen bezwaar is...als eens aan een CX500 gedacht? Cardan...en het blok is een mooie blikvanger.

honda-cx500-custom-x-axis.jpg
 
Honda Dominator? CB SevenFifty? Kosten ook geen drol en zijn zeer mooie brommers van te maken. De eerste uiteraard meer offroad georienteerd.
Effe googelen met "custom" erbij.
Hoe je van een suffe commuter een geslaagde cafe racer kan maken met weinig budget en laagdrempeliger ga je ze haast niet vinden gok ik.
 
goede motorfietsen verkrachten B|

waarom :?

Ze worden alleen maar slechter :X
 
goede motorfietsen verkrachten B|
Terechte opmerking. Als je met een standaard CB500 Col de Sommellier op moet, dan maak je het jezelf wel erg lastig. Een stukje hoger op de poten, noppen eronder en een cross stuur werkt al beter.
Honda Dominator? CB SevenFifty?
...als eens aan een CX500 gedacht?
Cardan van de CX500 gaat problemen geven als je de motor gaat verhogen, de hoek van de aandrijfas mag niet te ver uit het lood komen te staan. Daarnaast is een ketting makkelijker te repareren. De Dominator en de 750 zijn meestal te duur voor de 500 toer, vandaar dus het betrouwbare 500'tje. Het gewicht speelt overigens ook een rol. 180 kg afgetankt is zwaar zat voor een toch al nep allroad.
Bij voorkeur niet :+
_O-
 
Laatst bewerkt:
Terechte opmerking. Als je met een standaard CB500 Col de Sommellier op moet, dan maak je het jezelf wel erg lastig. Een stukje hoger op de poten, noppen eronder en een cross stuur werkt al beter.
Ik begrijp dat jij dat denkt })
 
Terechte opmerking. Als je met een standaard CB500 Col de Sommellier op moet, dan maak je het jezelf wel erg lastig. Een stukje hoger op de poten, noppen eronder en een cross stuur werkt al beter.Cardan van de CX500 gaat problemen geven als je de motor gaat verhogen, de hoek van de aandrijfas mag niet te ver uit het lood komen te staan. Daarnaast is een ketting makkelijker te repareren. De Dominator en de 750 zijn meestal te duur voor de 500 toer, vandaar dus het betrouwbare 500'tje. Het gewicht speelt overigens ook een rol. 180 kg afgetankt is zwaar zat voor een toch al nep allroad._O-
Ahhh, daarvoor. Dan oud pekel ding vangen ja...
 
Als je echt moeilijk terrein in wil en je druk maakt om gewicht zou je aan een XR-achtig apparaat een leukere basis hebben.

Er staat een CB uit '97 op Domeinen, misschien is dat wel een manier om binnen de spelregels aan een redelijk apparaat te komen. ;)

En voor wie nog een potje over heeft om stuk te slaan voor het komend seizoen, er staat ook een hele lading KTM's 530 en 690. :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan