Motor-Forum

Select Forum

TK / TR: HJC Sy max III helm


Berichten:
92
Reg. datum:
15 jan. 2015
Locatie:
in de Achterhoek
In de winkel leek hij te passen: strak, maar goed. In de praktijk blijkt hij nét te klein te zijn.
Daarom zou ik mijn HJC willen ruilen voor een helm die iets groter is. Dus mocht die van jou een maatje 62 zijn en je hebt ruimte over: dit is je kans!

Ik heb de helm een keer of 5 geprobeerd, dus hij is als nieuw.
Pinlock, twee luchtinlaten en geïntegreerd zonnevizier.

Verkooppraatje:
De helm is onder andere ontwikkeld om bij een tour-zitpositie (meer rechtop dan op een sportieve motor) optimaal in de wind te liggen en de ventilatie goed zijn werk te laten doen. De luchtinlaten die voor de aanvoer van frisse lucht moeten zorgen, werken prima samen met de geintegreerde luchtkanalen in de helm en -voering en de ontluchting op het achterhoofd om een fijn klimaat in de helm te houden. Ook op warme dagen blijft je hoofd koel. Mocht de zon toch te fel schijnen dan kun je met één beweging het geintegreerde zonnevizier naar benende laten. Het zonnevizier kan in 2 standen vast gezet worden en dus aan de wensen van de rijder aangepast worden. Het Pinlock® compleet vizier zorgt er voor dat het vizier 's ochtends en in de koudere maanden van het jaar niet beslaat. Het zichtveld van de SY-MAX 3 is groot waardoor je goed om je heen kan kijken.

Verkoopprijs ligt rond de 220 euro.
De voorkeur gaat uit naar een ruil met een gelijkwaardige helm, maar voor 150 euro mag je 'm ook overnemen.

info van HJC zelf: http://www.hjchelmets.eu/multi-system/28-sy-max-iii.html#/models-shadow_ii

https://www.mupload.nl/img/heie43e0ykj9q.jpg

https://www.mupload.nl/img/bkutvvk3p7rxj.jpg

https://www.mupload.nl/img/zttxjxuclcqjp.jpg

https://www.mupload.nl/img/apt4ruaikci24.jpg

Select Forum

© 2001-2017 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.